Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Системи опалення Коуз в Тольятті, купити обігрівач Коуз за доступною ціною

  1. Ключові переваги електрообігрівача
  2. Пристрій поставляється в наступній комплектації
  3. Принцип роботи електрообігрівача
  4. енергозбереження
  5. Ціни на систему опалення Коуз в Тольятті

Системи опалення Коуз не мають аналогів за характеристиками енергоспоживання і віддачі тепла. Практичне дослідження споживання електроенергії виявило, що потужність даної системи складає в середньому 15Вт / м2. Спостереження проводилося в будівлі, утепленому за нормативами, які рекомендують виробники опалювального обладнання.

Унікальною технічною особливістю даного електрообігрівача є сам нагрівальний елемент, що забезпечує високий ККД всієї системи. Принцип дії заснований на електроконвекціі з інфрачервоним випромінюванням. Даний тип опалення лише трохи поступається газовому за своїми експлуатаційними параметрами. Настінні обігрівачі Коуз в своєму класі відрізняються кращими показниками теплообміну і споживання енергії.

Електронагрівач виготовлений з пожежобезпечних та екологічних матеріалів з високим ступенем електричної ізоляції струмоведучих компонентів. Система має просте управління і є стійкою до перепадів в електромережі, не потребує обслуговування і періодичного огляду при експлуатації. Невисока температура нагрівальних поверхонь дає можливість використовувати опалення Коуз в дитячих садах і школах.

Невисока температура нагрівальних поверхонь дає можливість використовувати опалення Коуз в дитячих садах і школах

Ключові переваги електрообігрівача

  • Не пересушує повітря;
  • надійний;
  • простий в обслуговуванні;
  • лаконічний дизайн;
  • висока тепловіддача;
  • економне споживання електроенергії.

Енергозберігаюче опалення Коуз реалізується в трьох основних типорозмірах, які відрізняються площею теплообмінника (обігрівача).

Енергозберігаюче опалення Коуз реалізується в трьох основних типорозмірах, які відрізняються площею теплообмінника (обігрівача)

Підбір необхідної кількості обігрівачів залежить від тепловтрат приміщення.

Рекомендуємо підбирати обігрівачі за наступними показниками:

  • Коуз 320 Вт - прогріє площа 7 м²
  • Коуз 450 Вт - прогріє площа 10 м²
  • Коуз 720 Вт - прогріє площа 15 м²

Пристрій поставляється в наступній комплектації

  • електроконвектор;
  • інструкція;
  • кронштейн;
  • дріт;
  • дюбель;
  • упаковка.

пристрій конвектора

Корпус пристрою проводиться сталевого листа товщиною в 0,7 мм. Забарвлюється в білу полімерну фарбу з антикорозійними властивостями. Основа вбудованого радіатора - оцинкована сталь. Нагрівальні елементи включають використання металевої нитки, обрамлена термостійким пластиком. Систему опалення можна встановлювати в приміщеннях з підвищеною вологістю повітря. Конструктивні елементи пристрою виготовлені зі стійких до корозії матеріалів.

Принцип роботи електрообігрівача

Економічність системи досягається завдяки подвійному обігріву приміщення:

  • Конвекція
    Нагрівальний елемент нагріває пропущений через нього холодне повітря. Тепле повітря рівномірно розподіляється по приміщенню. Даний механізм забезпечує 60% тепла;
  • теплове випромінювання
    Випромінювання тепла з лицьової і тильної поверхні нагрівача. Це дає 40% тепла. Модель на 250Вт гріється до 55С, а пристрій на 320Вт - до 65С.

Модель на 250Вт гріється до 55С, а пристрій на 320Вт - до 65С

Подвійний обігрів дає можливість досягти ККД в 99,9%. Це досягається за рахунок відсутності теплоносіїв, тому вся витрачена електроенергія йде на нагрів приміщення.

енергозбереження

Всі обігрівачі підключаються в єдину систему опалення, якою можна керувати за допомогою терморегуляторів . Вони дозволяють встановлювати в кожній кімнаті різну температуру, створюючи комфортні умови для всіх. Енергозберігаючі особливості системи підтверджує її невелика потужність. Це дає можливість використовувати Коуз в будівлях, де виділена лінія електромережі розрахована тільки на малу навантаження. Практичні виміри показали, що для опалення будинку площею 100 м2 була задіяна пускова потужність системи - близько 3,25 кВтг. Після нагріву до заданої температури, потужність зменшується до 1,5 кВтг. Це означає, що електронагрівач перейшов в сплячий режим, спрямований для підтримки заданої температури з періодичним включенням, яким керує терморегулятор.

Ви можете купити Коуз в Тольятті в групі компаній «ПРОМІНЬ». Ви отримуєте систему опалення, яка не вимагає додаткових дорогих матеріалів або комунікацій, які потрібні при підведенні водяного опалення. Система виключає додаткову витрату коштів на обслуговування і експлуатацію - ви платите тільки за використовувану електроенергію. Це дозволяє значно скоротити витрати на опалення. Термін служби складає більше 10 років. Ви можете залишити заявку на розрахунок вартості установки опалення Коуз в своєму будинку, квартирі, офісі або окремому приміщенні. Ми розповімо про всі тонкощі нових опалювальних систем і допоможемо підібрати необхідну потужність обладнання.

Ціни на систему опалення Коуз в Тольятті

Доставка в Тольятті - 0 рублів! *

Оплата замовлення при отриманні.

Як замовити і оплатити дивіться нижче

Назва Ед.ізмеренія Ціна Замовлення Обогреватель Коуз Н-2 (750х500х30) 220В / 250Вт площа обігріву 5м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-3 (950х350х32) 220В / 250Вт площа обігріву 5м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-2 (750х500х30) 220В / 320Вт площа обігріву 7м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-3 (950х350х32) 220В / 320Вт площа обігріву 7м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-2 (750х500х30) 220В / 450Вт площа обігріву 10м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-3 (950х350х32) 220В / 450Вт площа обігріву 10м² 1шт. 5500 Обігрівач Коуз Н-2 (750х500х40) 220В / 720Вт площа обігріву 15м² 1шт. 6900 Обігрівач Коуз Н-3 (1050х350х33) 220В / 720Вт площа обігріву 15м² 1шт. 6900 Ніжки для кріплення обігрівача до підлоги 1шт. 500 * - дізнатися детальніше

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама