Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція фундаментів

  1. Технологія гідроізоляції бетонних фундаментів

В процесі будівництва нових будівель виникає потреба в гідроізоляції монолітних або збірних фундаментів, також буває необхідність у відновленні фундаментів, вже експлуатованих будівель, які, на жаль, вже постраждали від неякісної гідроізоляції.

Фахівці нашої компанії мають широкі пізнання технологій, що забезпечує оперативне вирішення поставленого завдання (нове будівництво або відновлення) при мінімумі ваших витрат фінансів і часу.

Фундамент - дуже важлива частина будівництва, це основа для майбутньої будівлі. Він повинен бути якісним, практичним, грамотно прорахованих і збудованим, так як на нього десятиліття будуть надавати великі навантаження в сотні тонн (перекриття, стіни, комунікації). Саме гідроізоляція фундаменту допомагає продовжувати «життя» будівлі, гідроізоляція захищає будівлю від впливів вологи і вогкості.

Гідроізоляція фундаменту буває проникаючої і бар'єрної (бітумними, рулонними або штукатурними матеріалами). Ми, «Спецстройпроект-1», гідроізоляцію фундаментів проводимо проникаючими матеріалами Пенетрон. Ретельно, уважно підходимо до вирішення завдання гідроізоляції фундаментів різної конструктивної складності. Ми пропонуємо нашим клієнтам найбільш сучасну на сьогодні технологію, з високим гідроізоляційним ефектом, термін якої необмежений, і гарантуємо виконання гідроізоляційних робіт на високому рівні.


Технологія гідроізоляції бетонних фундаментів

Ефективний і в той же час економний спосіб гідроізоляції - це метод гідроізоляції проникаючими матеріалами «Пенетрон». Захищає від агресивних середовищ, від ґрунтових вод з високим тиском. Фахівці «Спецстройпроект-1» мають колосальний досвід в даній сфері, допоможуть на етапах проектування, вибору матеріалів і при будівництві. Знаючи всі нюанси «від і до» допоможуть виконати гідроізоляцію збірного або монолітного фундаменту в найкоротші терміни, але з максимальним терміном служби і якістю.

Гідроізоляція монолітного фундаменту при новому будівництві (первинна)

При новому будівництві ми рекомендуємо для гідроізоляції монолітного бетонного фундаменту використовувати такі матеріали: гідроізоляційний шнур, який необхідний для герметизації холодних швів і комунікацій і гідроізоляційну добавку в бетон для підвищення його водонепроникності.

Заливаючи фундамент, ми одночасно застосовуємо дані матеріали.

Заливаючи фундамент, ми одночасно застосовуємо дані матеріали

Гідроізоляція монолітних і збірних фундаментів, що знаходяться в експлуатації.

Для того, щоб зробити гідроізоляцію вже експлуатується монолітного фундаменту або збірного фундаменту, наші фахівці рекомендують - проникаючу гідроізоляцію Пенетрон, який герметизує примикання стіни з підлогою, холодні шви в стінах або підлозі, шви між блоками і шовний матеріал Пенекрит, яким обробляється вся поверхня бетону, після чого його структура кристалізується на глибину до 0,5 м. Бетон повністю витісняє з себе воду і її подальше проникнення в його структуру практично неможливо навіть при дуже сильному тиску.
ТЕРМІН СЛУЖБИ рекомендованою технологією ДЛЯ ГІДРОІЗОЛЯЦІЇ ФУНДАМЕНТІВ необмежений!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама