Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Їжте клітковину перед сном, а також сир, яйця та інші продукти

  1. Пора полюбити клітковину
  2. Вводимо клітковину з обережністю
  3. Кишечник любить клітковину тільки вночі, а не вдень
  4. Клітковина проти застою жовчі
  5. Білки і вуглеводи - як доповнення до клітковині
  6. Вранці - результат
  7. У чому міститься целюлоза?

Який вечерю можна назвати правильним? Мабуть, такий, який дає відпочити всьому організму, в тому числі головного мозку, гарантує харчування мікрофлорі кишечника, і, як наслідок - нормальне ранкове спорожнення товстої кишки, що вже є найважливішим показником здоров'я.

Пора полюбити клітковину

Пора полюбити клітковину

Всі ми, що сиділи десятиліттями, в основному, на рафінованих продуктах, перейнялися ідеями здорового харчування і зрозуміли важливість насичення свого раціону клітковиною.

Як тут не зрозуміти ?! У жителів Чукотки і Крайньої Півночі чому така коротка середня тривалість життя -39-40 років?

Тому що основний продукт на їхньому столі - лише оленина в різному вигляді і повна відсутність клітковини, що рано чи пізно призводить до великих проблем і з кишечником і з усім організмом.

Тому для нас з вами, що живуть в більш сприятливих умовах, де за клітковиною треба тільки нахилитися і підняти з землі, непростимо нехтувати своїм здоров'ям.

Де ж вона, ця цінна для кишечника неперевариваемая клітковина? Питання скоріше риторичне, тому що вона є скрізь, але десь більше, десь менше.

Вводимо клітковину з обережністю

Якщо ви вперше почули слово клітковина (целюлоза), і, в кращих намірах, вирішили різко змінити систему харчування, то остерігся - до грубих рослинним волокнам організм повинен звикати поступово, інакше кишечник не впорається і вінцем всіх благих намірів виявиться атонія.

Привчати організм до клітковині слід за принципом догодовування у грудних дітей - спочатку матір насичує його грудним молоком, а коли його не вистачає, дають трохи каші.

Так само і у дорослих має бути: до основного і звичного вмісту їжі - жирів, білків, вуглеводів, вітамінів - додаємо незнайому целюлозу.

Кишечник любить клітковину тільки вночі, а не вдень

Кишечник любить клітковину тільки вночі, а не вдень

Щоб було зрозуміліше, коли доцільніше годувати організм клітковиною, розберемося з роботою кишечника.

Працює в повну силу той орган, який не відчуває проблем з кровопостачанням, тобто діє закон кровотоку - що працює, то і кров'ю.

Днем ми інтенсивно рухаємося, отже, кровотоку більше спрямовується до працюючих органам, а до кишечнику кров надходить за залишковим принципом.

Отже, не дуже розумно буде навантажувати кишечник важкою роботою в вигляді нетравне клітковини днем.

Є велика ймовірність того, що харчовий конвеєр встане, не в силах впоратися з целюлозної навантаженням, і ми отримаємо запор.

Коли ж вигідніше кидати клітковину на поталу мікрофлорі кишечника? Відповідь очевидна - на ніч!

При відході до сну, коли ми приймаємо горизонтальне положення - створюється якийсь антураж, що сприяє заспокоєнню і розслабленню - новини додивитися, чайок попити, поспати.

Наш розумний організм при цьому вже налаштовується на те, що ось-ось ми відключили і працюючі м'язи вже не треба буде кров'ю, тільки мозок по-мінімуму, щоб сни можна було дивитися.

Всі органи, інтенсивно працювали вдень, відпочивають. А кишечник, який мляво пропускав через себе легкоусвояемую їжу, можна якраз змусити і попрацювати над чим серйозніше, так як всі вивільнені ресурси організму, вся кров йде вночі до кишечнику.

Тому-то він і бурчить вночі найбільше, що дуже правильно.

І саме це його активний стан треба звернути собі на користь і змусити попрацювати над грубою клітковиною.

Клітковина проти застою жовчі

Цінність пізнього вживання клітковини ще й в тому, що попутно буде і процес жовчовиділення посилюватися, так як більше ніж на перетравлення клітковини, ні на який інший продукт більше її не виділяється.

Властивість жовчі вночі згущуватися через свою непотрібність на 8 годин, занурюючись в фазу звичної нічний меланхолії, з успіхом буде переможене саме необхідністю тривалого перетравлення клітковини.

Білки і вуглеводи - як доповнення до клітковині

Отже, безперечно - ідеальний пізню вечерю, що складається з целюлози, повинен відбуватися за півгодини до 10-годинного сну.

Саме 10 годин сну рекомендується для того, щоб у мікрофлори кишечника був час попрацювати з нетравне клітковиною довго і ретельно, м'яко спорожняючи при цьому жовчний міхур.

Тому на часті питання, типу «Чи можна на ніч сир або яйця» відповідь буде: «Так, можна, але краще для здоров'я буде, якщо переважаючим компонентом пізньої вечері стануть не білки, а груба клітковина ».

Нехай звичні вам яйця, сир і кефір налаштують організм на стан еубіоза, щоб засинання було швидким і приємним, а головне робота, якої забезпечить кишечник груба клечатка, почнеться трохи пізніше і буде тривати до ранку.

Вранці - результат

А вранці пряма кишка, забита відпрацьованим матеріалом, буде готова до спорожнення.

І знову повториться перерозподіл струму крові з пустого кишечника в працюючі днем ​​органи.

Кишечник зробив свою основну обов'язок - викинув з організму за допомогою клітковини безліч шлаків, звільнився для нового надходження харчування, а поки днем ​​він може і відпочити.

Тому еубіотіческого правильний вечерю - це не тільки нормальна мікрофлора кишечника і успішне ранкове спорожнення, а й відсутність венозного застою, кишкових проблем, геморою і відпочинок всіх систем організму.

У чому міститься целюлоза?

  • Чемпіон за змістом клітковини - ріпа. Рекомендується на повільному вогні парити її 8-12 годин.
  • На другому місці - волокнисті коренеплоди (ревінь, редька, буряк кормовий, топінамбур) і гриби
  • Далі заслуговують на увагу крупи темні - овес, пшоно, гречка, ячмінь
  • Все знову ж волокнисті овочі та фрукти
  • Висівки, хліб грубого помелу

Всі ці продукти, багаті клітковиною (целюлозою), слід вводити в раціон як еубіотіческого (пізнього) вечері поступово, починаючи з ложки, і за 6-8 місяців збільшуючи порцію до обсягу тарілки.

Який вечерю можна назвати правильним?
Як тут не зрозуміти ?
Де ж вона, ця цінна для кишечника неперевариваемая клітковина?
Коли ж вигідніше кидати клітковину на поталу мікрофлорі кишечника?
У чому міститься целюлоза?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама