Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дзеркала в ванну з підсвічуванням

  1. Дзеркало у ванну з лід підсвічуванням - особливості

Дзеркало - це невід'ємний атрибут ванної кімнати. Саме з його допомогою у нас є можливість комфортно здійснити всі необхідні процедури - гоління, догляд за обличчям і т.д. Багатофункціональний дзеркало у ванну з підсвічуванням купити необхідно в кожен будинок, тому до його вибору варто поставитися з особливою увагою. Перед придбанням визначте для себе, який саме основною характеристикою повинен володіти даний елемент: розмір, спосіб установки, стиль, якість виготовлення. Грунтуючись на ці параметри можна підібрати найбільш оптимальне дзеркало з підсвічуванням у ванну кімнату, яке здатне максимально задовольнити всі ваші вимоги.

Зверніть увагу, що підсвічування може бути обладнана такими частинах дзеркала:

    • зовні по краю полотна паралельно одна до одної дві лінії декоративних світильників (як горизонтально, так і вертикально) - підкреслюють певний стиль меблів в цілому. Варіантів освітлювальних приладів при зовнішній установці досить багато - це можуть бути одинарні споти, точкові світильники і деякі моделі бра. Вибір залежить виключно від ваших уподобань;
    • дзеркальне полотно може бути обладнано одним світильником, розташованим горизонтально у верхній частині дзеркала - його функціональною особливістю є безпосереднє висвітлення людини. Тому він вважається найбільш затребуваним серед споживачів, так як виконує не тільки декоративну завдання в інтер'єрі кімнати. Як правило, для виготовлення даного виду дзеркала використовують світлодіодне підсвічування. Дане світіння часто пом'якшується матовим склом, яке вбудовано безпосередньо в саме дзеркальне полотно. В основному дану підсвічування застосовують при виробництві дзеркальних шафок, тому часто на таке дзеркало в ванну з підсвічуванням ціна значно вище;
    • освітлювальні прилади розміщуються по всьому периметру дзеркала - їх пряме призначення не забезпечити кращу видимість, а виконати виключно декоративну функцію.

Дзеркало у ванну з лід підсвічуванням - особливості

Лід підсвічування - нове слово в індустрії дзеркал для ванної кімнати. Використання даної підсвічування дає масу переваг користувачеві: економічність і практично необмежений термін служби. Інтернет магазин "Керама Хіт" рекомендує більш детально ознайомитися з категорією товарів дзеркало у ванну з лід підсвічуванням купити які не складе особливих труднощів завдяки зручній пошуковій системі нашого сайту.

"Керама Хіт" - широкий вибір вбудованих освітлювальних приладів на будь-який смак.

Copyright www.webdesigner-profi.de
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама