Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Меблі для ванної

  1. Ванни з штучного каменю

Компанія СтарСтоун пропонує виготовлення ексклюзивних меблів для ванної кімнати зі штучного каменю від кращих виробників. У найкоротші терміни ми виконаємо для Вас замовлення будь-якої складності на вигідних для Вас умовах! Телефонуйте нам!

Меблі для ванної кімнати з акрилового каменю - це красива і довговічна сантехніка, солідні і неординарні декоративні елементи, міцні стільниці з каменю та ін Меблі для ванної кімнати з акрилового каменю - це красива і довговічна сантехніка, солідні і неординарні декоративні елементи, міцні стільниці з каменю та ін. Меблі зі штучного каменю у ванній створить неповторну атмосферу вишуканості і шику, прослужить довгі роки без спеціального догляду.

Ванни з штучного каменю

Ванни з штучного каменю зовні не відрізняються від ванн з натуральних матеріалів. Завдяки властивостям акрилового каменю, в процесі виготовлення ванни, можна відлити практично будь-яку форму і отримати абсолютно ексклюзивне, оригінальне безшовне виріб.

Ванна з штучного каменю:

  • Довговічна. Може прослужити кілька десятків років, зберігаючи свій первинний зовнішній вигляд. Її важко зламати або пробити, оскільки акриловий камінь дуже міцний і стійкий до механічного впливу.
  • Штучний камінь стійкий до великих перепадів температур.
  • Володіє відмінними шумопоглинаючими властивостями, тобто шум від струменя води будить практично не чути.
  • Низька теплопровідність штучного каменю дозволить ванні залишатися завжди злегка теплій на дотик.
  • Чудові декоративні якості, величезний вибір кольорів і фактур, можливість виготовлення різних форм.
  • Не потребує догляду.
  • При сколе легко відновлюється фахівцями за допомогою спеціального розчину.
  • У ванну можна встановлювати різні опції, наприклад, гідромасаж.
  • Ванна з акрилового каменю екологічно чиста, в ній немає пір, мікротріщин, на ній не затримуються запахи і не розмножуються мікроорганізми.

На всі вироби від компанії СтарСтоун поширюється гарантія, а також є сервісне обслуговування.

дивіться - мийки і раковини з штучного каменю .

Фото меблів для ванної з штучного каменю

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама