Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Теплиця "Новатор по Мітлайдера"

  1. - Купити зараз!
  2. розміри:
  3. Додаткові товари для теплиці:
  4. Додаткові товари для полікарбонату:

Конструкція виготовляється з профільної сталевої труби 30х30 та 30х20мм. Вага каркаса на 40% більше, ніж у звичайній арочної конструкції, що допомагає витримувати теплиці величезну снігову навантаження. Відбувається це ще й завдяки особливостям даху, форма якої дозволяє снігу не затримуватися на поверхні.
Конструкція виготовляється з профільної сталевої труби 30х30 та 30х20мм

- Купити зараз!

Основні переваги теплиці:

Особливу увагу в теплиці приділяється системі провітрювання! «По-Мітлайдера» належне ефективне провітрювання здійснюється рухом потоків повітря за допомогою нижніх кватирок (розмір - 1х0,3 м) і верхніх (2х0,25 м), які розміщуються з однієї зі сторін. Саме така конструкція, розроблена на знанні законів фізики, зберігає рослини, завдяки тому, що рух теплого повітря від самого низу (кватирки біля основи) піднімається нагору і благополучно покидає теплицю через верхні кватирки. В особливо жарку погоду роль вентилятора додатково можуть зіграти і двоє дверей з вбудованими в них великими кватирками.

розміри:

- ширина -3,0 м;
- висота - 2,1 м;
- довжина - 4, 6, 8, 10 м і т.д.

Додаткові товари для теплиці:

Комплекс представлених в даному розділі додаткових пристосувань дозволяє вирішувати практично всі завдання виникають в процесі провітрювання і поливу рослин з мінімальним залученням людини. Системи здатні тривалий час працювати в автономному режимі. Особливо оцінять плюси автоматизації дачники, які не мають можливості бути присутнім на ділянках в будні дні, а приїжджають тільки на вихідні. Тепер не обов'язково просити сусідів наглядати за вашою тепліцей.Тепліца сама днем ​​відкриє кватирки для провітрювання, а ввечері закриє їх на ніч. Автоматична (напівавтоматична) система крапельного поливу не дозволить вашим рослинам засохнути під час спеки, рослини будуть поливатися щодня.

Додаткові товари для полікарбонату:


Рекомендуємо звернути увагу на список даних товарів, вони дозволять зберегти естетичний вигляд Вашої дачної теплиці, ліквідувати протяги, а також герметично і надійно зафіксувати пластик на каркасі.

Разом з цим купують:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама