Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як виглядає укус клопа. Як визначити укуси клопів.

  1. Як визначити і відрізнити укуси клопів?
  2. Симптоми від укусу клопів:
  3. Як уникнути укусів клопів?

Укуси клопів дуже схожі на укуси інших комах. Людині, яка вперше зіткнулася зцим, досить складно буде визначити, яке комаха його вкусила. Почервоніння, припухлості на шкірі схожі на сліди від укусів комара.

Як же відрізнити укуси клопа, якщо вони такі схожі на ті сліди, які залишають інші комахи? Якщо на тілі безліч укусів, які йдуть один за іншим в хаотичному порядку, є печіння і свербіж на шкірі, то можна з великою впевненістю сказати, що це сліди від укусів клопів.

Як визначити і відрізнити укуси клопів?

Сліди від укусів клопів у кожної людини проявляється по-різному. Зазвичай виникає сильна реакція у вигляді почервоніння і свербіння. Так організм реагує на слину, яка виділяється клопом під час укусу.

Так організм реагує на слину, яка виділяється клопом під час укусу

укуси клопів

На руці

укуси клопів

шия

укус клопа

ноги

У слині клопа міститься антикоагулянт, який запобігає згортанню крові і виступає як знеболюючий засіб. Під час укусу людина не відчуває ніяких відчуттів.

Симптоми від укусу клопів:

Часто буває дуже складно розпізнати, тому що вони схожі на укуси інших комах. Для цього необхідно знати симптоми укусів клопів:

  • багато дрібних рубців на шкірі;
  • пухлина на місці укусу;
  • почервоніння;
  • сильне свербіння;
  • укус з'являється щоночі, і місця укусів постійно збільшуються.

Іноді можна помітити крихітні плями крові на деталях ліжка або на простирадла.

Якщо є хоча б один з цих симптомів, то з упевненістю можна говорити про укуси клопів. Слід від укусу домашнього клопа може з'явитися не відразу. Це залежить від того, який клоп вас укусив. Якщо це була доросла особина клопа, то реакція з'явиться через деякий час, якщо це була молода особина, то реакція буде миттєвою, тому що молоді особини не виділяють слину, яка уповільнює реакцію.

Клопи кусають всіх, але реакція на їх укуси є не у кожної людини. Існує думка, що клопи воліють кусати жінок і дітей, тому що у них м'якше шкіра. Комахи найчастіше кусають людей, що мають позитивну групу крові. Але будь-якій людині буде неприємно таке сусідство, адже укуси сильно сверблять і викликають інші неприємні відчуття. Клопи не переносять тютюновий дим і різкі запахи.

Дуже часто клопи живуть в готельних номерах, тому ймовірність знайти на своєму тілі почервоніння і відчути неприємний свербіж у багато разів зростає. Якщо є ці симптоми, то з упевненістю можна сказати, що в номері живуть постільні клопи. Укуси доставляють масу незручностей, але клопи, на відміну від інших комах, не можуть заразити небезпечними інфекціями. Укуси клопів, якщо порівнювати з укусами москітів, не несуть загрозу життю людини. Але комаха може заразити людину гепатитом С, якщо був контакт з хворим.

Як уникнути укусів клопів?

Якщо приміщення не кишить клопами, то можна зробити нескладні заходи, щоб постаратися уникнути укусів клопів.

Потрібно відсунути ліжко від стін і шафи, поставити її так, щоб вона не стикалася з будь-якими предметами. Всі постільна білизна ретельно струсити і перевірити на наявність клопів. Матрац краще пропрасувати з парою. Подушку переглянути в місцях шва. За допомогою таких заходів можна не допустити на ліжко домашніх клопів. Укуси комах перестануть турбувати вас вночі.

Також можна випрати всю постільну білизну і одяг у гарячій воді, а килими і тріщини пропилососити.

Але такий спосіб не дає повної гарантії того, що вночі на Вас не нападуть клопи. Для того щоб повністю позбутися від клопів і уникнути їх повторного появи, необхідно звернутися в службу по знищенню комах СЕС

Як визначити і відрізнити укуси клопів?
Як же відрізнити укуси клопа, якщо вони такі схожі на ті сліди, які залишають інші комахи?
Як визначити і відрізнити укуси клопів?
Як уникнути укусів клопів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама