Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн ванної кімнати

Дизайн ванної кімнати, стильний і сучасний, від салону сантехніки і плитки Affetto, фото різних стилів від класики до гламуру.

Збираючись робити ремонт у ванній кімнаті, необхідно продумати все до дрібниць: куди поставити суперсучасну душову кабіну, в яку стіну заховати труби, де повісити дзеркало і як розставити іншу меблі у ванну кімнату . Оптимально перед тим, як вирушати за новою сантехнікою і меблями для ванної кімнати, звернутися до професійного дизайнера, який розробить дизайн ванної кімнати з урахуванням всіх побажань замовників і можливостей, які надає приміщення конкретної кімнати.

Фахівці, які займаються дизайном ванних кімнат, обов'язково відвідають вашу квартиру або будинок, проведуть необхідні заміри, і за підсумками своєї роботи запропонують свої варіанти бачення вашої ванної у вигляді ескізів і креслень. Робота ця далеко не безкоштовна, але необхідна, інакше в ході ремонту не вдасться витримати єдиний стиль, але ж ремонт ванної кімнати - не таке вже часте захід.

Прикро переробляти готову роботу, але ще прикріше, якщо нова ванна кімната не подобається своєму господареві, дратує, доставляє незручності. Щоб уникнути таких ситуацій, ми пропонуємо нашим покупцям отримати безкоштовний дизайн-проект, відповідно до якого ремонт ванної кімнати під ключ буде проведено з урахуванням всіх особливостей як приміщення вашій ванній, так і сантехнічного обладнання та меблів, які ви придбали.

Професійного дизайнера видніше, як розташувати ванну і раковину, заховати інженерні комунікації, підібрати оздоблювальні матеріали, освітлювальні прилади і дзеркала, щоб ваша ванна стала по-справжньому стильною і сучасної. Не варто економити на ремонті ванної кімнати, і робити в ній лише косметичний ремонт: краще зробити один раз, але якісно, ​​ніж щорічно подлативать з'явилися дефекти в обробці або діряві труби.

Вибирайте в нашому магазині необхідні вам аксесуари, меблі та оздоблювальну плитку від найвідоміших виробників відповідно до індивідуального дизайн-проектом вашої ванної кімнати, і ви здивуєтеся, наскільки результат перевершить всі ваші найсміливіші очікування.

В нашої галереї Ви зможете не тільки переглянути дизайн ванної кімнати фото в різних стилях, але і зробити віртуальну прогулянку по ванних кімнат в стилях

МОДЕРН LOFT ГЛАМУР HI-TECH FUSION COUNTRY КЛАСИКА ЕКО

Звернувшись в наш салон за порадою, вам будуть запропоновані варіанти оформлення кімнати не тільки в «повсякденних» інтер'єрних стилях, але і таких незвичайних як, наприклад, поп-арт, Шеббі шик, арт-деко, нью-вейв і багатьох інших.
А якщо ви плануєте облаштувати ванну кімнату для двох, щоб скоротити час очікування дотримання водних процедур членами вашої сім'ї, наші дизайнери допоможуть компактно і зручно розпланувати ваше простір, щоб помістити у ванній кімнаті більшу кількість меблів або сантехніки - у них є досвід і в цьому.
Тому не варто витрачати час і ламати голову в пошуку завзятих і запеклих дизайнерів, так як вони чекають вас кожен день з 10:00 до 19:00 в салоні Affetto, готові дати пораду, консультацію і просто пригостити чашкою ароматної кави.
Також ви можете зв'язатися з ними по телефону 231 36 07

Інтер'єр ванної кімнати ВАННА

Джакузі ТОВАРИ

СМЕСИТЕЛИ для ванної АКВАТОН

КЕРАМІЧНА ПЛИТКА УНІТАЗИ

МЕБЛІ ДЛЯ ВАННОЇ САНТЕХНІКА

ПЛИТКА ДЛЯ ПІДЛОГИ АКСЕСУАРИ

ДУШОВІ КУТОЧКИ ДИЗАЙН ВАННОЙ

ДУШОВІ КАБІНИ АКРИЛОВА ВАННА

ДУШОВІ КАБІНИ   АКРИЛОВА ВАННА

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама