Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Публікації / Як змусити чоловіка платити аліменти

Досить часто жінки з дітьми страждають від того, що їхні колишні чоловіки по кілька років поспіль відмовляються платити аліменти, і нічого з цим вдіяти вони не можуть. Досить багато питань на цю тему можна зустріти і в Інтернеті - наприклад, на тих сайтах, на сторінках яких можлива безкоштовна юридична консультація , де можна задати питання юристу і отримати на нього кваліфіковану відповідь.

А ось судові пристави найчастіше радять таким жінкам, які ніяк не можуть отримати аліменти від колишніх чоловіків, вирішувати питання мирним шляхом. Але це стає просто абсурдним, якщо у пристава є виконавчий лист, а у самотньої жінки - рішення суду.

Може бути так, що чоловік не платить аліменти з тієї причини, що він не має постійного місця роботи. Але і в такому випадку судовий пристав зобов'язується нараховувати заборгованість, виходячи з середньої зарплати по РФ. Тут важливо зауважити, що мова йде не про середню зарплату по регіону, а саме по всій країні. Можливо, щоб вирішити питання отримання аліментів, знадобиться юридична допомога.

Отже, потрапивши до досвідченого юриста на юридичну консультацію , Ви дізнаєтеся, що саме і коли потрібно робити, щоб все-таки змусити колишнього чоловіка платити аліменти. В першу чергу вам можуть порадити отримати у судового пристава довідку, в якій зазначено суму заборгованості. Далі необхідно написати заяву (воно обов'язково повинно бути в письмовій формі) на ім'я старшого судового пристава. У ньому має повідомлятися про те, що пристав не робить практично нічого, щоб розшукати громадянина, який відмовляється платити аліменти, і для того щоб встановити суму його доходів і майна.

На наступному етапі на шляху до вирішення проблеми отримання аліментів слід писати ще одну заяву. Воно також має бути адресовано старшому приставу, і в ньому повинна викладатися прохання про відкриття кримінальної справи з метою заборони виїзду за межі країни. Так можна отримати стовідсоткову впевненість хоча б в тому, що він не сховається за кордоном.

Після в Управління Федеральної реєстраційної служби, а також і в ГИБДД направляється клопотання, щоб можна було дізнатися, чи володіє чоловік, що відмовляє у виплаті аліментів, автотранспортним засобом і нерухомістю. Далі, маючи на руках довідку про заборгованість, необхідно подати в суд два позови. Перший - про нарахування пені за невиплату, і другий - про стягнення заборгованості.

Може трапитися так, що і старший пристав не буде ніяк реагувати на ваші заяви. Тоді необхідно поскаржитися на нього в судову інстанцію. Дуже важливо зберігати всі копії листів, які ви спрямовуєте старшому приставу. Також необхідно збирати і все підтвердження про те, що заяви офіційно прийняті.

Приставам потрібно написати офіційного листа, додатком до якого повинна бути копія рішення суду про стягнення аліментів. Лист слід посилати обов'язково з повідомленням. Пристави повинні скласти звіт про виконану ними роботу, і в підсумку надати вам відповідь також в офіційній формі.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама