Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Навіщо потрібно зовнішнє освітлення території?

  1. Навіщо потрібно освітлення території?
  2. З чого починається робота?

Багато хто називає зовнішнє освітлення території мало не мистецтвом, адже технічно воно давно перейшло з банальної «установки лампочки» в сміливі дизайнерські рішення.

Освітлення території включає в себе естетичну сторону, функціональність і давно використовується в промислових і інших підприємствах.

Зовнішнє освітлення має ряд позитивних переваг, і одне з них - безпека території, адже це як якийсь провідник для людини. Увечері можна спокійно йти по дорозі не побоюючись спіткнутися, добре проглядається стоянка (якщо система встановлена ​​на підприємстві) і так далі.

Навіщо потрібно освітлення території?

Варто зрозуміти, що зовнішнє освітлення - не декоративне функція. В першу чергу, це стабільне освітлення вхідних дверей і вікон (ніхто не стане зламувати офіс / будинок вночі, адже як то кажуть «все на виду»).

Не варто забувати про безпеку в холодну пору року - взимку буде відмінно видно сходи і сходинки. На сьогоднішній день технологій для освітлення безліч, різні ліхтарі, дизайни, прожектори, кольору і сама система установки кардинально відрізняється.

З чого починається робота?

Найважливіша частина в постановки етапів роботи - розробити ефективну освітлювальну систему, виявити дрібні деталі, нюанси і зробити розрахунки ще до початку монтажних робіт ! Наприклад, ми враховуємо розмір кабелів, можливості включення і звичайно - комфортне використання системи, адже кожен об'єкт є індивідуальним.

Щоб установка була вдалою, необхідно скласти детальний план освітлення, грамотно скласти розрахунок конфігурації освітлювальної системи, провести контроль установки комунікації, підключити світлове обладнання (ще необхідно відрегулювати систему) і після - встановити вимикачі.

Щоб установка була вдалою, необхідно скласти детальний план освітлення, грамотно скласти розрахунок конфігурації освітлювальної системи, провести контроль установки комунікації, підключити світлове обладнання (ще необхідно відрегулювати систему) і після - встановити вимикачі

Саме такий невеликий перелік повинні виконувати професіонали, а Вам же залишається лише задуматися про типах світильників. Ціни і описи на світильники Ви можете подивитися тут . Варто відразу сказати - зовнішнє освітлення вимагає якості, саме тому ми рекомендуємо ставити герметичні і водонепроникні світильники.

Також, зовнішнє освітлення може візуально перетворити будівлю, плюс не варто забувати про вікна, щоб світло не потрапляло прямими променями. Нічого страшного не станеться, тільки погодьтеся - працювати, коли в обличчя світить ліхтар не найкраще рішення.

Навіщо потрібно освітлення території?
З чого починається робота?
Навіщо потрібно освітлення території?
З чого починається робота?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама