Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стільниця у ванну з кварцового агломерату

Стільниця у ванну з кварцового агломерату

Кварцовий агломерат - це штучний матеріал, розроблений кілька десятків років тому і який знайшов широке застосування в наслідок своїх експлуатаційних якостей. При виготовленні стільниць у ванну з кварцу агломерату ми використовуємо продукт італійської фірми Quarella, яка є першопрохідцем в цій сфері

Кварцовий агломерат - це штучний матеріал, розроблений кілька десятків років тому і який знайшов широке застосування в наслідок своїх експлуатаційних якостей. При виготовленні стільниць у ванну з кварцу агломерату ми використовуємо продукт італійської фірми Quarella, яка є першопрохідцем в цій сфері і тому має великий досвід, набутий за роки пошуків і вдосконалення технологій виробництва.

Стільниці з кварцового агломерату - це один з варіантів стільниці в ванну зі штучного каменю , Про яку було чимало написано в попередній статті.

Стільниця у ванну з кварцового агломерату - це міцний і невибагливий в догляді предмет інтер'єру. Кварцовий агломерат фірми Quarella протистоїть загрозам механічних пошкоджень без негативних для зовнішнього вигляду стільниці у ванну наслідків, таких як прикрі подряпини, відколи. Підтримка стільниці у ванну з кварцового агломерату в стані початкової новизни не складе труднощів і не зажадає більше ніж губка і мильний розчин. Відновити первісний блиск стільниці з кварцового агломерату можливо шляхом проведення повторного полірування і шліфування поверхні.

Методика виробництва матеріалу відкриває широку палітру кольорів стільниці у ванну з кварцового агломерату. Необхідний відтінок каменю досягається додаванням спеціальних пігментів до складу каменю.

Штучний камінь кварцового агломерату отримують в процесі вібропресування в умовах вакууму і при високих температурах. Це забезпечує відсутність пір в структурі стільниці у ванну з кварцового агломерату, що істотно важливо для складової інтер'єру ванної кімнати, для якої характерні перепади температур і висока вологість. Показники вологостійкості і поведінку кварцового агломерату при частих змінах температури задовольняють необхідним вимогам.
Сучасне обладнання, яким оснащена наша виробнича база дозволяє якісно і з мінімальними витратами провести обробку каменю, надавши Вашої стільниці у ванну з кварцового агломерату бажану форму.

Якщо Ви вирішили зробити покупку стільниці з кварцу , Але у Вас ще залишилися питання, Ви можете скористатися формою зворотного зв'язку або зробити телефонний дзвінок по одному з номерів, вказаних на сайті. Наш менеджер-консультант надасть необхідну інформацію, а також повідомить вартість стільниці у ванну з кварцового агломерату та дисконтні пропозиції. Наш головний офіс територіально розташований в Києві, але ми готові і раді співпрацювати з клієнтам з інших міст.

Придбання стільниці у ванну з кварцового агломерату - це практичне рішення, про яке Ви не пошкодуєте і по закінченню тривалого терміну експлуатації.

Серед всіх виробників, хочеться відзначити Самсунг. Стільниці зі штучного каменю сумісного будуть ідеальним рішенням для Вашої Ванної кімнати
У наступній статті написано більш докладно про стільниці зі штучного каменю Самсунг

Стільниці зі штучного каменю сумісного будуть ідеальним рішенням для Вашої Ванної кімнати   У наступній статті написано більш докладно про   стільниці зі штучного каменю Самсунг

стільниця в ванну з кварцового агломерату

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама