Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як заряджати Li-Ion (літій-іонний) акумулятор і 7 правил експлуатації Червень 2019

  1. Не розряджайте в «нуль» занадто часто.
  2. Ставте пристрій заряджатися, коли на батареї залишається 10-20%
  3. Періодично калібру батарею
  4. Використовуйте оригінальний зарядний пристрій
  5. Намагайтеся не користуватися «жабами»
  6. Завжди намагайтеся тримати акумулятор з невеликою кількістю заряду
  7. Не допускайте перегріву і надмірного охолодження

[Wpsm_box type = "info" float = "none" text_align = "left"]
З даної статті ви зрозумієте як правильно заряджати Li-Ion (літій-іонний) акумулятор, а так само навчитеся його правильної експлуатації та обслуговування. Подібні знання продовжать життя вашої батареї.
[/ Wpsm_box]

Літій-іонний акумулятор отримав таку широку поширеність завдяки простоті виробництва, невисокій вартості і великій кількості циклів зарядки-розрядки. Але щоб оцінити ці переваги, необхідно правильно експлуатувати Li-Ion акумулятор.

Правила експлуатації змінюються в залежності від типу акумулятора. Наприклад, батареї Ni-MH і Ni-Cd необхідно повністю розряджати перед зарядкою. В іншому випадку відбувається укрупнення елементів, і обсяг акумулятора знижується. Однак правило «купив телефон - розряд його в« нуль », а потім заряди і повтори цикл кілька разів» не є універсальним і до Li-Ion не відноситься.

Однак правило «купив телефон - розряд його в« нуль », а потім заряди і повтори цикл кілька разів» не є універсальним і до Li-Ion не відноситься

Тому перш ніж застосовувати зазначені нижче рекомендації, подивіться на акумулятор. На ньому має бути написано, що він літій-іонний (Li-Ion). Тільки в цьому випадку користуйтеся наступними правилами експлуатації.

зміст Показати

Не розряджайте в «нуль» занадто часто.

Повністю розрядити акумулятор все одно не вийде. Захисна плата відключає пристрій при досягненні певного мінімуму. Повна розрядка можлива лише в разі, якщо ви розберете батарею і приберете захисну плату. Li-Ion і Li-Pol акумулятори не переносять частою повної розрядки. Тому вони і продаються зарядженими на 2/3.

Ставте пристрій заряджатися, коли на батареї залишається 10-20%

Повідомлення типу «Будь ласка, підключіть зарядний пристрій», з'являється при досягненні заряду позначки в 10-20% не просто так. Дотримуйтесь рекомендацій виробників і використовуйте зарядний пристрій.

Але не обов'язково чекати такого падіння. Якщо є можливість поставити телефон або ноутбук на зарядку, зробіть це. Регулярна підзарядка не є панацеєю, але чим частіше ви заряджаєте Li-Ion, тим довше він буде працювати.

Періодично калібру батарею

Калібрування має на увазі повну розрядку і подальшу зарядку пристрою. Ніякого протиріччя з першим правилом: калібрування необхідно робити приблизно раз в три місяці.

Калібрування не продовжує термін служби акумулятор безпосередньо, а лише допомагає контролеру правильно визначати ємність батареї. Якщо контролер визначає кількість заряду неправильно, пристрій доводиться частіше заряджати. Витрачаються цикли зарядки-розрядки, акумулятор швидше виходить з ладу.

Використовуйте оригінальний зарядний пристрій

Оригінальність в контексті проблеми, що розглядається потрібна, щоб убезпечити себе від використання неякісної продукції. Якщо ж ви впевнені, що технічні характеристики стороннього пристрою відповідають характеристикам оригінального зарядника, то ніяких проблем не виникне.

Намагайтеся не користуватися «жабами»

По можливості відмовтеся від зарядки акумуляторів за допомогою жаби. Використання несертифікованих пристроїв небезпечно, бувають випадки, що «жаби» спалахують в процесі зарядки.

Якщо все ж використовуєте «жабу», зверніть увагу на інформацію, зазначену на корпусі. Якщо максимальна ємність нижче, ніж обсяг акумулятора, то батарея просто зарядиться до кінця. До вибору Power Bank вимоги аналогічні - зовнішній акумулятор повинен підходити пристрою за всіма параметрами.

Завжди намагайтеся тримати акумулятор з невеликою кількістю заряду

Зберігати Li-Ion акумулятори необхідно зарядженими. Рівень заряду повинен бути на рівні 30-50%. Якщо від холоду або довгого зберігання акумулятор розрядиться, захисний контролер його відключить, так що нічого страшного не станеться.

Не допускайте перегріву і надмірного охолодження

Літій-іонні батареї не можна залишати під прямими сонячними променями і піддавати дії високих температур. Максимально допустимі температури використання таких акумуляторів - від -40 C до +50 C. Однак при температурі -40 C працюють тільки спеціальні морозостійкі серії, звичайні батареї відключаються вже при -20 C.

Як заряджати Li-Ion (літій-іонний) акумулятор і правила експлуатації

5 (100%) 2 голос.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама