Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Декоративна штукатурка для ванної кімнати

  1. Види декоративної штукатурки для ванних кімнат
  2. сануючих
  3. гіпсова
  4. фасадна
  5. Венеціанська
  6. переваги

Сьогодні величезна кількість домовласників воліють використовувати декоративну штукатурку для ванної кімнати . Цей варіант є ідеальним рішенням для створення оригінального дизайну в такому пікантному місці вашого житла. Ванні сильно відрізняються від інших кімнат у будинку, а основним їх відмінністю є велика кількість вологи. Саме тому при їх облаштуванні необхідно вибирати спеціальні оздоблювальні матеріали, які будуть ефективно усувати краплі води зі стін, завдяки чому не буде утворюватися грибок або інші небажані організми.

декоративну штукатурку для ванної кімнати

Види декоративної штукатурки для ванних кімнат

Існує 4 основних види декоративної штукатурки у ванній кімнаті:

  • сануюча (пориста гидрофобная);
  • гіпсова;
  • фасадна;
  • венеціанська.

Розглянемо кожен вид.

сануючих

Даний вид рекомендується наносити на стіни стін, які дуже часто піддаються дії вологи. Рекомендується покривати стіни цим матеріалом навіть якщо потім ви плануєте наносити інші типи обробки.

Для сануючої суміші ідеально підходить акрилова декоративна штукатурка травертин або спеціальна фарба.

Єдиний недолік санирующих сумішей - тривале висихання (від 7 до 10 днів), через що загальний час на ремонт може затягнутися на цілий місяць. Проте даний матеріал набагато подовжує життя стін.

гіпсова

Цей вид сьогодні є дуже популярним. Хоча основною складовою даного матеріалу є гіпс, можна використовувати його навіть в дуже вологих приміщеннях. А ще він простий в застосуванні: при нанесенні суміш відмінно прилипає до поверхні і не розбризкується.

Можна використовувати цей матеріал в якості стартової або декоративного оздоблення. Така можливість є завдяки легкості додання рельєфу оштукатурених поверхнях.

фасадна

Така штукатурка має відмінні водовідштовхувальні властивості, є дуже надійною і довговічною, оскільки витримує навіть найсуворіші впливу навколишнього середовища.

Якщо використовувати цю штукатурку у ванній кімнаті, потрібно вибирати більш якісні матеріали, які є екологічно безпечними і нетоксичними.

Єдиний мінус такого матеріалу - "грубість", невелике різноманітність кольорів і текстур.

Венеціанська

Якщо ви хочете добитися ідеальної гладкості поверхні, оптимальним варіантом є декоративна штукатурка венеціанка . Даний матеріал захищає стіни від вологи завдяки восковому шарі. Венеціанку використовують для створення ванних кімнат як в класичному стилі, так і для сучасних дизайнів інтер'єру. Виглядає така штукатурка дуже багато.

переваги

Оздоблення ванних кімнат за допомогою декоративної штукатурки має ряд незаперечних переваг:

  • завдяки відмінній паропроникності матеріал захищає стіни від виникнення цвілі і грибка;
  • відсутність конденсату на стінах і дзеркалах;
  • висока надійність і довговічність;
  • легкість в догляді;
  • створення незвично стильних дизайнів інтер'єру у ванних кімнатах;
  • універсальність: декоративне оздоблення підходить не тільки для особняків, а й для звичайних квартир, для великих просторих кімнат і маленькій затишній ванній;
  • візуальне збільшення простору за рахунок дзеркального блиску.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама