Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити Акумулятор LS1 для Z10 ⭐ в Києві Blackberry.ua

Код товару: 01414

Артикул: ACC-51546-201 або BAT-47277-003

Кожен з нас періодично стикається з тим, що наш улюблений смартфон розряджається в самий не підходящий час, коли нам потрібно відправити SMS-повідомлення, зробити важливий дзвінок або прочитати електронну пошту. Внаслідок цього у нас часто змінюються плани, ми підводимо ділових партнерів або змушуємо нервувати наших близьких.

Якщо Ви не хочете бути «жертвою» обставин і мати свій мобільний телефон BB Z10 в активному стані в будь-який момент часу, рекомендуємо звернути увагу на додатковий акумулятор BlackBerry LS1. Він має невелику вагу і невеликі габарити, тому Ви зможете постійно носити його з собою, і це не завдасть Вам будь-яких незручностей.

Крім повсякденному житті, даний пристрій стане в нагоді в тривалій подорожі, наприклад, на відпочинку, де немає можливості часто заряджати смартфон. Ви зможете дивитися кінофільми, читати новини в Інтернеті, грати в прекрасні ресурсомісткі ігри і не переживати про те, що Ваш акумулятор може швидко розрядиться. Якщо це раптом станеться, Ви зможете просто дістати додаткову АКБ і замінити виряджені. Все робиться дуже легко і не займає багато часу.

Розглянутий товар є оригінальною продукцією компанії Блекберрі, тому він ідеально підходить для BB Z10. Якщо внаслідок механічних впливів або будь-яких інших випадкових ситуацій «рідна» АКБ вийде з ладу, Ви спокійно зможете замінити її запропонованої. Вона має абсолютно такі ж характеристики і створена з тих же високим стандартам якості.

Також, не можна не відзначити що, не дивлячись на те, що BlackBerry Z10 порівняно новий комунікатор, для нього вже створено безліч неоригінальних аксесуарів і комплектуючих. Природно їх якість викликає певні побоювання. Тому виробник рекомендує ні в якому разі їх не купувати, так як є ймовірність того, що вони з часом порушать нормальне функціонування пристрою.

Технічні характеристики Блекберрі LS1 наступні:

  • Сумісність з пристроями: BlackBerry Z10;
  • Ємність 1800 mAH;
  • Час роботи в режимі розмови (Z10): 10 годин (3G);
  • Час роботи в режимі очікування (Z10): 310 годин.

Купити акумулятор BlackBerry LS1 Ви можете в нашому Магазині Блекберрі Україна. Якщо у Вас виникли питання, пов'язані з придбанням товару звертайтеся до наших менеджерів. Вони із задоволенням допоможуть Вам.

Якщо Вас зацікавив даний товар, можемо порекомендувати спеціальне зарядний пристрій BlackBerry LS1 , Яке дозволить заряджати Ваш акумулятор витягнутий з телефону.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама