Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Плюси і мінуси акрилової вставки в ванну

  1. можливі труднощі Основні перешкоди, що заважають установці акрилового вкладиша: 1. Нераціональна...
  2. 2. Поганий стан водяних труб
  3. 3. Зношеність зливних труб
  4. 4. застарілі іржа нарізного сполучення чавунного зливу-переливу
  5. плюси:

можливі труднощі

Основні перешкоди, що заважають установці акрилового вкладиша:

1. Нераціональна облицювання стін

У чому полягає проблема, пов'язана з облицюванням стін? Ця проблема була закладена на етапі проектування будинків, коли в цілях економії відстань між стінами ванної кімнати робили рівним довжині ванни. Люди, бажаючи заощадити на укладанні керамічної плитки, просто закладали при її допомоги краю ванни. Через це під час демонтажу ванни пошкоджується кілька рядів плитки, прилеглих до бортів.

Дивись малюнок. Для установки в даному випадку вкладиша необхідно виконати аналогічну операцію - видалити кілька нижніх рядів плитки. Відремонтована за допомогою плитки стіна не підлягає відновленню - нові плитки встановити на місце старих практично неможливо. Та й нова плитка буде відрізнятися за кольором від старої. Якби ванна була трохи менше отвору стін, облицьованих плиткою, цього б не сталося.

А як же можна уникнути цієї проблеми? Відповідь проста: при установці вибирайте ванни трохи меншого розміру. У нас Ви зможете купити акрилові ванни довжиною від 1.10 до 1.70 метра з кроком 10 сантиметрів. Не варто вибирати ванну, рівну по довжині ванної кімнати і облицьовувати стіни плиткою. При спробі замінити ванну треба буде замінювати і всю облицювання стін.

Якщо ж у Вашому випадку краю ванни все-таки виявилися "замуровані", то частина плитки для установки необхідно буде видалити. При використанні для обробки керамічної плитки поставити назад віддалену плитку не вдасться.

Замість віддаленої плитки можна замовити обробний плінтус або панель.

2. Поганий стан водяних труб

Досить часто труби лежать на борту ванни в районі змішувача і заважають і монтажу ванни-вставки, і демонтажу старої ванни. Термін служби напірних труб становить 15 років, оцинкованих - 30 років. Термін служби якісної ванни визначено в 40 років, тому при плануванні ремонту має сенс прокласти труби таким чином, щоб вони не заважали установці ванни. Читайте Детальніше про послуги заміни труб водопостачання ...

3. Зношеність зливних труб

Нормативний термін служби чавунних каналізаційних труб становить 45 років і дорівнює нормативному терміну служби чавунної ванни. Незважаючи на те, що зображені на картинці труби ще досить довго не продірявився, їх просвіт вже значно звузився, а в місцях з'єднань труби починають кришитися. Стародавній спосіб зачеканювання стиків за допомогою цементної суміші також не сприяє збереженню чавунного трубопроводу а місцях з'єднань.

Тому під час заміни ванни доцільно поміняти і зливні труби. Тим більше, що в доповненні до замовлення робіт по установці вкладиша або заміні ванни цю роботу можна замовити з 50-відсотковою знижкою: 2850 рублів замість 6000. Читайте Детальніше про послуги заміни каналізаційних труб ...


4. застарілі іржа нарізного сполучення чавунного зливу-переливу

В цьому випадку грати доводиться видаляти відрізним диском. Стару обв'язку на місце встановити не вдасться. Це добре, тому що нормативний термін служби зливу-переливу становить 15 років. У стандартний пакет установки і вартість акрилового вкладиша в нашій компанії включена установка перевіреного і якісного зливу-переливу.

Після установки нового зливу-переливу його треба буде підключити до комунікацій. На цьому кроці доцільно скористатися пакетом послуг по заміні зливних труб в квартирі зі знижкою в 50 відсотків: 2850 рублів замість 6000 рублів. Читайте Детальніше про послуги заміни зливних труб ...

Щоб надати оновленої ванні закінчений вигляд, можна замовити установку декоративного екрану зі зсувними стулками під ванну.

  • плюси:

    • Всі роботи, які проводяться при підготовці до установки ванни-вставки акрилової можна провести своїми силами.
    • Кожна з проведених робіт полегшує проведення комплексного ремонту ванної кімнати, який необхідно робити не рідше одного разу на 20 років.
    • На додаткові роботи до базового пакету можна отримати значні знижки, наприклад: заміна каналізаційних труб в квартирі до основного стояка обійдеться в 2850 рублів замість 6000.
  • мінуси:

    • Додаткові роботи, що усувають перешкоди до установки, збільшують вартість базового пакету установки.
  • Скільки коштує установка акрилового вкладиша

  • У базовий пакет установки входить:

    • доставка;
    • установка на підготовлене місце монтажу;
    • заміна решіток зливу-переливу;
    • заміна зливу-переливу;
    • необхідні витратні матеріали.
  • Вартість послуг і матеріалів

    • Акриловий вкладиш, ціна - 3200 рублів.
    • Злив-перелив АНІ пласт, ціна - 350 рублів.
    • Двокомпонентна піна - 350 рублів.
    • Герметик санітарний - 180 рублів.
    • Доставка в межах МКАД і підйом на поверх - 500 рублів.
    • Установка вкладиша у ванну акрилового, ціна - 1250 рублів.
  • Всього для того, щоб купити акриловий вкладиш в ванну, встановити його і провести супутні монтажні роботи, потрібно: 5830 рублів. Ми працюємо без передоплати

    Увага: час від часу у наших замовників змінюються життєві обставини, що призводить до перенесень замовлень і зниження рівномірності завантаження виробництва Увага: час від часу у наших замовників змінюються життєві обставини, що призводить до перенесень замовлень і зниження рівномірності завантаження виробництва. З огляду на те, що у нас впроваджені елементи системи "lean production Toyota", нам необхідно домагатися рівномірності і відсутності коливань продуктивності. Тому ми готові надавати знижки на базовий пакет установки акрилових вкладишів в ванну до 500 рублів людям, готовим піти нам назустріч і зайняти місце, що звільнилося в графіку монтажів.

    Про наявність знижок на найближчі дні можна дізнатися у консультанта.


А як же можна уникнути цієї проблеми?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама