Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кутова меблі для ванної - навісну шафу, пенал, полку

  1. Кутовий шафа у ванну
  2. Навісний кутовий шафа в ванну
  3. Кутовий підлоговий шафа в ванну
  4. Кутовий шафа пенал в ванну
  5. Кутовий дзеркальна шафа для ванної
  6. Кутовий комод в ванну
  7. Тумба кутова в ванну кімнату
  8. Кутові тумби з умивальником для ванної
  9. Кутова полиця для ванної
  10. Пластикова кутова полку для ванної
  11. Кутова скляна полиця в ванну
  12. Нержавіючі кутові полиці для ванної
  13. Кутова ярусна полку в ванну
  14. Углове дзеркало для ванної кімнати

Ванна кімната може і повинна бути затишною, комфортною та функціональною. Не всі мають просторим приміщенням, тому часто доводиться підлаштовуватися під те, що є. Доброю ідеєю для облаштування є кутова меблі для ванної, яка виглядає цікаво, красиво і економить простір.

Кутовий шафа у ванну

Дуже добре виглядає кутовий шафа для білизни в ванну або для іншого приладдя. Ці вироби виконані з найрізноманітніших матеріалів, але перевагу варто віддавати все ж тим, які не бояться вологи. Серед кутових моделей частіше можна зустріти такі конструкції:

  • навісні;
  • підлогові;
  • шафи-пенали;
  • у вигляді комодів;
  • зроблені з дзеркальних поверхонь.

Навісний кутовий шафа в ванну

Навісні шафи кутовий форми максимально ергономічні, економлять місце, а зовні виглядають дуже стильно і оригінально. Навісний кутовий шафа для ванної можна підібрати відповідно до вибраного стилю, адже сучасні виробники пропонують величезний асортимент таких виробів, виконаних в самих різних модифікаціях. Матеріал може бути найрізноманітнішим: від пластика, до металу і скла. Ці предмети меблів мають свої переваги і недоліки.

  1. Дуже економічні з точки зору розташування в просторі.
  2. Великий асортимент на сучасному ринку меблів для ванних кімнат.
  3. Органічно вписуються в простір, надають приміщенню комфорту і затишку.
  4. Така кутова меблі для ванної, як правило, містка.

мінуси:

  1. Якщо не правильно розмістити шафка на стіні, то можна вдаритися об нього головою.
  2. Переставити такі меблі можна тільки в інший кут.

Кутовий підлоговий шафа в ванну

Підлогові варіанти кутових шаф коштують дешевше навісних аналогів, тому користуються популярністю у споживачів. Найпопулярніші матеріали, з яких виготовляють такі шафи: пластик, нержавіюча сталь, дерево і МДФ. Кутовий шафа у ванну кімнату потрібно вибирати з урахуванням деяких особливостей.

  1. Підлоговий варіант краще вибирати на ніжках, щоб було простіше прибирати під ним.
  2. Перед вибором варто врахувати і те, чи немає в місці його встановлення будь-яких комунікацій, які можуть перешкодити його щільному прилягання до стін.
  3. Матеріал залежить від того, наскільки ймовірно його зіткнення з водою.
  4. Цей предмет меблів представлений в великому асортименті, тому вибирати його потрібно так, щоб він добре гармоніював з рештою предметами інтер'єру.

Кутовий шафа пенал в ванну

Якщо простір ванної невелике, то кутовий пенал в ванну кімнату - відмінне рішення. Такий варіант не тільки заощадить простір, але і дозволить вмістити всі необхідні дрібниці в повному обсязі. Пенали, завдяки своїй формі, виглядають органічно і стильно, особливо якщо підібрати їх відповідно до вибраного стилю. Серед моделей, представлених на ринку, дуже популярні вироби з пластику, дерева, скла, нержавіючої сталі або МДФ.

Кутовий дзеркальна шафа для ванної

Вибираючи кутовий шафа-дзеркало в ванну потрібно не тільки відштовхуватися від особистих переваг і стилю. Важливо знати про плюси і мінуси, якими володіє кутова меблі для ванної, оснащена дзеркалом. Про ергономічності таких варіантів ми говорити не будемо, так як всі кутові моделі володіють цією якістю, яке спочатку закладається в кутові варіанти предметів меблів.

переваги:

  1. Такі шафки візуально збільшують простір.
  2. В інтер'єрі такі вироби виглядають вигідно і стильно.
  3. Кутові дзеркальні шафи, як правило, місткі (в залежності від розміру).
  4. Показники надійності монтажу конструкції найвищі.
  5. Механізми відкривання таких виробів дуже різноманітні, що є плюсом, коли простір обмежено.

недоліки:

  1. Дзеркальні поверхні вимагають до себе дбайливого звернення, в силу крихкості матеріалу.
  2. Доглядати за дзеркальними шафками потрібно дуже ретельно і часто, щоб вони не втратили своєї зовнішньої привабливості.
  3. Якщо шафа має основу з ДСП, то такий варіант, швидше за все, довго не прослужить.
  4. Якщо приміщення погано провітрюється, то це може з часом позначитися на дзеркальній поверхні, зіпсувавши її.

Кутовий комод в ванну

Будь-яка кутова меблі для ванної кімнати ефективно економить простір і комод - не виняток. Однак варто пам'ятати про те, що такі види меблів в класичному виконанні дуже часто виглядають громіздко, а нам цей варіант, швидше за все, не підійде. Потрібно знати, що кутова меблі для будь-якої ванної повинна підбиратися виходячи з її плюсів і мінусів. Недоліків у таких меблів мало і то, багато що залежить від матеріалу і якості збірки, а сама конструкція мінусів не має, за винятком складності збирання, якщо немає ніжок.

Якщо говорити про переваги кутового комода, то їх чимало:

  1. Функціональність.
  2. Ергономічність.
  3. Максимальне використання з користю простору.
  4. Оригінальність.
  5. Великий асортимент.

Тумба кутова в ванну кімнату

Непоганим рішенням організації простору може стати кутова тумба у ванну. Особливо доречний такий варіант, якщо в будинку є маленькі діти, адже такі меблі не має кутів, що говорить про відсутність травмоопасності. Вибирають таку конструкцію не тільки через ергономічності, але і через оригінального зовнішнього вигляду, який здатний вигідно перетворити приміщення ванної кімнати в кращу сторону.

Кутові тумби з умивальником для ванної

Дуже часто в інтер'єрі ванної зустрічається кутова меблі для ванної кімнати у вигляді тумби з умивальником і це зрозуміло. Така тумба виглядає незвично, займає мало простору, яке при інших конструкцій не задіюється. У поєднанні з такою ж форми шафкою, набір буде ідеально вписаний в інтер'єр приміщення. Кутова меблі для ванної, що складається з тумби і умивальника має свої плюси і мінуси.

переваги:

  1. Можливість зберігання різних дрібниць, миючих засобів та ін.
  2. Така конструкція істотно заощаджує місце.
  3. Гарний зовнішній вигляд.
  4. Великий асортимент моделей.

недоліки:

  1. Якщо тумба невеликого розміру. То не завжди зручно і можливо розташувати на ній мильницю, диспенсер для рідкого мила або звичайну мильницю.
  2. Кутова тумба вміщує в себе менше, ніж варіант стандартної форми.

Кутова полиця для ванної

Найпопулярнішим видом меблів для ванних є кутова поличка в ванну, яка може бути виготовлена ​​з різних матеріалів і прекрасно поєднуватися з іншими інтер'єрними елементами. Такі полки частіше розташовують в кутку, де розташовується ванна, щоб було зручно при прийнятті душа користуватися засобами для купання. Перед покупкою варто докладніше дізнатися про найпопулярніші видах, які пропонує кутова меблі для ванної у вигляді полиць.

Пластикова кутова полку для ванної

Такий вид, перш за все, вибирають з-за невисокої вартості. Кутова полиця в ванну, пластик якої не завжди хорошої якості коштує мало, але по екологічності займає одну з найнижчих щаблів. Сучасні виробники все частіше використовують більш якісний матеріал, тому заплативши трохи більше, можна отримати виріб хорошої якості. Перед покупкою варто розглянути всі плюси і мінуси таких поличок.

переваги:

  1. Легкість конструкції.
  2. Надійність.
  3. Простота в догляді.
  4. Практичність і функціональність.
  5. Великий вибір моделей.
  6. Простота монтажу.

Недоліки в більшій мірі стосуються виробів з низькоякісного пластика:

  1. При нагріванні виділяються шкідливі для здоров'я людини речовини.
  2. Можливість деформації вироби.
  3. Схильність до пошкоджень механічного характеру.
  4. Неможливість зберігати що-небудь важке.

Кутова скляна полиця в ванну

кутова функціональна меблі для ванної може бути не тільки корисною, а й бути прикрасою інтер'єру. Наприклад, скляна кутова полку в ванну кімнату виглядає дуже стильно і дорого. Такий варіант підійде для переважної більшості сучасних стилів оформлення, тому обсяги продажів полиць зі скла вражають і їх кількість зростає. Скляні полиці затребувані, але перед придбанням такого виробу буде не зайвим дізнатися все за і проти.

переваги:

  1. Скло , Як і дзеркало, візуально збільшує простір і здатне пропускати сонячні промені.
  2. Залежно від дизайнерської задумки і наявності коштів можна вибрати варіант, що ідеально підходить за всіма параметрами.
  3. Полки зі скла оброблені спеціальним чином, плюс виготовляються із загартованого скла, тому володіють хорошими показниками міцності, надійності і безпеки.

недоліки:

  1. Скло вимагає частого догляду, тому що на ньому чітко видно сліди води, мила, зубної пасти та ін.
  2. Навіть найякісніше скло схильне механічній дії, тому на ньому згодом можуть з'явитися помітні подряпини.
  3. Скло в великих кількостях робить інтер'єр холодним, тому переборщувати зі скляними поверхнями не рекомендується.

Нержавіючі кутові полиці для ванної

Кутова меблі для ванної представлена ​​великою різноманітністю полиць. Кутова полиця для ванної хром - варіант не найпоширеніший, тому що підходить не всім стилям оформлення інтер'єру, та й ціни на такі вироби "кусаються". Якщо розглядати варіант не хромований, то звична нержавейка виглядає звичніше і краще поєднується в різних стилях з інтер'єрними об'єктами.

  1. Перевагами таких полиць можна назвати: міцність, екологічності, довговічність, простота в догляді і великий асортимент.
  2. Недоліки: висока ціна і необхідність регулярного догляду.

Кутова ярусна полку в ванну

телескопічна полку в ванну (Кутова) має характеристики, що залежать від матеріалу, з якого вона виготовлена. Найпоширеніші варіанти ми розглянули, тому залишається сказати декілька слів про конструкції. Ярусна телескопічна полку дуже просто монтується. Не потрібно робити отвори в стіні, герметизувати або клеїти. Така конструкція встановлюється шляхом розсування підстави і упору в нижній і верхній частині.

Углове дзеркало для ванної кімнати

Вибираючи кутовий дзеркало у ванну, слід знати про найбільш поширені види, щоб попередньо врахувати, наскільки органічно вона буде виглядати з іншими елементами, і наскільки буде справлятися з покладеними на нього функціями. Самі практичні, функціональні і популярні види кутових дзеркал для ванних кімнат представлені п'ятьма моделями.

  1. Кутове вбудоване настінне дзеркало класичного вигляду.
  2. косметичне кутовий люстерко (Частіше у вигляді трельяжа з розсувним механізмом).
  3. З вбудованим підсвічуванням (позбавляє від організації додаткового освітлення).
  4. Углове дзеркало з поличками (з підвищеною зручністю і функціональністю).
  5. Кутова модель дзеркала з підігрівом (перешкоджає утворенню на поверхні конденсату).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама