Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як і яку ванну краще вибрати (поради та відгуки)?

  1. види ванн Ванна - це свого роду резервуар для прийняття водних процедур. Це слово запозичене з німецької...
  2. акрилова ванна
  3. чавунна ванна
  4. керамічна ванна

види ванн

Ванна - це свого роду резервуар для прийняття водних процедур. Це слово запозичене з німецької мови на початку 18 століття. Але самому ж «судині для купання» більше 5 000 років. І вже давно це не просто спорядження для миття, але і елемент інтер'єру і предмет для відпочинку та релаксації.

Сучасні ємності роблять з різних матеріалів, але головними все ж є:

  • чавун;
  • акрил;
  • метал;
  • Кераміка.

Бувають також дерев'яні, кам'яні, і скляні ванни.

чавунна ванна

Емальована чавунна ємність - справжній старожил сантехнічного ринку. Протягом 200 років вона вважалася самою функціональною, надійною і комфортною. Одними з головних переваг такої ванни є теплоємність і довгостроковість. Хоча за оригінальністю форми і красі вона поступається іншим сучасним варіантам.
Емальована чавунна ємність - справжній старожил сантехнічного ринку
В середньому товщина чавунці становить 5-10 мм. Вона підійде практично для будь-якої кімнати за винятком дуже маленькою. Недолік цієї ємності - швидке погіршення стану емалі. Щоб цього не сталося, необхідно застосовувати спеціальні миючі та видаляють лужної наліт кошти. Хоча деякі виробники практично вирішили цю проблему за допомогою склоподібної емалі.

акрилова ванна

За ступенем збереження температури акрилова сантехніка стоїть на другому місці після чавунної. Відрізняє цей вид від інших те, що він не тьмяніє і блокує появу шкідливих для здоров'я мікроорганізмів, тому сьогодні для багатьох навіть не стає питання, яку ванну краще вибрати, адже гігієна понад усе. До того ж, серед полімерної сантехніки знайдеться модель будь-якого розміру.
За ступенем збереження температури акрилова сантехніка стоїть на другому місці після чавунної

Для більшої зручності такі судини доповнюють ручками, системою «джакузі», підголівниками і пристроями для гідромасажу
Для більшої зручності такі судини доповнюють ручками, системою «джакузі», підголівниками і пристроями для гідромасажу. Цінова політика тут грунтується на якості акрилу і кількості шарів армування, які чітко проглядається на бічному зрізі. Головний недолік полягає в тому, що покриття досить легко подряпати. Але все легко і швидко піддається відновленню без слідів на поверхні.

чавунна ванна

Ця ємність останнім часом отримує все більшу популярність серед населення. По-перше, сталеві ванни входять в категорію доступних з широким асортиментом за невеликі гроші. По-друге, вони мають досить тривалий термін служби, а по-третє, відмінну гігієнічність. Ще вони невибагливі в догляді.
Ця ємність останнім часом отримує все більшу популярність серед населення
Ще одним плюсом в їх використанні є мобільність. Її легко переставити з місця на місце або навіть на час літніх «городніх» канікул взяти з собою на дачу. Загальна вага становить в середньому всього 30 кг. Першість вада сталевого резервуара - неможливість зберегти воду гарячою навіть протягом невеликого відрізка часу. А ще сталь прогинається від водного навантаження і часто має неякісний і тонкий шар емалі.

керамічна ванна

Це саме недешеве задоволення з усіх перерахованих вище видів. В основному, кераміку ставлять в санаторіях і косметичних салонах. Але для домашнього вжитку також передбачений великий вибір форм і розмірів. Звичайно, керамічна ванна вимагає більш вишуканий інтер'єр санвузла. Від інших моделей сантехніки її відрізняє наявність шумопоглинаючого ефекту і ідеально рівна поверхня, яка не піддається впливу лугів і кислот, завдяки спеціальній технології виробництва.
Це саме недешеве задоволення з усіх перерахованих вище видів

Таким чином, будь-який тип ємності для купання має своїм переваги та недоліки. Вищеописані властивості допоможуть вам знайти відповідь на питання яку ванну краще вибрати.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама