Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шумоізоляція сталевий ванни своїми руками: чим обклеїти ванну, звукоізоляція Вибропласт, монтажною піною, bath master комплект шумоізоляції

  1. Переваги і недоліки сталевих ємностей
  2. Шумоізоляція і утеплення ванни зі сталі
  3. Віброізол
  4. Монтажна піна
  5. інші способи

Ванна кімната стала невід'ємною частиною сучасної квартири. Ми вже не уявляємо життя без комфортної відокремленої кімнати, де можна розслабитися, поніжитися, відпочити. Тому так важлива шумоізоляція ванни . Прийняття ванни - кращий спосіб відновлення життєвих сил після напруженого дня.

Якщо в колишні часи ванна кімната вважалася лише місцем для проведення гігієнічних маніпуляцій, то зараз це комфортне місце, де можна поєднувати корисне з приємним. Прийняття ванни стало таким собі таїнством для багатьох людей. Саме тому важливим є вибір самої ємності.

Переваги і недоліки сталевих ємностей

чавунні ванни : Дорогі і важкі, змінили сталеві і акрилові . Ванна ємність із сталевого сплаву - оптимальний варіант для заміни старої ванни. Однак, ще багато людей не довіряють ванн зі сталі. Таке ставлення до цього сантехнічного обладнання склалося через те, що шумоізоляція металевої ванни з сталевого сплаву має низький рівень.

Але ж цей мінімальний недолік сталевої ванни, який можна легко і просто усунути. У сталевої ванни дуже багато достоїнств, які є вагомим аргументом на користь вибору саме сталевих конструкцій.

Перевагами сталевих ванн є:

  • Невисока вартість обладнання на тлі акрилових і чавунних ванн,
  • Стійке покриття емальованому поверхні,
  • Швидке прогрівання металу,
  • Стійкість конструкції,
  • Простота в доставці, переміщенні, монтажу та демонтажу,
  • Можливість різного кріплення,
  • Сучасний різноманітний дизайн і розмір.

Деякі люди зараховують до недоліків наступне:

  • Низька шумоізоляція ванни зі сталі,
  • Швидка втрата тепла.

На фото показано як утеплити залізну ванну

Шумоізоляція і утеплення ванни зі сталі

Однак, багато хто не замислюються над тим, що існує багато можливостей і способів усунути легко, просто і швидко ці недоліки своїми руками при установці ємності. Ряд заходів щодо усунення гулкости і втрати тепла можна застосувати напередодні установки. І це зробить сталеву ванну цілком конкурентоспроможною, яка не поступається за своїми експлуатаційними даними іншим конструкціям такого типу з акрилу і чавуну.

Шумоізоляція сталевий ванни своїми руками - маніпуляція нескладна, недорога, доступна і не потребує особливих навичок.

При покупці імпортного обладнання такого типу багато хто звертав увагу на наявність приклеєних до днища ванни гумових або прогумованих шматків із спеціального матеріалу. Саме цей матеріал здатний утримувати тепло і поглинати шум і сплеск води.

На основі такого принципу шумопоглинання і заснований процес, який робить повноцінним утеплення сталевої ванни.

Отже, існує кілька простих способів для усунення гулу і утримання тепла.

Віброізол

Віброізол

У магазинах і супермаркетах, на ринках, що спеціалізуються на торгівлі автозапчастинами. Саме там можна знайти матеріал Віброізол. Це спеціально розроблений матеріал з унікальним складом, який призначений для застосування в автомобілебудуванні. З його допомогою багато автолюбителів відновлюють шумоізоляцію свого автомобіля. В основі Віброізола бітум і прогумована основа. Одна зі сторін цього матеріалу має міцний клейовий склад.

Зверніть увагу!

Цей склад при будь-якій температурі повітря щільно прилягає до будь-якої гладкої поверхні.

Якщо Віброізол чудово усуває шуми в салоні автомобіля, то він прекрасно впоратися зі своїм завданням у ванній кімнаті - усуне зайві звуки. Для цього зовнішню частину ванній обклеюють цим унікальним матеріалом. Можна Віброізолом обробити лише ділянки, де вода падає в ємність з крана і площа, де тіло людини стикається з днищем і деяку частину бічних стінок ванній. Це зменшить гул і шум струменя води, допоможе зберегти тепло стінок ємності.

На фото шумоізоляція сталевий ванни своїми руками

Монтажна піна

Часто виникає питання - як грунтовно утеплити залізну ванну. Відповідь досить проста - потрібно застосувати звичайну будівельну монтажну піну. Саме ту піну, яку використовують для ущільнення вікон, дверей.

Ванну ємність перевертають і повільно наносять шар монтажної піни. Піна наноситься на попередньо знежирену поверхню. Для цього спиртовмісних складом обробляють зовнішню частину ванній. Для зручності ванну перевертають з ніжок на борту ємності, встановлюючи її на м'яку поверхню для запобігання появи випадкових подряпин. Монтажна піна наноситься рівномірно, суцільним шаром, без пропусків. Щоб піна не стікала, шар накладається повільно, а ванна у міру покриття піною перевертають з одного боку на інший. Але тільки після висихання піни.

Для посилення ефекту звукопоглинання можна додатково використовувати поліетиленову плівку. Найкраще використовувати поліетилен, який призначений для формування парників. Він щільний, еластичний, недорогий. Після нанесення піни, на її поверхню накладається заздалегідь підготовлений шматок плівки. Він притискається до піні руками, формуючи на ділянці «кірку», схожу на панцир. Це буде додатковою ізоляцією.

Шумоізоляція монтажною піною

При обробці зовнішньої частини ванній монтажною піною слід дотримуватися деяких правил:

  • Слід застосовувати піну для використання всередині приміщення.
  • Піна для застосування в літній період практичніше, так як стійка до високих температур, краще розбухає.
  • Щоб шар був рівномірним, без різких горбів, проміжків і стеків, необхідно використовувати спеціальну насадку для нанесення піни. Зазвичай використовують спеціальний « пістолет ».
  • Щоб вихід піни був найбільш великим і при цьому економним, слід підігріти балон з піною під струменем гарячої води і гарненько збовтати.
  • Місце встановлення сифона і прилегла до неї частина не повинні бути покриті шаром піни. Так як це місце має бути доступним при зміні сифона.
  • Слід залишити вільним місце переливу.
  • Обов'язково треба приділити увагу термінами використання поліуретанової піни, так як цей продукт втрачає свої експлуатаційні якості після закінчення терміну придатності.

Є різні способи шумоізоляції

[Rek_custom1]

інші способи

Існують ще деякі способи того, як утеплити сталеву ванну. Часто сталеву ванну встановлюють на постамент з подальшою обкладанням плитами або цеглою. Потім кладуть зверху кахель. Такий спосіб установки ванній ємності допомагає поліпшити шумоізоляцію, проте надає можливість повноцінного збереження тепла. Але якщо обкласти ванну додатково шаром пінопласту зсередини стінки, то вдасться виправити становище.

Існує метод підвищення теплоізоляції за допомогою технічної пробки. Цей метод більш дорогий, але найбільш екологічно чистий.

Зверніть увагу!

При цьому способі висока пожежна безпека і вологостійкість конструкції.

Технічна пробка наноситься за інструкцією.

Є можливість застосування для шумоізоляції сталевих ванн і їх утеплення різних інших ізоляційних матеріалів з фольгированним, металізованим покриттям поліетиленовою або поліпропіленової основою.

Для ущільнення і кріплення ванній до стіни використовується матеріал «рідкі цвяхи» або спеціальний силікон.

При обробці піною монтажної і іншими ізоляційними матеріалами, ванна в подальшому вимагає декорування, що б приховати свій неестетичний вигляд. Модні тенденції в оформленні інтер'єрів ванних кімнат припускають таку установку.

Шумоізоляція і утеплення сталевий ванни відео:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама