Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Закони феншуй для ванної

  1. Фен шуй ванною - розбираємося з трубами

поки наш ремонт квартири своїми руками потихеньку йде своєю чергою, я займаюся вивченням різних стилів інтер'єру, щоб вибрати, що-небудь цікаве надалі для себе. Напевно, для багатьох напрямок фен шуй представляє особливий інтерес, ось і я не залишилося осторонь. Першою ластівкою вивчення даного стилю стала стаття - фен шуй спальні . Дану статтю присвячую особливостям ванної кімнати по фен-шуй. Розглянемо докладніше, що ж являє собою фен шуй ванною. поки наш   ремонт квартири своїми руками   потихеньку йде своєю чергою, я займаюся вивченням різних стилів інтер'єру, щоб вибрати, що-небудь цікаве надалі для себе

Ванна кімната - це перш за все місце, де господарює Стихія води. Нам здається, що вода скромно і спокійно тече по трубах, час від часу наповнює ванну за нашим бажанням і служить нам для обмивання. Насправді, в межах ванної кімнати творяться невидимі нашому оку події, які часом роблять на життя домочадців чималий вплив. Саме тому фен шуй рекомендує приділити особливу увагу оформленню ванної кімнати, інакше може статися так, що ваш будинок не буде процвітаючим і благополучним.

Фен шуй ванною забороняє розташовувати поруч ванну і унітаз. Якщо ж у вашій ванній кімнаті ці два види сантехнічних виробів знаходяться разом, то обов'язково слід відокремити їх щільною ширмою. Унітаз і ванна з фен-шуй - речі несумісні. Що стосується форми самої ванни, то по фен шуй вона повинна бути круглої або овальної. Якщо ванна схожа за обрисами з великою монетою, то Стихія Води буде оптимально взаємодіяти з нею і створювати особливе благополуччя. Однак, в більшості наших квартир стоять ванни прямокутної форми. Нам в цьому плані пощастило - у нас поки в квартирі немає ніяких зручностей, тому ми цілком зможемо вибрати ванну потрібної форми, як рекомендує фен шуй. Решті ж можна лише рекомендувати звернути свою увагу на умивальник. Оскільки, його замінити найлегше. Підшукайте в магазинах сантехніки круглу раковину для вмивання . Це допоможе вирішити проблему обов'язкової наявності круглих форм у сантехнічних виробів. Ванна і умивальник повинні бути класичного білого кольору. Не варто гнатися за модою і встановлювати ванни незрозумілих кричущих квітів - все це може викликати накопичення поганої енергії.

Фен шуй ванною - розбираємося з трубами

Також звернемо увагу на труби та змішувачі. Вони повинні бути в ідеальному стані. Ідеально для ванної по фен шуй було б закамуфлювати труби в декоративний короб. Слідкуйте за тим, щоб на змішувачах не утворювався вапняний наліт. Найкраще, якщо змішувачі виготовлені з хрому. Ніде нічого не повинно підтікати або капати. Справа в тому, що слив або спуск води у ванній кімнаті, так само як і в туалетній, еквівалентний змиву грошей в каналізацію. Мало цього, вода, що капає в саму ванну, наповнює її негативною енергією Ша. І умивальник, і ванну завжди слід тримати в ідеальній чистоті. Після прийняття водних процедур, які допомагають нам змити з себе негатив і втома, накопичені за день, слід омити умивальник і ванну, щоб видалити негативну енергію Ша, і стимулювати потік позитивної енергії Ци. Також, для зведення до мінімуму енергії Ша і посилення Ци, не тримайте косметику і побутову хімію, яку ви давно вже не користуйтеся. Все повинно бути новим і в дії.

Якщо умивальник розташований якраз навпроти дверей і при обмиванні за вашою спиною знаходиться двері, то обов'язково повісьте на неї дзеркало. Це допоможе уникнути життєвих неприємностей.

Якщо максимально виконувати всі вимоги фен шуй для ванної кімнати, то стіни і підлогу краще всього облицьовувати керамічною плиткою. Вона найкраще поєднується зі стихією води. Не варто використовувати дзеркальну плитку. По-перше, це буде дробити ваше відображення на частини, що загрожує великими небезпеками; а по-друге, буде створено так званий ефект "решітки", який незримо ускладнить ваші фінансові потоки. Колір кахлю найкраще підібрати світлих пастельних тонів і зробити яскраві панно-вставки, які будуть частково активувати енергію Янь для оптимального балансу.

Колір кахлю найкраще підібрати світлих пастельних тонів і зробити яскраві панно-вставки, які будуть частково активувати енергію Янь для оптимального балансу

Освітлення у ванній по фен шуй має бути яскравим. Обов'язкова наявність діючих вентиляційних решіток. У ванні не повинні накопичуватися неприємні запахи. Вони служать сильним перешкодою для процвітання і благополуччя. Тому зверніть ще свою увагу на каналізаційні труби. Вони не повинні бути засміченими і на з'єднаннях все потрібно добре заізольовані. А то буває, що сусіди зверху змили нечистоти, а у вас з'явився неприємний запах у ванній кімнаті. А справа просто в негерметичність коліна під умивальником.

І ще одна порада. Якщо ваша ванна кімната розташована в зоні багатства по фен шуй (це південний схід вашого житла), то варто повісити на вхідні двері ванної кімнати з зовнішньої сторони дзеркало, яке своїм відображенням встановить необхідний баланс енергій. За великим рахунком ванна не повинна перебувати в зоні багатства. Адже в цьому приміщенні постійно йде злив води, а це може затягнути ваші фінансові потоки в безодню.

Одним словом, фен шуй ванною, виявляється зовсім не складно дотриматися, тому стежте за своєю ванною, і буде вам процвітання і благополуччя!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама