Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вибираємо колекцію плитки для ванної кімнати: неймовірний інтер'єр

  1. Вибираємо відповідну колекцію
  2. Кайман - плитка з дизайном «під крокодила»
  3. Яскраві фарби з колекцією «Кураж»
  4. Квіткові рішення «Кензо»
  5. Шляхетний «Вінтаж»
  6. Особливості плитки зі східними мотивами
  7. Плитка під старовину
  8. Правильний вибір - тривалий термін служби

Зараз стало модно за допомогою незвичайних дизайнерських рішень розробляти інтер'єр ванної кімнати - плитка грає в цій справі основну роль. Для цього багато виробників виробляють матеріал з дивовижними естетичними властивостями. За допомогою кольору і фактури можна домогтися бажаного ефекту краси і гармонії. Наша стаття запропонує вам найбільш популярні колекції плитки відомих виробників. Зараз стало модно за допомогою незвичайних дизайнерських рішень розробляти інтер'єр ванної кімнати - плитка грає в цій справі основну роль

Плитка для ванної кімнати - краще рішення в обробці

Вибираємо відповідну колекцію

Кантрі - плитка, що імітує колотий камінь

Український завод Atem випускає відмінний зразок плитки Кантрі під імітацію колотого каменю. Забарвлення даного матеріалу ділиться на червоно-коричневу і бежево-коричневу. Матова поверхня має характерний рельєфний малюнок каменів.

Матова поверхня має характерний рельєфний малюнок каменів

Кантрі: використання одного забарвлення і комбінація двох

Також поверхня має антиковзні властивості. До того ж плитка на вигляд не відрізняється від натуральних каменів, що відмінно підійде цінителям натуральних матеріалів. Якщо шви плитки підігнати максимально близько, то можна досягти ефекту вишуканого кам'яного килима.

Вартість цього варіанта невисока: куди простіше заощадити всього раз на великий відрізок часу і встановити цю довговічну плитку, ніж багато разів переплачувати з більш простими і неякісними матеріалами. Використовувати таку плитку зручно як в великих, так і маленьких ваннах.

Кожен «камінчик» має свій певний відтінок, що позитивно впливає на натуральний вигляд плитки. Для різноманітності малюнка можна поєднувати два кольори. При цьому вид панно буде максимально гармонійним.

Кайман - плитка з дизайном «під крокодила»

«Крокодиляча» плитка Кайман і декор «під ящірку» Варан

Для любителів поєднання сірого, білого і чорного підійде оригінальна плитка Кайман від Golden Tile. Хоча мало хто в наш час виберуть саме такий сміливий хід. Текстурована поверхня кахлю імітує крокодилячу шкіру.

Задекорований цей матеріал ще оригінальне. Біла лакована шкіра і сірого кольору фон поєднуються з чорними смужками, що схоже на шкуру зебри. Цей варіант має неповторну загадковість, а контраст між чорним і білим робить форму суворої і чіткої.

Можливо, вас зацікавить колекція «Варан» від італійського виробника Керама Марацці. Вона також імітує фактуру шкіри, але, про що свідчить назва, більш схожа на шкіру ящірки або змії.

Склад колекції «Кайман»

Яскраві фарби з колекцією «Кураж»

Багато психологів рекомендують людям з поганим настроєм частіше дивитися на яскраві, але не отруйні кольори. При цьому підвищується настрій, проходить смуток і апатія. Для цього і була створена гарна плитка Кураж від фабрики Нефрит-Кераміка.Множество відтінків дозволить людині з тонким художнім вкусомреалізовать своіфантазіі і гідно прикрасити ванну кімнату. Поверхня сегмента матова через характерну ребристості. Міцність щодо висока. Цей варіант надійно прослужить вам не одне десятиліття. Ціну на товар можна сміливо назвати демократичною.

Ціну на товар можна сміливо назвати демократичною

Яскрава плитка Кураж

Квіткові рішення «Кензо»

Якщо ви вирішили оформити ванну в стриманих тонах вам може сподобатися незвичайна і дуже приваблива плитка Кензо від Нефрит-Кераміка. В основному на ній зображені квіткові мотиви (лілії, маки, сакура).

Кольори підібрані приємні:

  • коричневий;
  • фісташковий;
  • теракотовий.

Квіткові мотиви Кензо

Шляхетний «Вінтаж»

Назва, яке отримала колекція плитки Вінтаж, в традиційному англійському розумінні перекладається як «благородна і з відмінною витримкою, хорошою марки вино». Ця серія торгової марки Kerama-Marazzi, скоріше, ностальгія за колишньої модою. Імітація відтворює зовнішній вигляд саме тих матеріалів, які притаманні пройшла епохи. Успішно і бездоганно виглядає плитка, схожа на ламінатниє дошки.

Особливий неповторний вигляд має кахель з флагманським декором. На ньому зображені графічної технікою квіти. А в комбінації сегментів малюнок продовжує сам себе, тобто сам орнамент має безперервність. Панно має розмір 60х120, малюнок розміщується на білому тлі.

Плитка «Вінтаж: колірні рішення і приклад використання

Особливості плитки зі східними мотивами

Сакура - символ Японії. У японській культурі з давніх-давен була присутня незвичайна традиція милуватися прекрасними квітами сакури. Є навіть назва для цього ритуалу - Ханами.

Справжньою перлиною для дизайну ванної кімнати стає керамічна плитка з аналогічною назвою від Керама Марацці. У ній відображені східні мотиви з допомогою об'ємного рельєфного малюнка. У декорі переважають рослинні орнаменти. В основі композиції можна зустріти як витончені квітки японської сакури, так і зображення молодих паростків бамбука, посипаних безліччю листя. Фактура має якусь віддалену схожість з тканиною.

Краса, принадність і креативність цієї керамічної плитки в естетичної та художньої цінності, а також в складній технології виробництва, адже варто зауважити, що малюнок об'ємний. У колірну гамму входять шість відтінків. Базові чорний, сірий і пастельний тони створять неповторний східний стиль у ванній кімнаті.

Базові чорний, сірий і пастельний тони створять неповторний східний стиль у ванній кімнаті

Листя і квіти - основа композиції «Сакури»

Плитка на підлогу цієї серії міцна, матове покриття має властивість перешкоджати ковзанню. Прослужить матеріал довго, причому его зовнішній вигляд не буде погіршуватися з роками. Про цей варіант з упевненістю можна говорити, що якість і краса має свою вартість.

Якщо ж вам близька японська тематика, але ви не готові на створення різкого яскравого дизайну і віддаєте перевагу більш спокійний інтер'єр, рекомендуємо звернути увагу на «Сакуру» від заводу Сокіл. Колекція має досить широкою палітрою з п'яти кольорів і виконана в пастельних тонах.

Колекція має досить широкою палітрою з п'яти кольорів і виконана в пастельних тонах

Пастельний варіант «Сакури»

Плитка під старовину

Для любителів ретро подойдетплітка Стакі ж назвою від Rocersa. Класична плитка для ванної може мати різні мотиви. Візерунки та кольори в основному взяті з минулих модних стилів, але це абсолютно не заважає створювати грандіозні композиції і малюнки.

Візерунки та кольори в основному взяті з минулих модних стилів, але це абсолютно не заважає створювати грандіозні композиції і малюнки

«Ретро» від білоруського виробника Березакераміка

Плитка класика для ванної міцна і довговічна. Її покриття перешкоджає швидкому руйнуванню, а сам матеріал винятковий за своїми якостями і ціною.

Правильний вибір - тривалий термін служби

Щоб правильно вибрати плитку в ванну кімнату слід звернути увагу на такі особливості:

  • Уважно вивчіть діапазон цін на продукцію: можливо, десь однакові зразки обійдуться вдвічі дешевше.
  • Також не варто забувати про якість товару - обов'язково попросіть у продавця ліцензію на товар.
  • Варто відзначити, що плитка, яка розрахована на стіни, буде помітно відрізнятися по товщині від підлоги. Тому потрібно вибирати матеріал в залежності від призначення.
  • Важливо, щоб тильна сторона плитки була якомога більш фактурною. Це позитивно позначиться, коли її будуть укладати (при поганому зчепленні з розчином плита може відшаруватися).

Керамічна плитка в інтер'єрі ванної може служити елементом декору і мати різні властивості, але головна її мета - перешкода поширенню вологи. Її ціна завжди залежить від якості і зовнішнього вигляду.

Вибирайте плитку відповідно до свого смаку, і вона буде радувати вас кожен день, створюючи затишок у ванній кімнаті і роблячи її неповторною.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама