Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо геймпад для смартфона

  1. MOGA Ace Power Controller: трансформери повертаються
  2. iCade 8-Bitty: назад в майбутнє
  3. iMpulse Controller: завжди під рукою

З початку нового тисячоліття в світі електроніки йде масштабна кібервійна: мобільні пристрої активно борються зі стаціонарними комп'ютерами за увагу геймера. Планшети і смартфони набирають міць з кожним днем, надаючи гравцям можливість зануритися в світ віртуальних розваг незалежно від місця і часу.

І якщо раніше у настільного комп'ютера був свій козир - ігрові контролери на будь-який смак, то в останні роки мобільні пристрої отримали серйозне підкріплення від розробників. CHIP розповість про найцікавіші джойстиках і екзотичних гаджетах, які покликані подарувати вам ще більше позитивних емоцій від сучасних ігор на екрані вашого мобільного супутника.

MOGA Ace Power Controller: трансформери повертаються
З початку нового тисячоліття в світі електроніки йде масштабна кібервійна: мобільні пристрої активно борються зі стаціонарними комп'ютерами за увагу геймера

MOGA Ace Power Controller

Геймпад розроблений спеціально для продуктів Apple, що працюють під управлінням операційної системи iOS 7. Сюди відносяться iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5 і п'яте покоління iPod touch, з якими пристрій інтегрується за допомогою Lightning-з'єднання.

MOGA Ace Power Controller оснащений акумулятором ємністю 1800 мАг і надає можливість зарядити мобільний пристрій під час гри. На геймпаді також передбачена кнопка відключення режиму підзарядки.

Основною особливістю даного гаджета є його розсувні конструкція. У складеному стані пристрій цілком портативної, в той же час надзвичайно тонким і витонченим його не назвеш - контролер забезпечений великими опуклими кнопками як на передній панелі, так і на верхньому торці. Багатьом геймерам це, безсумнівно, сподобається - завдяки розмірам і розташуванню елементів управління, а також своєю формою і габаритами MOGA Ace Power більше схожий на класичні пристрої для ігрових консолей.

сайт: mogaanywhere.com
Ціна: 6000 руб.

iCade 8-Bitty: назад в майбутнє

iCade 8-Bitty:

Цей контролер полюбився геймерам і за свій дивовижний дизайн, і за невеликі розміри. Багатьом він нагадує дитинство з тільки що з'явилися восьмібітного консолями.

Тих же, хто не застав 80-е і 90-е в юному віці, він привертає незвичністю виконання, яка ніяк не шкодить функціональними можливостями геймпада. На райдужному фасаді цього «цеглинки» притулилися чотири кнопки управління, клавіші Select і Start, а також перехресного джойстик. Дві клавіші на торцевій грані посаджені якраз під вказівними пальцями.

Контролер ідеально підходить для ретро-ігор, додаючи атмосферности геймплею, хоча і сучасні іграшки йому не чужі. «Дружить» цей невеликий, але функціональний гаджет як з iPhone, iPad і iPod Touch, так і з більшістю Android-пристроїв, зв'язок з якими встановлюється за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth. Більш того, 8-Bitty повністю сумісний з усіма iCade-іграми і підтримує сотні ретро-тайтлів, одними з яких є легендарні Pac-Man і Super Mega Worm.

сайт: thinkgeek.com
Ціна: близько 4000 рублів

iMpulse Controller: завжди під рукою

iMpulse Controller

Незважаючи на свої скромні розміри і невибагливий дизайн, iMpulse Controller є багатофункціональним гаджетом, сумісним з iOS і Android. Зв'язок встановлюється через Bluetooth. На платформі iOS пристрій підтримує сотні ігор, а на Android - тисячі.

У горизонтальному положенні пристрій переходить в режим геймпада. Ігровий процес здійснюється за рахунок чотирьох кнопок управління і хрестового джойстика на передній панелі, а також двох клавіш на задній. Звичайно, його неможливо порівнювати з повноцінними пристроями для ігрових консолей, але, тим не менш, він буде приємним відкриттям для любителів мобільних ігор - крихітний і практично невагомий гаджет, який завжди під рукою.

У вертикальному положенні Impulse використовується як пульт дистанційного керування - це не тільки зручно при виборі відео- або аудіотрека і регулюванню звуку, але і корисно при демонстрації презентацій. З даними контролером ви навіть зможете легко зробити «Селфі» на відстані від камери.

Є можливість використовувати iMpulse Controller в якості брелока для ключів: він буде відповідати звуковим сигналом на запит, відправлений зі смартфона або планшета, так що проблем з перебуванням ключів зменшиться.

Додатково до «чудо-брелоку» можна придбати прозорий пластиковий чохол, який також буде виконувати функцію підставки під смартфон, що особливо зручно під час ігор і при зйомці автопортретів.

сайт: impulsecontroller.com
Ціна: близько 2500 рублів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама