Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перетворити природну реакцію в бойову

  1. Що собою являє РБС?
  2. Для кого призначена система?
  3. Що отримують навчаються російською боквой системи?
  4. Які витоки системи?

Найголовніше в самообороні - в потрібний момент не розгубитися, мобілізуватися і дати відсіч противнику. На ділі ж багато хто стикається з проблемою некерованості собою в реальному бойовому зіткненні, вивчені хитрі прийоми миттєво забуваються, в хід йдуть найпростіші, але невідпрацьовані руху. Як бути? Відповідь проста.

Потрібно перетворити ПРИРОДНУ реакцію тіла в бойову!

Рукопашний бій на основі природних хвильових рухів є одним з найбільш ефективних методів самооборони. На тренуваннях ви не нав'язуєте свєму тілу нові незвичні руху. Ви вивчаєте свою власну відповідь, підсилюєте його і відточуєте. В екстремальній ситуації це рух точно не забудеться і спрацює на поразку противника. В цьому і є головна перевага РБС - швидке навчання самозахисту для людей з будь-яким рівнем підготовки.

Що собою являє РБС?

Російська бойова система - це бойова система рукопашного бою, призначена для самозахисту.

Головна особливість системи:

захисно-атакуючі дії базуються на природні реакції людського тіла - хвильових рухах, які людина робить протягом усього життя.

Вам не доведеться перенавчатися, засвоєння рухів і зв'язок йде колосальними темпами. І все тому, що ваше тіло в ході тренувань розвиває і посилює вже властиві йому реакції. Крім того, РБС - це своєрідна філософія, культура руху - заняття доступні навіть людям з обмеженими можливостями.

Крім передової методики навчання прийомам рукопашного бою, система передбачає і психологічну підготовку учнів до екстремальних умов. Робиться все, щоб при необхідності навик, отриманий на заняттях, спрацював і ви змогли захистити себе.

Для кого призначена система?

Спочатку система була розроблена для тренувань співробітників силових структур Спочатку система була розроблена для тренувань співробітників силових структур. Сьогодні в РБС реніруются:

  • Військовослужбовці, працівники міліції і спецпідрозділів;
  • Співробітники ЧОП і інших охоронних підприємств.
  • Люди різної підготовки, а також люди без підготовки, діти, жінки, люди з обмеженими можливостями.

Що отримують навчаються російською боквой системи?

  • Співробітники силових структур отримують навик, що дозволяє залишитися в живих в бою і виконати поставлені завдання (знищити ворога).
  • Співробітники ЧОП тренуються з метою залишитися в живих і виконати завдання по затриманню злочинця, залишаючись в рамках закону.
  • Абсолютно всі набувають впевненості у власних силах, психологічну стійкість в конфлікті, а також навички для самозахисту і захисту своїх близьких.

Приклади затримання хуліганів

Які витоки системи?

РБС увібрала в себе елементи різних шкіл. Основний вплив надали:

  • Система рукопашного бою Кадочникова А.А.
  • Система князя Голіцина Б.В.
  • Система рукопашного бою Дубініна.
  • Армійський рукопашний бій.
  • Бойове самбо.
  • MMA (змішані єдиноборства)
  • Джиу джитсу
  • Айкідо
  • Він-Чунь

Детальніше про Російської бойової системі >>

Що собою являє РБС?
Для кого призначена система?
Що отримують навчаються російською боквой системи?
Які витоки системи?
Як бути?
Що собою являє РБС?
Для кого призначена система?
Що отримують навчаються російською боквой системи?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама