Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Термодерево у ванній кімнаті.

У сучасному світі люди стали все більше уваги приділяти дизайну ванної кімнати

У сучасному світі люди стали все більше уваги приділяти дизайну ванної кімнати. Хоча ванна є невеликим приміщенням, зате функціонально вона досить важлива. І, перш ніж починати її облаштовувати, необхідно продумати все до деталей. Адже варто враховувати, що у ванній кімнаті завжди підвищена вологість і температура, а, значить, потрібен особливий підхід до її облаштування та оформлення.

Що стосується вибору оздоблювальних матеріалів, найпопулярнішими для ванної кімнати є керамічна плитка, менш широко використовують камінь, пластик, дерево. Всі ці матеріали гарні своїми властивостями і здатні створити необхідний інтер'єр. Але якщо Ви бажаєте підкреслити оригінальність Вашої ванної кімнати і забезпечити їй тривалий термін служби, відмінним вибором для Вас стане термодерево . Всім відомо наскільки затишну і теплу атмосферу в приміщенні здатні створити елементи інтер'єру або декору з дерева, а термодерево у ванній кімнаті убезпечить приміщення від постійного впливу вологи і збереже прекрасний вид Вашої ванної кімнати.

Дерево проходить термічну обробку температурами до 250 С, і в результаті знаходить свої нові технологічні показники:

Ø стійко до механічних пошкоджень;

Ø не вбирає в себе воду і вологу;

Ø не боїться високих температур, перепаду температур;

Ø не розтріскується і не розбухає;

Ø не змінює своєї форми протягом експлуатації;

Ø не гниє і не пліснявіє;

Ø має приємну на дотик і рівну поверхню;

Ø гарний насичений колір і унікальний дерев'яний візерунок.

Всі перераховані вище якості термодерева роблять його максимально придатним для використання у ванній кімнаті. Особливо для тих людей, які цінують здоровий спосіб життя і прагнуть оточити себе всім натуральним, ванна кімната з термодерева буде розкішним і в той же час затишним місцем, де можна буде розслабитися і вдосталь насолодитися відпочинком і самотою.

Особливо для тих людей, які цінують здоровий спосіб життя і прагнуть оточити себе всім натуральним, ванна кімната з термодерева буде розкішним і в той же час затишним місцем, де можна буде розслабитися і вдосталь насолодитися відпочинком і самотою

· За допомогою оздоблювальних матеріалів з термодерева можна оформити стіни або стелю;

· Меблі для ванної кімнати з масиву термодревесини буде шикарно виглядати в різних дизайнах приміщення;

· Окремо варто відзначити підлога з термодерева у ванній кімнаті. Він створить відчуття затишку і гармонії. Крім того така підлога буде комфортний тим, що його поверхня завжди тепла і гладка на дотик, на неї приємно ступати босими ногами після прийняття душу або ванни. І в той же час вона не ковзає на відміну від підлоги з керамічної плитки, наприклад. Покриття для підлоги з термодерева відмінно підходять для створення «теплої підлоги» у ванній кімнаті - вони будуть стійкі до постійного впливу води і, в той же час, будуть зберігати свої початкові вид і форму.

· Особливо творчі особистості можуть вибирати для своєї ванної кімнати раковини або цілі ванні з термодерева - як в стародавні часи люди використовували дерев'яні діжки, але в сучасному виконанні ванни з термодерева виглядають просто розкішно. І найголовніше, що постійно стикаючись з водою, вони не втрачають своїх властивостей і краси зовнішнього вигляду. Вони чудово поєднуються з будь-яким стилем і мають чудовий вигляд. А відчуття від прийняття такої ванни просто непередавані.

· Предмети декору також можуть бути виконані з термодерева - дзеркало в красивій дерев'яній рамі або картина, невеликі полички і кошики для білизни. Всі ці дрібниці створюють затишок в приміщенні і наповнюють його життям.

Ванна кімната з термодерева буде говорити про чудовому смаку господарів і про їхній добробут. Вона завжди буде приємно радувати око, і дарувати відчуття умиротворення і спокою. Термодерево перетворить Вашу ванну кімнату, зробивши її затишною і комфортною. А особливі властивості цього матеріалу забезпечать тривалий термін служби протягом довгих років.

А особливі властивості цього матеріалу забезпечать тривалий термін служби протягом довгих років

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама