Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кріплення акрилової ванни до стіни своїми руками - як закріпити ванну до стіни + відео / Vantazer.ru - інформаційний портал про ремонт, оздоблення та облаштування ванних кімнат

  1. 1 Монтаж акрилової ванни
  2. пропонуємо Вам ознайомитися
  3. 2 Особливості акрилової ванни
  4. 3 Поради від професіоналів

Як зробити самостійно правильне кріплення акрилової ванни до стіни і що для цього знадобиться, які нюанси цієї роботи? З огляду на те що акриловий прилад має ряд переваг, серед яких виділяють: відмінне утримування тепла; приємний зовнішній вигляд; гнучкість дна, завдяки чому ванна може впоратися з будь-якими навантаженнями; відсутність ковзання, він став надзвичайно популярний серед споживача.

1 Монтаж акрилової ванни

Для початку необхідно виготовити Високостійкий металевий або цегельний каркас, до якого буде кріпитися ванна, причому розміри і форма повинні збігатися з габаритами приладу.

Подіум призначений для підтримки дна ванни, при цьому ніжками прилад спирається на підлогу. Після його зведення встановлюють прилад і виробляють регулювання висоти ніжок. Ця робота виконується легко, так як акрилова ванна спирається на подіум.

Іноді на дно ванни зміцнюють напрямні для ніжок. Це роблять, застосувавши саморізи. Розмітки виконують, дотримуючись інструкції, а ложементи монтують під кутом 90 ° до її поздовжньої осі.

Розмітки виконують, дотримуючись інструкції, а ложементи монтують під кутом 90 ° до її поздовжньої осі

Кріплення направляючих для ніжок ванни

пропонуємо Вам ознайомитися

Для саморізів готують глухі отвори, при цьому застосовують свердло з обмежувачем 3/4. Далі встановлюють ніжки і монтують зливну арматуру. Борт приладу садять на місце і вирівнюють по висоті, застосувавши регулювальні гвинти.

Нюанси роботи:

  • при монтажі зливної труби ванну кладуть на бік, а зовні встановлюють переливну трубу, яка не дає ванні переповниться;
  • випуск монтують на дні приладу;
  • сифон, розташований на підлозі з'єднують з випуском і переливом (для цього підходить гнучкий шланг);
  • спочатку виробляють під'єднання зливу, а потім ванна кріпиться або на подіум, або на ніжки;
  • після приєднання ніжок, прилад встановлюють так, щоб була можливість вставити патрубок сифона в трубу, що йде до каналізації;
  • обережно підсувають прилад до стінки, підганяють його по висоті і фіксують;
  • стик водостоку з сифоном зачеканивают;
  • для того щоб закріпити ванну до стіни застосовують спеціальні кріпильні елементи;
  • під ніжки встановленого сантехнічного пристрою підкладають дерев'яні пластинки, так як ванна з акрилу повинна мати нахил в сторону зливного отвору, і цим скупчення рідини в резервуарі зведеться до нуля;
  • в місцях зіткнення ванни зі стінкою закладають щілини, для цієї мети застосовують спеціальну замазують суміш, силікон або цемент;
  • щоб примикання ванни до стіни було щільним, використовують додаткові елементи кріплення;
  • поки замазують суміш, силікон або цемент не застигли, слід встановити пластиковий або керамічний бортик або плінтус;
  • після монтажу сантехнічний прилад закривають гіпсокартоном, а зверху укладають кахельну плитку або монтують під ванну екран із пластику.

Монтаж екрану під ванну

Розібравшись як з'єднати акрилову ванну з водяними і каналізаційними трубами, варто з'ясувати, чим вона відрізняється від аналогічного чавунного або сталевого пристрою.

2 Особливості акрилової ванни

Якщо порівнюють цей пристрій з чавунними приладами, то відзначають легкість першого, що дає можливість виробляти самостійне кріплення акрилової ванни до стіни, але при цьому необхідно враховувати всі нюанси цієї роботи. Так як виробляти цей товар досить легко, то на прилавках магазинів можна зустріти великий асортимент за кольором і формою. Якщо порівнювати акрилову і сталеву ванну за вартістю, то перша набагато дешевше другий.

Недоліком сантехніки з акрилу вважають невисоку міцність матеріалу і маленький експлуатаційний термін, в порівнянні з чавунними і сталевими пристроями.

За таку характеристику, як теплопровідність, цей матеріал має низькі параметри, в порівнянні з іншими видами сантехніки. При гарному догляді ці прилади служать від 15 до 20 років.

При гарному догляді ці прилади служать від 15 до 20 років

Елегантна акрилова ванна

Перед тим як закріпити ванну самостійно необхідно провести критичну оцінку власних можливостей. Але варто врахувати, що для виконання цих робіт потрібні мізерні знання, які можна придбати при установці кухонної раковини.

Всі дії необхідно виконувати акуратно, так як при неправильному підході до цієї справи ванну може трохи перекосити, і в підсумку розтріскається її покриття. Для того щоб кріплення ванни до стіни справили якісно, ​​потрібно застосовувати спеціальні елементи, які допомагають надійно зафіксувати прилад.

3 Поради від професіоналів

Головне під час настановних робіт - щоб ванна була розташована вище, ніж каналізаційний введення. Це необхідно по 2 причинам:

  • стік стане інтенсивним і буде можливо змонтувати сифон з гідрозатворів і глибоким коліном;
  • для зливної арматури необхідно вибрати якісний матеріал: ПВХ або поліпропілен.

Установка зливного шланга

Ось основні способи влаштування акрилової ванни, які потрібно дотримуватися.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама