Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Металеві екрани на батарею: які вибрати, яку фарбу вибрати, опис процесу фарбування і інша корисна інформація

  1. Простий спосіб декорування приміщення
  2. Який вид фарби вибрати для металевого екрана на батарею
  3. вивчіть інформацію
  4. Процес фарбування екрану на батарею
  5. висновки

зміст

Продовжуємо розміщувати корисну інформацію про декоративних решітках на радіатори опалення. Деякі запитають, для чого ми це справах, відповідь проста, щоб покупці мали великими даними, необхідними для правильної покупки. Звичайно, є фахівці, які підкажуть, але ж цікаво і самостійно щось дізнатися.

Простий спосіб декорування приміщення

У Москві металеві екрани на батарею є найдоступнішим, простим і функціональним способом декорувати радіатори опалення. Вони прості в монтажі, стійкі до деформацій, не порушують теплообмін і довговічні.

Іноді виникає необхідність у фарбуванні екрану через дрібних пошкоджень або просто з'являється бажання їх оновити. Актуальне це питання, якщо огорожу виготовляється власними руками. Розібратися в різноманітті фарб і емалей, наданому в магазинах досить складно.

Розібратися в різноманітті фарб і емалей, наданому в магазинах досить складно

Який вид фарби вибрати для металевого екрана на батарею

Який вид фарби вибрати для декоративного загородження, і вимоги яким вона повинна відповідати:

  • стійкість до корозій;
  • збереження кольору і структури при нагріванні;
  • відсутність токсичних речовин.

Цим вимогам відповідають акрилові, алкідні емалі, масляні і водно-дисперсійні фарби.

Після фарбування акриловою емаллю екран придбає глянсовий блиск, що не потьмяніє протягом довгих років. Емаль має органічну основу і при висиханні розчинник виділяє запах.

Алкідні емалі мають високу термостійкість, і не схильні до стирання. Користується популярністю завдяки наявності великого вибору кольорів.

Хорошим вибором може стати швидковисихаюча водно-дисперсійна фарба, яка не має різкого запаху.

Хорошим вибором може стати швидковисихаюча водно-дисперсійна фарба, яка не має різкого запаху

вивчіть інформацію

Збираючись купувати фарбу необхідно ознайомитися з інструкцією. У приміщеннях з високою вологістю краще використовувати засіб з ґрунтовкою, що володіє антикорозійним дією. Існують фарби, які не використовуються при підтримці тепла в батареях. На теплій поверхні вони швидко висихають і розподіляються нерівномірно.

Перед фарбуванням знімається старий шар фарби, поверхню металевого екрана на батарею обов'язково обезжиривается, очищається іржа. Пил і бруд витирається вологою ганчіркою. Потім проводиться грунтовка антикорозійним складом, що збільшує адгезію емалі з поверхнею.

Обов'язковою умовою для грунтовки є наявність антикорозійних властивостей, щоб запобігти в подальшому появу іржі. Багато сучасні фарби в складі містять таку ґрунтовку.

якщо такий екран вже пофарбований, в цьому випадку старий шар видаляється повністю. Для усунення старого покриття застосовується шпатель і спеціальні розчини. Рідина для змивання розподіляється на поверхні і накривається поліетиленом, відбувається розм'якшення старого шару. Потім за допомогою шпателя фарба легко видаляється.

Якщо на покритті відсутні пошкодження, воно обробляється наждачним папером і зафарбовується.

Процес фарбування екрану на батарею

Для отримання хорошого результату емаль наноситься в кілька шарів. Домогтися високої якості дозволяє нанесення абразивного матеріалу на поверхню перед фарбуванням другим шаром. Нанесення другого шару здійснюється після висихання першого.

Кисті підбираються з м'якою щетиною. Для фарбування важкодоступних місць кисть повинна бути вигнутої форми і з довгою ручкою. Рівна поверхня фарбується валиком або розпилювачем. Використання балончика дає хороший ефект фарбування і скорочує час висихання.

Дотримання всіх умов дає гарантію якісного фарбування декоративного екрану і виключає необхідність перефарбовування на довгий час.

висновки

Це найекономніший спосіб зробити металевий екран для радіатора знову привабливим. При цьому потрібно враховувати витрачений час на пошук і покупку фарби і на сам процес фарбування металевого паркану.

ми пропонуємо більш простий і надійний вихід. Замініть старий екран на більш сучасну, якісну і привабливу декоративну конструкцію. Зателефонуйте нам, і все буде зроблено швидко і недорого нашими фахівцями.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама