Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кваріловие ванни. Що таке кварил? Переваги ванн з кварила. - Technobum.com.ua - інтернет-магазин побутової техніки, сантехніки та керамічної плитки. Харків, Київ, Дніпропетровськ т. 095-717-90-42

На форумах не вщухають суперечки, ванни з якого матеріалу краще, чавун, сталь, акрил

На форумах не вщухають суперечки, ванни з якого матеріалу краще, чавун, сталь, акрил. Але фірма Villeroy & Boch дала відповідь на це питання вже майже два десятиліття тому. Відповідь проста: кваріловие ванни .
Матеріал Кваріл (Quaryl) був створений німецькою фірмою Villeroy & Boch і представлений публіці в 1993 році. Це композитний матеріал, що складається на 60% з кварцового піску, 35% акрилової смоли і 5% різних добавок. Даний матеріал нагадує собою штучний камінь і чимось схожий на матеріал, з якого виготовлені гранітні кухонні мийки. Чим же такий хороший цей матеріал? У кварила безліч плюсів.
1. Кваріл міцний. Ванну з кварила важко "вбити". Це спрощує її транспортування і монтаж, крім того ванна не буде "гуляти" - міняти форму під впливом ваги, що створює зручності при її монтажі, також дані ванни зручно обкладати плиткою.
2. кваріловие ванна практично не вимагає догляду, так як поверхня ванни не містить пір.
3. Завдяки тому що ванни з квар виробляються литтям, їм можна надати найрізноманітніші форми і стильний дизайн. Крім того, даний матеріал дає можливість створювати акуратні кути малого радіусу, чого дуже важко досягти у випадку з акриловими ванними.
4. Відмінна шумо і теплоізоляція. Вироби мають товщину від 10 до 25 мм, тому не створюють шум при падінні води, як чавунна ванна.
5. Кваріл легко піддається обробці, тому в нього дуже зручно вбудовувати змішувачі, гідромасаж і тд.
6. Кваріл має однорідну колірну текстуру по всій товщині, тому його легко ремонтувати в разі дрібних пошкоджень.
На ванни з квар ВІЛР і Бох дає 10 років гарантії.
Єдиний мінус даного матеріалу - порівняно висока ціна ванн в порівнянні з масовим сегментом. Але завдяки гнучкій ціновій політиці компанії-виробника цілий ряд ванн зараз можна придбати за доступною ціною. наприклад ванна Villeroy & Boch O.novo 170x75 коштує близько 480 доларів а Ванна Villeroy & Boch Oberon 180x80 - 680 доларів, що цілком порівнянно з акриловими ванними від Ravak з армуванням PU plus.

кваріловие ванна в розрізі

Переглядів: 2930

Дата: субота, 18 Жовтня 2014

Чим же такий хороший цей матеріал?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама