Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Цибулю і часник при цукровому діабеті

  1. Ріпчасту цибулю при діабеті
  2. Корисний складу лука
  3. Часник при цукровому діабеті
  4. Хімічний склад часнику
  5. Користь для діабетика

Часник і цибуля - найпопулярніші цибульні, які присутні на моєму столі в будь-який час року.

Давайте розглянемо, чому так корисні цибульні, і чи варто їх вживати хворим на цукровий діабет.

Ріпчасту цибулю при діабеті

Ріпчасту цибулю при діабеті

Він відноситься до трав'янистих багаторічних, родом з Центральної Азії, цибуля по праву можна назвати старовинної овочевою культурою, оскільки відомий з 4 тис. До н.е.

Корисний складу лука

  • Лук - джерело вітамінів, він включає в себе аскорбінову кислоту, вітаміни групи В і РР, мінеральні солі калію, залізо і фосфор, містить ефірні масла і фітонциди.
  • Він має специфічний запах і часто викликає сльози на очі, в ньому багато йоду, тому цибуля буде дуже корисний для хворих із захворюваннями щитовидної залози.
  • У складі можна виділити лимонну і яблучну кислоти, вони роблять його корисним при лікуванні ожиріння. Завдяки вітамінам, цибуля здатна боротися з простудними захворюваннями, особливо взимку або навесні просто не обійтися без цибулинки в обід або на вечерю.
  • Мінеральні солі в його складі нормалізує водно-сольовий баланс.

Користь при діабеті

Лук при цукровому діабеті дуже корисний. Сірчисті з'єднання, що входять до його складу, утворюють цистеїн з амінокислот. Саме завдяки цистеїну рівень цукру в крові знижується. А ще в ньому міститься достатня кількість хрому, який позитивно впливає на чутливість клітин до інсуліну . Завдяки хрому цукор засвоюється на порядок легше.

«Цибулевий» хром знижує вміст жирів (тригліцеридів) та холестерину низького рівня щільності.

Їжте цибулю на здоров'я, будьте впевнені, цукор буде в нормі!

Часник при цукровому діабеті

Часник багато хто любить, тому що він може перетворити будь-яку страву в ароматні шедевр. Але як його правильно їсти діабетикові, читайте далі ...

Хімічний склад часнику

Справжній професор медицини, часник має унікальний хімічний склад: ефірні масла, вітаміни групи В, С, D, РР, часник багатий йодом, фосфором і кальцієм.

Ще одна користь - сірковмісні елементи в складі часнику роблять його відмінним бактерицидним засобом.

Часником лікують хронічні прояви амебної дизентерії, ентерити, гіпертонію і атеросклероз.

Користь для діабетика

Чому корисний часник при цукровому діабеті будь-якого типу? Він містить два важливих елементи - аллаксін і ванадій. Завдяки цим елементам, а також протизапальною властивостями часнику, стимулюється робота ендокринної системи людини.

Японські вчені навіть провели випробування часниковий таблеток проти діабету. Вони зарекомендували себе як відмінне цукрознижуючу засіб, при цьому ніяких наслідків, як після ін'єкцій, поки не спостерігалося. Часник має вживати кожен діабетик!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама