Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Раптор від бліх: відгуки та інструкція із застосування

  1. аерозоль Раптор
  2. Механізм дії
  3. Переваги та недоліки засоби
  4. Особливості застосування аерозолю Раптор
  5. Аквафумігатор Раптор
  6. Склад і механізм дії
  7. Переваги і недоліки
  8. Особливості застосування аквафумігатора Раптор

Логотип бренду Раптор з зображенням рептилії і слоган «перевірено - комах немає» знайомі практично кожному. Компанія була заснована в 1996 р за участю розробників з Японії та Італії. Торгова марка першою представила фумігатори для знищення бліх , Які на той момент були незвичайними для споживачів. Асортимент продукції регулярно поповнюється новими інноваційними засобами для боротьби з усіма видами членистоногих. Раптор від бліх в квартирі представлений двома препаратами: аерозолем і аквафумігатором.

аерозоль Раптор

Спрей Раптор від бліх випускається в барвистому синьому балончику і позиціонує себе, як універсальний засіб для ліквідації всіх повзаючих комах.

Спрей Раптор від бліх випускається в барвистому синьому балончику і позиціонує себе, як універсальний засіб для ліквідації всіх повзаючих комах

аерозоль Раптор

Обсяг одного балона становить 350 мл, цієї кількості вистачає для обробки 30-50 м². Витрати засобу залежить від ступеня зараженості приміщення, кількості меблів і поверхонь, які потребують обробці. Спрей Раптор від бліх включає до складу 2 активних речовини:

  • тетраметрін - піретроїди, який надає миттєве знищує дію, з повітрям він проникає через хітиновий покрив в дихальну систему і руйнує нервову систему паразита;
  • циперметрин - інсектицид контактної та кишкової дії, при попаданні в організм комахи блокує роботу нервових рецепторів, що призводить до паралічу і подальшої загибелі шкідника.

Крім активних компонентів формула включає піпероніл-бутоксид, пропан, воду і ароматизатор м'яти.

Механізм дії

Аерозоль Раптор від бліх володіє миттєвим і пролонговану дію. При розпилюванні кошти все блохи , Які опинилися в зоні обробки, гинуть миттєво. Після осідання препарату на поверхні він утворює своєрідну інсектицидні плівку, від контакту з якої гинуть дорослі особини і личинки бліх.

На замітку!

На яйця комах аерозоль не робить руйнівного впливу. Але з огляду на, що залишкова дія препарату зберігається протягом 7-10 днів, цього часу достатньо, щоб з ембріонів з'явилися личинки. Молодняк блохи є червоподібний гусениць і контакту з обробленими поверхнями їм не уникнути.

Переваги та недоліки засоби

аерозоль Раптор

Спрей Раптор проти бліх має ряд переваг в порівнянні з іншими інсектицидними засобами:

  1. Швидкий результат - після дезінсекції гине 70-80% бліх.
  2. Доступна вартість - ціна одного балончика становить 180 рублів. Придбати його можна в будь-якому відділі побутової хімії.
  3. Відсутність необхідності проведення складних підготовчих робіт.
  4. Використовувати аерозоль дуже зручно, немає потреби готувати розчин і проводити з ним будь-які маніпуляції. Досить відкрити балончик, струснути його і розпорошити в квартирі.
  5. Засіб відрізняється приємним м'ятним запахом.
  6. Проникає в усі важкодоступні місця.
  7. Економічність - одного балона вистачає для обробки типової однокімнатної квартири.
  8. Відсутність у складі препарату Raptor компонентів, що руйнують озон.

Недолік аерозольного засобу полягає в його токсичності. Тому обробка приміщень повинна проводитися в респіраторі, захисному одязі і без людей, домашніх вихованців.

Особливості застосування аерозолю Раптор

Використання аерозолів не вимагає спеціальних навичок. Інструкція по застосуванню Раптора від бліх говорить, що засіб буде максимально ефективним, якщо обробка квартири буде проводитися у всіх кімнатах, суміжних приміщеннях. Попередня сухе і вологе прибирання також незмінно позначиться на результаті.

Варто розуміти, що знищення бліх в будинку - це комплекс заходів, які включають в себе не тільки дезінсекцію приміщення, але і обробку від паразитів домашніх тварин за допомогою засобів, призначених для кішок , собак і інших тварин, які проживають в будинку. Часто такими є хом'яки і морські свинки .

Перед розпиленням кошти необхідно підготувати приміщення: накрити акваріуми, прибрати харчові продукти, відсунути меблі, якщо вона перекриває доступ до стін, плінтусів.

Правила застосування аерозолю:

  1. У кімнаті не повинні перебувати люди, тварини.
  2. Людина, яка проводить обробку, повинен скористатися респіратором і одягом, щільно прикриває шкіру. При відсутності респіратора можна прикрити рот і ніс махровим рушником.
  3. Відкрити балончик, кілька разів струснути і тримаючи його в вертикальному положенні, розпорошувати в місця скупчення бліх
  4. Після закінчення дезінсекції закрити вікна і покинути приміщення на 1 годину.
  5. Після повернення додому провітрити кімнати.
  6. Предмети і поверхні, з якими відбувається щоденний контакт, помити мильним розчином. Підлоги, плінтуси, стіни не піддаються вологого прибирання протягом 10 днів.

відгук

Блохи з'явилися в нашому домі минулої осені, коли кіт приїхав з дачі і привіз на собі цих паразитів. Помітили їх вчасно, тому негайно обробили квартиру аерозолем Раптор. Про всяк випадок приділили увагу навіть коридору і кухні. Більше комах не бачили!

Ольга, Перм

Відгуки про Раптор від бліх говорять про високу ефективність кошти для знищення кровосисних паразитів. Однак при недотриманні правил особистої безпеки можливе погіршення стану здоров'я, яке проявляється запамороченням, роздратуванням дихальних шляхів, болем в горлі, нудотою, блювотою.

Аквафумігатор Раптор

Аквафумігатор

Аквафумігатор Раптор - засіб від бліх та інших комах з'явилося відносно недавно і вже заслужило любов споживачів. Його дія порівнянна з професійною дезинсекцією. Тільки для цього немає необхідності звертатися в спеціалізовані фірми, досить придбати систему. У різних магазинах вартість кошти відрізняється і коливається в діапазоні 400-500 рублів.

На замітку!

Виробники запевняють, що за допомогою аквафумігатора можливо миттєве знищення всієї популяції комах, включаючи імаго, личинок, яйця.

Склад і механізм дії

У комплектацію входять 2 контейнера і пакетик з водою. Всередині металевого контейнера знаходяться активні і допоміжні парообразующего речовини. Чинним компонентом виступає ціфенотрін, його частка становить 7,2%. При контакті з рідиною починається хімічна реакція, результатом якої є утворення інсектицидних парів, що проникають навіть у важкодоступні місця, мікротріщини.

Переваги і недоліки

Переваги аквафумігатора Раптор:

  • не вимагається особиста присутність під час дезінсекції;
  • швидкий і надійний результат - засіб позбавляє від присутності всіх видів комах, що заселяють квартиру;
  • простота використання - якщо слідувати інструкції, вся процедура підготовки аквафумігатора до роботи займе лічені хвилини;
  • невисока вартість - дія і ефективність засобу порівнянна з професійною технологією холодного туману, а ціна пристрою в рази менше, ніж коштують послуги дезінсектор.

відгук

Блохи атакували квартиру навесні. Ми переїхали на перший поверх і навіть подумати не могли, що зіткнемося з цими паразитами. Сусіди порадили аквафумігатор Раптор. Спочатку скептично поставилася з нього, оскільки спрей тієї ж марки свого часу не допоміг моїй мамі, коли її собака заразилася блохами сама і принесла їх в квартиру. Але аквафумігатор впорався зі своїм завданням! Тепер всім рекомендую цей препарат.

Ірина, Москва

Недолік засобу полягає в тому, що дезінсекція не може проводитися в присутності мешканців квартири, тому необхідно забезпечити відсутність домочадців протягом 3-4 годин.

Аквафумігатор Раптор

Особливості застосування аквафумігатора Раптор

Послідовність дій детально освячена в інструкції до системи для миттєвого знищення комах Раптор:

  1. Розкрити упаковку, дістати її вміст.
  2. Рідина вилити в пластикову ємність, яку виробники називають банкою.
  3. Металевий контейнер встановити в банку з водою і залишити приміщення на кілька годин.

Рекомендується встановлювати аквафумігатор в центрі кімнати. Для забезпечення проникнення діючих речовин в усі місця проживання паразитів дверцята шаф повинні бути відкритими. Однією системи вистачає для обробки 30 м², тому якщо житлова площа перевищує цей показник, доцільно придбати 2 примірника. При необхідності повторна обробка проводиться через 3-4 тижні.

На замітку!

На час дезінсекції необхідно відключити датчики пожежної безпеки.

Відгуки про нововведення торгової марки Раптор зустрічаються найрізноманітніші. Переважно всі вони підтверджують швидке знищення паразитуючих особин. Негативні відгуки зв'язні з недотриманням інструкції і неправильним розрахунком дози препарату. Якщо квартира більша і встановлено тільки одне пристосування, то інсектицидні пари не можуть проникнути в найдальший кут.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама