Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Хороший дизайн ванної кімнати і її технічне оснащення

  1. Вибір стилю і перепланування ванної кімнати
  2. Класичний стиль у ванній кімнаті
  3. Ванна в стилі кантрі
  4. Ванна кімната в стилі ретро
  5. Етнічний стиль ванної кімнати
  6. Ванна кімната в стилі модерн
  7. Вибір плитки для ванної кімнати
  8. Натуральний камінь у ванній кімнаті
  9. Обробка ванної агломератом
  10. Дизайн і сантехніка ванної кімнати
  11. Освітлення ванної кімнати
  12. Колірна гамма ванної кімнати
  13. Дзеркало у ванній кімнаті
  14. Аксесуари для ванної кімнати
  15. підсумок
  16. Фото ванної кімнати в квартирі:

Створити сучасний інтер'єр ванної кімнати - це значить потрапити в десятку, коли мішенню є ваше ранковий настрій. Саме на цьому невеличкому п'ятачку житлової площі, ви отримуєте перший позитивний заряд бадьорості і скидаєте накопичену негативну енергію перед сном.

Як зробити так, щоб ванна стала не тільки умивальником і пральні, а й тим енергетичним оазисом, альтанкою для усамітнення, де можна віддатися потаємним мріям?


Перш за все, дизайн ванної кімнати в хрущовці бажано добре продумати. Але якщо ви не фахівець з інтер'єрів, то вам важко буде охопити комплекс завдань. Краще, якщо ваші проекти відкоригує художник, сантехнік і електрик. Від компетенції професіоналів залежить вдалий дизайн. З огляду на ваші бажання, їм доведеться здійснити ряд певних робіт.

Вибір стилю і перепланування ванної кімнати

Поряд з художніми завданнями, доводиться вирішувати і технічні, за якими може послідувати перепланування ванної кімнати. Трансформації може піддатися все: отвори і перегородки, підлога і стеля. Іноді змінюється конфігурація основних приміщень. Перетворення робляться для того, щоб на фініші дизайнерські роботи вийшли на рівень відповідності естетичному запитом.

Іноді важливо буде визначити ступінь стилістичної автономії ванної кімнати. Можна зробити так, що вона і інші приміщення складуть єдиний ансамбль, або її дизайн буде виконаний в іншій манері. Дизайнерські студії при вирішенні конкретних завдань відштовхуються пропонують багато стилів оформлення ванної кімнати, які ми розглянемо нижче.

Класичний стиль у ванній кімнаті


Для цього стилю характерна облицювання стін мармуром або гранітом. В обробці меблів використовуються різні натуральні породи каменю в кольоровій гамі, що відповідає облицюванні стін.

Ванна в стилі кантрі


[Adsleft] Дизайн кантрі використовує природний матеріал з ручною обробкою.

Часто це меблі з лози, облицювання з дерева або каменю, а також різні предмети туалету з морських раковин.

Ванна кімната в стилі ретро


Настрій старовини створює оздоблення стін в бежевих і каштанових тонах. Меблі для ванної підбирається в унісон колірній гамі стін. В обстановці використовуються будь-які аксесуари старовини, що підкреслюють цей стиль.

Етнічний стиль ванної кімнати


Не важливо, який матеріал буде обраний, необхідно, щоб облицювання і меблі були тематично пов'язані. Для цього використовують предмети з художніми елементами, притаманні тому чи іншому етносу. Особливу роль тут виконують розсувні душові шторки, на яких може бути розміщений як національний орнамент, так і будь-який інший малюнок, що відображає специфіку тієї чи іншої країни.

Ванна кімната в стилі модерн

Дизайнерське оформлення ванної кімнати в модерні представляє широке поле свободи вашої фантазії. Величезний вибір облицювального матеріалу, меблів і аксесуарів чекають вашого креативного підходу. Поєднання металу, кераміки, пластику, дерева та скла завжди призводять до оригінальних і емоційно забарвленим рішенням.

Вибираючи стиль для ванної кімнати, не забувайте, що це приміщення функціональне, з підвищеною вологістю і температурою. Для її облицювання підійде тільки певний матеріал.

Вибір плитки для ванної кімнати


Розглянемо основні матеріали для оформлення ванної кімнати. Плитка - найпоширеніший оздоблювальний матеріал для ванною. Вибір на ринку величезний. Плитку можна купити з будь-забарвленням, малюнком і рельєфом. Це дуже зручно, при оформленні кімнати в заданому стилі.

Натуральний камінь у ванній кімнаті


Має широкий відтінку спектр і різний природний малюнок. Фактура добре підходить для стін і стелі. Найчастіше на ринку представлений мармур або граніт. Матеріал досить міцний, але дорогий.

Обробка ванної агломератом

Це останній винахід є з'єднанням крихти з різних мінералів. Випускається у вигляді тонких плит з різним малюнком і кольором. Поверхня глянцева, легко ріжеться, що дає можливість створювати з нього аплікації.

Для стилю модерн можна запропонувати плитку на основі мінерального волокна. Добре будуть виглядати і алюмінієві підвісні стелі у вигляді рейок. Іноді в дизайні застосовуються водоемульсійні фарби. Всі ці матеріали не іржавіють, не розбухають і добре відмиваються.

Дизайн і сантехніка ванної кімнати

Інтер'єр ванної кімнати і туалету починається з вибору сантехніки, перш за все - ванни. Її форма і колір задають основний тон і є відправною точкою при виборі стилю. У торговельній мережі знаходиться величезна кількість ванн, здатних задовольнити будь-який смак.

Чавунні ванни бувають не тільки традиційного білого забарвлення, а й фактично будь-який, аж до чорної. Ванни з чавуну міцні, добре утримують тепло і мають великий термін експлуатації. Вироби імпортного виробництва більш тонкі, вище якістю і з низьким коефіцієнтом ковзання поверхні.

Звичайні сталеві ванни менш масивні, швидше остигають, але в дизайнерському виконанні ні в чому не поступаються чавунним.
Акрилові ванни набули широкого поширення і користуються в багатьох країнах популярністю. Цьому сприяє їх міцність, легкість, велика теплоємність. Вони різноманітні за формою, обсягом і забарвленням.
[Adsright]

Дизайн ванної кімнати маленького розміру повинен бути максимально функціональним і продуманим, тому що тут фактично дорогий кожен сантиметр.

Щоб заощадити простір, господарі часто оформляють інтер'єр ванної кімнати з душовою кабіною. Вони компактні, комфортні і зручні в управлінні.

Дизайн ванної кімнати з душовою кабіною, безсумнівно, має свої переваги, проте варто добре подумати, що віддавати в жертву: красу або зручність. Це стосується не тільки душової кабіни і змішувача, а й іншого устаткування.

Освітлення ванної кімнати

До освітлювальної апаратури, що працює в умовах вологості, високої температури і впливу побутової хімії, має бути підвищені вимоги. Нехай цими проблемами займуться електрики.

А нам, для того щоб освітлення гармоніювало з інтер'єром ванної кімнати, потрібно знати, що світильники для ванної кімнати бувають:
1. Мобільні світильники змінюють інтенсивність світлового потоку і здатні створювати різні ефекти.
2. Релаксаційні світильники здатні знімати втому і напруга, наповнюючи кімнату м'яким і спокійним світлом.
3. Локальні світильники виконують функцію місцевої підсвічування.

Хочете, щоб ваша вітальня виглядала оригінально і актуально? створіть неповторний інтер'єр вітальні в сучасному стилі.
Оформлення спальні фотошпалерами - відмінне рішення. Як правильно підібрати фотошпалери, дивіться тут.

Балкон може бути не тільки місцем зберігання речей. Дивіться, як можна його змінити на краще, якщо реалізувати незвичайний дизайн-проект балкона.

Конструктивно, багато світильників виконуються так, що можуть вбудовуватися в стелю, стіни, підлогу, кріпитися до дзеркал і ставитися на полицях-нішах. Грамотно розподіляючи джерела світла, можна змінювати емоційне забарвлення простору.

Колірна гамма ванної кімнати

Колірна гамма визначається згідно смаковим нахилам або задається обраним стилем. Існують теплі, холодні і нейтральні кольори. Будь-який колір має певну владу над простором і настроєм. Жовтий і помаранчевий - вас зігріють, синій і фіолетовий - підбадьорить, зелений - заспокоїть, червоний викличе агресію, білий - розширить простір, чорний - його звузить.

Знаючи свої психологічні особливості, завжди пам'ятайте про терапевтичному впливі різних кольорів, щоб вони не стали негативним фактором для вашого здоров'я.

Дзеркало у ванній кімнаті

Правильно спланована ванна кімната, напевно буде така, при вході в яку в очі відразу кидається НЕ унітаз, а дзеркало. Якщо ванна - серце, то дзеркало - мабуть, душа ванної кімнати. Велике дзеркало, з боків якого розташовані канделябри, здатне оптично розширити простір вдвічі, відбивши його обстановку.

Аксесуари для ванної кімнати

Думаючи про ванних меблів, можна придбати готовий набір, а можна застосувати нестандартний підхід, наприклад, використовувати ніші під шафи з інкрустованими дверцятами або перетворити віконний проріз на кухню в ажурний вітраж.

Вітальня - найважливіше приміщення в усій квартирі. З нашою допомогою створіть гарний дизайн стін у вітальні.
Два хлопчика в одній кімнаті - непроста ситуація. Як оформити дитячу кімнату для хлопчиків - читайте тут.

У ванній кімнаті завжди присутні різні предмети. Це гачки, підставки для зубних щіток, мильниці, йоржики для чищення ванни і інше. Всі ці дрібниці підбираються так, щоб максимально виконати своє функціональне призначення і вписатися в ансамбль речовин, що створюють інтер'єр.

підсумок

Невеликий екскурс в дизайн не дає в повній мірі розкрити всі проблеми, які можуть виникнути при впорядкуванні вашої ванної кімнати. Головне побажання - це набратися терпіння і, прислухаючись до порад майстрів, просуватися до наміченої мети. Не варто поспішати з покупкою устаткування і матеріалу. Помилки можуть вилитися в істотні фінансові втрати. В результаті, невірно вибраний умивальник або унітаз може порушити весь ансамбль, а в підсумку - зіпсований настрій і байдужість до початої справи. Хочеться сподіватися, що це не відбудеться, і закінчення ремонту стане для вас новим етапом радісним і щасливим життя.

Фото ванної кімнати в квартирі:

Сучасний дизайн ванної кімнати (відео):

Як зробити так, щоб ванна стала не тільки умивальником і пральні, а й тим енергетичним оазисом, альтанкою для усамітнення, де можна віддатися потаємним мріям?
Хочете, щоб ваша вітальня виглядала оригінально і актуально?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама