Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

накладні умивальники

  1. Поради щодо вибору виробів
  2. Де можна купити накладні умивальники за доступними цінами?

умивальник накладний
Miraggio "Teya"

Накладні умивальники стали користуватися особливою популярністю відносно недавно. Вони виконані за принципом виразний кухонної поверхні і встановлюються зверху на тумбах або стільницях. Таким чином, вони не тільки надійно закріплені, а й відрізняються акуратним зовнішнім виглядом. У нас Ви знайдете багатий асортимент продукції і зможете купити накладні умивальники по максимально прийнятною вартістю.

Поради щодо вибору виробів

Підбирати раковини необхідно виходячи з габаритів ванної кімнати та особистих уподобань. Головною вимогою є те, що вони повинні вільно розміщатися в убиральні. Зовні вони нагадують чашу, але при цьому розрізняються різними формами:

  • Прямокутні. Виглядають дуже лаконічно.
  • Кутові. Оптимальний варіант для невеликого санвузла.
  • Круглі і овальні. Мають обтічну форму і виглядають більш сучасно.
  • Подвійні умивальники. Чудове рішення для великої родини. Це дуже зручно, адже кілька людей зможуть приймати водні процедури одночасно.

умивальник накладний
Miraggio "Palermo"

Їх перевагою полягає в тому, що на полицях в шафці можна не тільки розмістити необхідні побутові речі, але і заховати непривабливий сифон. Також, слід врахувати те, що в місці стику зі стільницею, накладні умивальники необхідно герметизувати - це виключить витік води і запобіжить появі цвілі. Серед пред'явленої продукції в наявності умивальники з порцеляни, доломіту, кераміки і конгломерату. Це натуральні матеріали, які мають високу міцність, довговічність і стійкість до механічних пошкоджень.

Де можна купити накладні умивальники за доступними цінами?

Компанія «Оселя» вже не перший рік спеціалізується на продажах санітарної техніки і успішно реалізує високоякісне сантехнічне обладнання. Ми пропонуємо зручні умови оплати і доставку по Україні надійними кур'єрськими службами. Ви можете оформити замовлення через корзину на нашому сайті, або зателефонувавши за вищевказаними номерами телефонів.

Крім цього, дивіться і інші категорії товарів, які можуть Вас зацікавити: ванни гідромасажні , Змішувачі для душу, біде .

Де можна купити накладні умивальники за доступними цінами?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама