Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як позбутися від бліх у квартирі самостійно?

  1. Як розпізнати присутність паразитів?
  2. Домашні тварини
  3. Ретельне прибирання приміщення
  4. Використання інсектицидів
  5. повторна обробка

«Чим вивести   бліх в квартирі «Чим вивести бліх в квартирі ? », - саме цим питанням часто задаються люди, вперше зіткнувшись з паразитами. Шкідники можуть бути занесені в квартиру всілякими способами. У більшості випадків вони з'являються в житло через домашніх тварин.

Як можна відчувати себе господарем будинку, якщо його атакують блохи. Тим більше що паразитам до смаку не тільки кров вихованця, а й людину. Блохи дуже швидко розмножуються, тому співіснувати з ними мирно навряд чи вдасться. Так чим знищити непроханих гостей?

Як розпізнати присутність паразитів?

В першу чергу слід визначити, що саме блохи докучають мешканцям квартири. Нерідко їх плутають з клопами та іншими шкідливими паразитами. Різні комахи вимагає різного підходу, так і боротьба з блохами має свої особливості.

Відмінними рисами бліх є:

  • особливий забарвлення чорно-коричневого і жовто-пшеничного тони;
  • малі габарити (всього 1-5 міліметрів в довжину);
  • здатність до стрибків на великі відстані;
  • певну будову тіла (всі особини, незалежно від їх виду, мають сплюснуті боки, 3 пари ніг, а також шипи і щетинки для зчеплення з поверхнями).

Живе одна комаха близько 2-х років, що досить немало. За своє життя самки встигають відкласти не менше півтисячі яєць. Від народження і до дорослішання у них йде близько 14 днів.

Домашні тварини

Перед тим як позбутися від бліх у квартирі, слід подбати про своїх домашніх улюбленців. Будь-зоомагазин зможе запропонувати ефективні засоби для боротьби з блохами.

Їх вибір безпосередньо залежить від типу тварини, його статі, віку і розміру. Обробляючи свого вихованця, важливо приділити особливу увагу холці, вухам і хвоста.

Ретельне прибирання приміщення

Далі необхідно ретельно прибрати приміщення. Важливо вимити підлогу і протерти вологою ганчіркою всі запилені місця. Необхідно переконатися, що всі продукти заховані в банках або холодильнику. Якщо у вас є рибки, то акваріум потрібно закрити, а компресор на час обробки вимкнути.

Також слід:

  • вибити матраци, подушки і ковдри. Далі їх можна просушити на сонці, якщо це дозволяють погодні умови;
  • продезінфікувати полки, шафи і плінтус;
  • випрати одяг, м'які іграшки, тапочки, штори і все, що тільки можливо;
  • пропилососити меблі і килими.

Використання інсектицидів

Безсумнівно, цей етап є найбільш значущим і важливим Безсумнівно, цей етап є найбільш значущим і важливим. Ви повинні уважно і трепетно ​​підійти до вибору засобу боротьби з блохами. Якщо є така можливість, то краще проконсультуйтеся з фахівцями. На сьогоднішній день, до числа найбільш дієвих інсектицидів відносяться:

  • Гетто. Це відмінний засіб, яке не завдає шкоди меблів. Також препарат практично не має запаху.
  • Сінузан також непогано справляється з блохами. Однак він розрахований, скоріше, для використання професіоналами, та й має не найприємніший запах. До того ж, його важко знайти самостійно.
  • Одним з найбільш популярних засобів є спрей Раптор. Його склад абсолютно безпечний для людей. Спрей простий в експлуатації. Проводячи обробку, настійно рекомендується звертати увагу на щілини між плінтусом і стіною, а також тріщини в підлозі.
  • Боірін - вкрай ефективний засіб, ось тільки воно теж професійне та дістати його можна виключно в санітарних службах. Приємним бонусом є той факт, що крім бліх, в будинку помруть і інші несподівані комахи.
  • Хлорпіміак - інсектицид, який зазвичай застосовується при боротьбі з городніми жуками. Блохи теж від нього гинуть. Через 2 години після обробки, засіб потрібно змити з меблів, особливо це стосується фурнітури. В іншому випадку, на ній залишаться характерні розлучення.

Закінчивши процес обробки, з квартири потрібно вийти хоча б на пару годин, чим більше - тим краще. Повернувшись додому, треба гарненько все провітрити, відкривши кватирки і вікна. Лише після цього, ви можете сміливо відкривати акваріум.

повторна обробка

Зазвичай кошти боротьби з блохами дійсно ефективні, проте з часом паразити можуть повернутися в вигляді підріс покоління з решти відкладених яєць. Винятком є ​​випадки, коли власник житла не змив з меблів і стін інсектицид.

Зазвичай повторна поява паразитів можливо через 1-2 тижні. Щоб остаточно вивести бліх з квартири, через вказаний проміжок часу краще ще раз обробити приміщення.

Як розпізнати присутність паразитів?
Так чим знищити непроханих гостей?
Як розпізнати присутність паразитів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама