Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Скляні екрани для батарей і радіаторів опалення в Москві від виробника

  1. Установка скляних екранів для батарей
  2. Що купити?

Радіатори опалювальних систем (батареї) встановлено в кожному приміщенні: будинок, офіс, кафе, магазин, школа і т.д. Вони встановлюються під вікнами в спеціальних нішах - як правило, на видному місці, чим порушують естетику і стиль інтер'єрів.

Зі скла (6-19 мм завтовшки) ми виготовляємо екрани для батареї різних форм і розмірів під замовлення і готові моделі. Загартоване скло витримує значну температуру. На нього наноситься будь-яке зображення за допомогою сучасних засобів друку. Екрани вписуються в інтер'єр приміщень і поєднуються з меблями різних стилів. Скляні екрани для батарей виготовляють за бажанням клієнта:

  • прозорі;
  • матові;
  • з малюнком, створеним піскоструминним методом;
  • гладко крашені;
  • дзеркальні, прикрашені гравіруванням.

Кріпляться екрани на точкові дистанційні тримачі з нержавіючої сталі. Потім видимий елемент власника прикривається декоративною заглушкою.

Подивитися всі НАШІ РОБОТИ >>>

Нудна батарея легко перетворюється в маленький шедевр інтер'єру? Як? Допоможуть скляні екрани на радіатори опалення. Вони - родзинка дизайну, особливо якщо це вироби від Московської фабрики дзеркал, які по-справжньому прикрашають приміщення.

Загартоване скло, яке використовується для цих конструкцій, дуже надійно. Саме з його допомогою можна:

  • захистити мешканців приміщення від зіткнення з гарячою батареєю (особливо важливо для сімей з дітьми),
  • забезпечити безпеку в приміщенні,
  • захистити саму батарею від попадання в неї пилу та бруду.

При цьому скляні екрани для радіаторів ще і надають кімнаті завершений вигляд. Вони вписуються як в житловий, так і в діловий інтер'єр - все залежить тільки від моделі.

Подивитися всі НАШІ РОБОТИ >>>

Установка скляних екранів для батарей

Скляні екрани на радіатори опалення - спеціальні огороджувальні конструкції, які встановлюються в приміщеннях побутового та комерційного призначення, як екран перед батареями опалення Скляні екрани на радіатори опалення - спеціальні огороджувальні конструкції, які встановлюються в приміщеннях побутового та комерційного призначення, як екран перед батареями опалення. Встановлені зазори не перешкоджають конвекції повітря і обігріву приміщення.

Екрани виконані зі скла з фотодруком на ньому, виконують ряд функцій:

  • Декоративна. Панель приховує чавунні батареї, додає естетичної привабливості.
  • Захисна. Екран перешкоджає проникненню пилу до опалювальних елементів, крім того - це перешкода при отриманні опіків і травм.
  • Економічна. Екрани зі скла для батарей опалення прекрасно розсіює тепло, і система опалення прослужить довше.

Що купити?

Столична фабрика дзеркал пропонує різнопланові екрани на батарею зі скла, і можна вибирати унікальні варіанти. Особливо популярні екрани зі скла для радіаторів опалення з нанесеною на них фотодруком. Вони дозволяють:

  • відтворити будь-яке зображення,
  • забезпечити оптимальну тепловіддачу радіатора,
  • створити всі зручності по догляду за ним.

Будь-які екрани зі скла для батарей опалення не вимагають зусиль по догляду за ними. Більш того, вони витримують різні умови експлуатації, не виходячи з ладу роками. І навіть якщо потрібні самі незвичайні екрани зі скла на батарею, купити їх на Московській фабриці дзеркал можна дуже вигідно. Ціна на них ніколи не буде високою, і цей практичний елемент стане чудовим придбанням.

Як?
Що купити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама