Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оформлення дитячого саду

Олена Метелкина
Оформлення дитячого саду

Дитячий сад - це перше знайомство дитини з навчальним закладом. Тому так важливо, щоб оформлення дитячого садка і групи було яскравим і приємним. Вихователям дитячого саду дуже часто доводиться прикрашати групові кімнати, коридори, роздягальні своїми руками і хочеться, щоб прикрашена стіна радувала око, піднімала настрій, але при цьому носила і пізнавальний характер для вихованців. Для мене оформлення в дитячому саду є захоплюючим заняттям. Ідеї оформлення можуть бути самими різними: це і пори року (в образі королеви Осені, Зими, Весни, герої мультиків, культура і історія Росії та багато іншого. Для оформлення використовую різний матеріал: тканина, папір. Пінопласт, дерев'яні предмети, вироби з тіста . Варто докласти лише трохи фантазії і зусиль - і малюк щасливий, радіє, дивується. Творчий підхід і фантазія творять чудеса!

Публікації по темі:Публікації по темі:

Зимове оформлення ділянки дитячого саду   Улюблена пора року Зимове оформлення ділянки дитячого саду Улюблена пора року. Шановні колеги! Запрошую вас в зимову казку. Кругом глибокі сніги, Куди я погляд ні кину, мете і кружляє завірюха.

Оформлення ділянки дитячого саду   Композиція Казка в двері до нас стукає Композиція Тихіше, миші Оформлення ділянки дитячого саду Композиція "Казка в двері до нас стукає" Композиція "Тихіше, миші. Кіт почує! Композиція" Добре у нас в саду, я з друзями в ліс.

Новорічне оформлення дитячого садка «Посмішка»   Хочу представити вашій увазі новорічне оформлення груп і холів в нашому дитячому садку Новорічне оформлення дитячого садка «Посмішка» Хочу представити вашій увазі новорічне оформлення груп і холів в нашому дитячому садку. всі вихователі молодці, постаралися і доклали.

Новорічне оформлення дитячого садка   Новорічне оформлення дитячого садаКак і по всіх містах і селах, в нашому ДОУ пройшли ранки для Мам Новорічне оформлення дитячого садка Новорічне оформлення дитячого садаКак і по всіх містах і селах, в нашому ДОУ пройшли ранки для Мам. Музичний керівник Ревякіна.

Новорічне оформлення дитячого садка   Це зовнішнє оформлення дитячого садка Новорічне оформлення дитячого садка Це зовнішнє оформлення дитячого садка. Веселий Сніговик щоранку зустрічає малюків і посилає свій новорічний привіт! Вечірнє оформлення.

Оформлення дитячого саду   Нещодавно ми переїхали в новий будинок, з відремонтованими, але з голими стінами Оформлення дитячого саду Нещодавно ми переїхали в новий будинок, з відремонтованими, але з голими стінами. Помічник вихователя Єремєєва Олена Вікторівна одразу взялася.

Оформлення центральної стіни дитячого саду   Творчо організована святково-дозвільної діяльності займає особливе місце в виховно-освітньому процесі сучасного дитячого Оформлення центральної стіни дитячого саду Творчо організована святково-дозвільної діяльності займає особливе місце в виховно-освітньому процесі сучасного дитячого.

Оформлення групи дитячого садка   Разом з сонцем прокидаюся, Я приходу ранку радий Оформлення групи дитячого садка Разом з сонцем прокидаюся, Я приходу ранку радий. Швидко-швидко збираюся Я в улюблений дитячий сад! Там і книжки, і іграшки, там улюблені.

Оформлення шафок в коридорі дитячого садка   Коли педагог працює з дітьми раннього віку та вирощуючи город на вікні хоче убезпечити себе і дітей, то він може поставити город Оформлення шафок в коридорі дитячого садка Коли педагог працює з дітьми раннього віку та вирощуючи "город на вікні" хоче убезпечити себе і дітей, то він може поставити "город".

Оформлення території дитячого садка   Скоро довгоочікуване літо Оформлення території дитячого садка Скоро довгоочікуване літо. Так хочеться, щоб територія дитячого садка влітку була веселим, привабливим і для дітей і дорослих. Заходять.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама