Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

База відпочинку "Медик" (Самарська область)

База відпочинку «Медик» розташована в Шигонський районі Самарської області (180 км від Самари, 100 км від Тольятті) на території муранського заповідника в верхів'ях річки Вуса - притоки Волги. Природа щедро обдарувала цей куточок всім, що необхідно для приємного і безтурботного відпочинку - це чудовий сосновий бір, берег красивої річки і екологічно чисте повітря.

  • Інфраструктура бази відпочинку:
  • російська лазня на дровах
  • ресторан і літнє кафе
  • магазин
  • відкритий басейн
  • дитячий майданчик і батут
  • спортивний майданчик: влітку - волейбол, баскетбол, взимку - каток
  • прокат велосипедів, лиж, ковзанів, ключок, м'ячів та ін. спортінвентарю
  • влітку з дітьми працюють аніматори
  • організовуються походи та екскурсії.

Розміщення:

  • Всі будинки і котеджі для розміщення відпочиваючих срубовой, побудовані в 2009-2010 р.р., опалювальні, з усіма зручностями, кухнями і обідніми зонами, придатні для розміщення як влітку, так і взимку.
  • 2 комфортабельні котеджі S = 240 м2 (на 10 осіб + 8 доп. Місць). 1-ий поверх: кухня (оснащена холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, підігрівачем води, посудом), їдальня з РК-телевізором і супутниковою антеною і DVD з караоке, 2 спальні (в кожній по двоспальному ліжку), санвузол з душовою кабіною, тераса . 2-ий поверх: вітальня з м'якими диванами, 3 спальні (в кожній по двоспальному ліжку), санвузол з душовою кабіною, балкон. 8 доп. місць на диванах, 2 дивана- в вітальні, 2 дивана - в їдальні. Біля входу - місце для приготування шашлику і плову, обладнане мангалом і казаном.
  • 2 комфортабельні котеджі S = 190 м2 (на 12 осіб + 4 доп. Місця). 1-ий поверх: кухня (оснащена холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, підігрівачем води, посудом), їдальня з РК-телевізором і супутниковою антеною і DVD з караоке, 2 спальні (в кожній по двоспальному ліжку), санвузол з душовою кабіною. 2-ий поверх: 3 спальні (в кожній по двоспальному ліжку), 1 спальня з двоспальним ліжком і диваном, санвузол з душовою кабіною. 4 доп. місця на диванах, 1 диван - в їдальні, 1 диван - в спальні на 2 поверсі. Біля входу - місце для приготування шашлику і плову, обладнане мангалом і казаном.
  • 2 будинки категорії «Стандарт-великий» (на 4 людини + 2 дод. Місця). 2 спальні (з ліжками, платтяними шафами, тумбочками), одна - з двоспальним ліжками, інша - з двома односпальними, вітальня з диваном, ЖК-телевізором і супутниковою антеною. Обідня зона з кухнею (обладнана холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, чайником, посудом). Суміщені санвузол і душ, веранда. Біля входу - місце для приготування шашлику і плову, обладнане мангалом і казаном.
  • 12 будинків категорії «стандарт» (на 2 особи + 2 дод. Місця). Кімната з двоспальним ліжком і диваном, шафою для одягу, тумбочками, ЖК-телевізором і супутниковою антеною. Обідня зона з кухнею (обладнана холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, чайником, посудом). Суміщені санвузол і душ. Крита веранда з пологом від дощу і снігу. Біля входу - місце для приготування шашлику і плову, обладнане мангалом і казаном.
  • 1 будинок категорії «економ» (на 16 осіб). У будинку 2 входи, з кожного входу по 4 номера: 2 - на 1-му поверсі, 2 - на 2-му поверсі. В кожному номері: двоспальне ліжко, тумбочка і комод .. На кожному поверсі - санвузол з душем. У будинку місце для приготування шашлику, обладнане мангалом.

У будинку місце для приготування шашлику, обладнане мангалом

Перейти на головну сторінку Турбази Самарської області


довідник Самари

опис, ціни на путівки

Ціна: 11, 100 руб.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама