Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Комахи у ванній кімнаті

  1. вивчіть ворога
  2. Чому комахи завелися у ванній кімнаті?
  3. Приступайте до боротьби без зволікань!

Навряд чи ви зрадієте комахою у вашій ванній кімнаті, нехай навіть вони не приносять очевидного шкоди. Свідками пересувань маленьких білих, коричневих, світло-сірих, з лусочками і без, істот виявлялися багато господарів квартир або приватних будинків. Ні у кого, крім ентомологів, поява цих комах не викличе позитивних емоцій або зацікавленості. Більш того, відразу виникне гостре бажання скоріше позбутися від непроханих відвідувачів. В голові миготять такі питання: «Хто вони, як позбутися, чому з'явилися?»

вивчіть ворога

Для підбору ефективних методів знищення комах необхідно розібратися, хто вони, чого бояться, як з'являються. Порівнявши їх з фото, ви зможете точно визначити, що за дивні комахи завелися в туалеті і ванній кімнаті.

павуки павуки

Вони можуть пробратися у ванну з інших приміщень. Якщо умови санвузла їх влаштовують, павуки зможуть надовго влаштуватися там. У деяких господарів павуків в будинку немає абсолютно, у інших - умови проживання відповідні (сухий живопліт, вологе підвальне приміщення), тому повністю позбудеться від них не вдається.

чешуйніци

Це найбільш часто зустрічається комаха у ванній кімнаті і туалеті. воно Це найбільш часто зустрічається комаха у ванній кімнаті і туалеті маленьке, сріблясте, довгастої форми. На фото видно, що тіло сегментоване, з вусиками на початку і кінці, без крил. Рухається плавно, дуже швидко, схоже на міні-потяг.

Харчуються чешуйніци всім, що містить цукор, крохмаль, також тканинами з бавовни, синтетики, льону, шовку. Якщо тут же знаходиться ящик для брудної білизни, який спустошується нерегулярно, цілком можливий варіант отримати пошкоджені чешуйніци речі. Тому потрібно негайно позбутися від чешуйниц . Харчуються чешуйніци всім, що містить цукор, крохмаль, також тканинами з бавовни, синтетики, льону, шовку

мурахи

Муравйов в санвузлі можна побачити не так часто, як на кухні, де повним-повнісінько продуктів харчування. Але варто забути хоч щось їстівне або його залишки у ванній, мурашки не змусять себе довго чекати. Але вони також можуть швидко зникнути, як тільки зникне джерело живлення.

Мурашині укуси дуже неприємні, можуть викликати алергію, тому при виявленні цих комах потрібно вжити термінових заходів щодо позбавлення від них. Мурашині укуси дуже неприємні, можуть викликати алергію, тому при виявленні цих комах потрібно вжити термінових заходів щодо позбавлення від них

мошка

Поява дрібної мошки можна безпосередньо пов'язувати з антисанітарними умовами санвузла. Якщо практикується миття ягід або фруктів саме в цій частині квартири, то навіть маленькі шматочки продуктів залучать цілу хмару дрібних мошок. Отже, якщо прибрати джерело роздратування, зникнуть і ці дрібні комахи. Поява дрібної мошки можна безпосередньо пов'язувати з антисанітарними умовами санвузла

мокриці

мокриця - не зовсім комаха, хоча прийнято вважати саме так. Насправді це членистоногое сімейства ракових. Мокриця світло-коричневого кольору, має тіло овальної випуклої форми. Може згортатися в кульку, якщо є загроза для життя.

Сороконожки Сороконожки

Комаха з напівпрозорим тільцем і масою лапок по довжині всього тіла. Доторку до сороконіжка може викликати алергію, подразнення шкіри. Поява цієї комахи викликає найменша антисанітарія і підвищена вологість санвузла.

Чому комахи завелися у ванній кімнаті?

Причин появи комах в санвузлі є кілька, але ключ для вирішення проблем лежить простий: нормальна вологість і чистота. Слід звернути особливу увагу на деякі моменти, щоб уникнути проблем.

  • Антисанітарія. Якщо в будинку не проводиться регулярне прибирання, провітрювання, вчасно не спустошується ящик для брудних речей, кошик для сміття - це пряма дорога для поселення у ванній кімнаті, туалеті та й в усьому домі цілих колоній особин, що цікавлять ентомологів.
  • Зміна вологості і температури ванної кімнати. Якщо тут буде дуже волого і тепло або надмірно сухо - це найкращий мікроклімат для появи комах.
  • Сусідство з обителлю комашок. Можливою причиною нашестя комах може бути локалізація будинку: близькість підвальних приміщень, садово-паркової зони, водойм, доступ з горищного простору. Плюс недостатня герметичність ванній або інших житлових приміщень.
  • Тотальне знищення комах кимось із сусідів. Коли йде процес затравки, що вижили особини лізуть крізь усі щілини в більш безпечне місце, і ваш будинок цілком може стати для них притулком.

Приступайте до боротьби без зволікань!

Порада: «Якщо ви помітили хоча б пару комах, яких ніколи раніше не було у вашій ванній, почніть їх негайне знищення, щоб не почалося масове розселення і колонізація всього житлового приміщення»

Протистояти небажаним мешканцям вашої ванної кімнати не так вже й складно. Лише іноді це зажадає послуг фахівців з затравки комах. Якщо провести ряд нескладних маніпуляцій і постійно тримати ситуацію під контролем, можна досягти стійкого результату.

алгоритм дій

  1. Приберіть з ванної все, що може зацікавити комах, все поверхні продезінфікуйте, не забувши найвіддаленіші і важкодоступні місця. Дотримуйтесь ідеальну чистоту у ванній, тоді не буде ризику атак комах.
  2. Нехай правилом для вас буде регулярне провітрювання вашого житла, особливо санвузла. Адже зміна температурного режиму у ванній кімнаті на 20 хвилин (різке зниження) може позбавити від мокриць, чешуйниц вже з першого разу: при різкому зниженні температури вони гинуть.
  3. Контроль вологості - шлях до успіху. Обов'язковими умовами є установка примусової вентиляції і рушникосушки. Нормалізація мікроклімату і підтримка його створить несприятливі умови для розмноження комах. Вони будуть змушені шукати більш вологе обстановку.
  4. Зробіть приміщення по можливості погерметічнее: встановіть сітки на вентиляції, закрийте всі щілини, - відріжте шляху проникнення. Передбачте місця можливих поселень комах і ліквідуйте їх (щілини під плінтусами, біля вентиляційних решіток).
  5. Якщо ситуація не змінюється, скористайтеся більш радикальними засобами - препаратами, які пропонують виробники побутової хімії ( «Рейд», «Таракс» і т.п.).

Дотримання правил санітарії, регулярні провітрювання допоможуть вам назавжди забути, що білі, сріблясті, лускаті комахи були «гостями» вашої ванної кімнати і туалету.

В голові миготять такі питання: «Хто вони, як позбутися, чому з'явилися?
Чому комахи завелися у ванній кімнаті?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама