Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція підлоги

Гідроізоляція підлоги необхідна, коли підлоги потрібно захистити від проникнення грунтової вологи в спорудах з бетонною основою на ущільненому піску, або в приміщеннях з підвищеною вологістю - ванних, душових, санвузлах і т.п. Не зайвою буде гідроізоляція підлог і на перших поверхах, розташованих над сирими підвалами.

гідроізоляцію підлог можна робити декількома способами, найчастіше для більшої надійності використовують одночасно кілька способів.

Самим великим і доступним способом захисту від води і вогкості залишається фарбувальна гідроізоляція. Зазвичай під цим мають на увазі захист бетону лаком іншими полімерними матеріалами фарбувального виду. Сьогодні будівельний ринок може запропонувати нові антикорозійні матеріали для гідроізоляції , Такі як бітумно-гумові і бітумно-полімерні мастики, будівельні полімери та матеріали на їх основі.

Сьогодні будівельний ринок може запропонувати нові антикорозійні матеріали для   гідроізоляції   , Такі як бітумно-гумові і бітумно-полімерні мастики, будівельні полімери та матеріали на їх основі

З самих різних полімерних добавок, наповнювачів і цементу роблять зазвичай штукатурні розчини для гідроізоляції . вартість гідроізоляції підлоги невисока. Така гідроізоляція не перешкоджає нанесенню поверх неї обробки, довго служить і не шкодить навколишньому середовищу. Наносячи з багатьох шарів матеріалів гідроізоляційний килим, виробляють обклеювальну гідроізоляцію.

Найнадійніший спосіб - лита гідроізоляція бетонних підлог. Це суцільний водонепроникний шар, що виникає після заливки мастик і розчинів. Литу ізоляцію поділяють на холодну гідроізоляцію і гарячу полімерно-асфальтні. Нова тенденція - використання пінопластів. Через заповнення сипучими гідроізоляційними матеріалами проводиться Засипна гідроізоляція підлог.

Для будівельних конструкцій з пористих матеріалів використовують просочувальну гідроізоляцію, шляхом просочення полімерними лаками, бітумом або іншими в'яжучими розчинами. подібний тип гідроізоляції підлог можна рекомендувати як ефективного захисту при високоинтенсивном механічному впливі на елементи конструкції.

Можна рекомендувати, якщо пошкоджена гідроізоляція підлоги квартири, для ремонту пошкоджень ін'єкційну гідроізоляцію, яка створюється через введення в'яжучих розчинів в тріщини і шви конструкцій.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама