Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляція підвалу

  1. Виконаємо роботи з гідроізоляції підвалу
  2. Переваги рідкої гуми
  3. матеріали
  4. Вартість гідроізоляції підвалу
  5. Переваги роботи з нами
  6. Наші фахівці готові відповісти на будь-яке вас цікавить!

Гідроізоляція підвалу будинку - найважливіше завдання при будівництві. Заходи по гідроізоляції від грунтових вод - це цілий комплекс дій по підвищенню водонепроникності стін, підлоги, стелі. Гідроізоляція підвалів і фундаментів також має на увазі і запобігання підйому води по капілярах усередині конструкції.

Виконаємо роботи з гідроізоляції підвалу

правильна і якісна гідроізоляція можлива тільки при будівництві, решта всіх варіантів будуть лише напівзаходами. Однак трапляється, наприклад, так, що при покупці приватного будинку Ви виявили чималу кількість води, що залила підвал і льох.

Пристрій гідроізоляції підвалу на увазі гнучкість у виборі технологій і матеріалів, але рідка гума хороша саме простотою використання і технологією нанесення, доступною навіть непрофесіоналові.

Гідроізоляція підвалу будинку - найважливіше завдання при будівництві

Напилення і обмазка рідкої гумою проходить в три етапи за наступним алгоритмом:

  • підготовка поверхні, очищення її від пилу, бруду, сміття, будівельних відходів, води, вирівнювання;
  • грунтовка поверхні;
  • холодну безшовне напилення рідкої гуми або обмазиваніе .

Не варто ідеально вирівнювати поверхню, так як матеріал сам закриє всі тріщини і ляже рівним шаром. Вибір грунтовки грає чималу роль. Найкраще тут підійде грунтувальна водно-бітумна мастика, що наноситься безшовним напиленням. Для благополучної грунтовки вистачить всього одного шару.

Для благополучної грунтовки вистачить всього одного шару

Гідроізоляція підвалу - найважливіше завдання при будівництві. Гідроізоляція від грунтових вод - комплекс дій по водонепроникності стін, підлоги, стелі.

Для початку роботи можна навіть не чекати повного висихання поверхні, але в цьому випадку швидкість висихання грунтовки буде меншою. На суху ґрунтовку або холодним напиленням, або обмазкою наноситься рідка гума.

Перед нанесенням рідку гуму треба перемішати міксерної насадкою. Весь процес такої гідроізоляції при наявності спеціального обладнання , Відповідних професійних навичок і досвіду займе приблизно близько 8 годин або менше.

Переваги рідкої гуми

Гідроізоляція бетонних підвалів за допомогою рідкої гуми характеризується такими об'єктивними перевагами, як:

  • легке і швидке нанесення;
  • рентабельність (висока довговічність і виконання функцій гідроізоляції при досить низькій вартості);
  • підвищена еластичність і відновлення первісної форми після розтягування;
  • крайня стійкість до різких перепадів температур, інших атмосферних явищ, хімічних і біологічних речовин;
  • водонепроникність;
  • паронепроницаемость;
  • найвищий коефіцієнт зчеплення з будь-якою поверхнею і відсутність зважаючи на це протікання;
  • можливість легкого ремонту гідроізоляційного шару;
  • міцність, надійність і довговічність (шар рідкої гуми являє собою монолітну безшовну мембрану, вкрай стійку до механічних пошкоджень, термін експлуатації матеріалу до 30 років);
  • екологічність;
  • технологічність (наноситься без пальників і багать).

легке і швидке нанесення;   рентабельність (висока довговічність і виконання функцій гідроізоляції при досить низькій вартості);   підвищена еластичність і відновлення первісної форми після розтягування;   крайня стійкість до різких перепадів температур, інших атмосферних явищ, хімічних і біологічних речовин;   водонепроникність;   паронепроницаемость;   найвищий коефіцієнт зчеплення з будь-якою поверхнею і відсутність зважаючи на це протікання;   можливість легкого ремонту гідроізоляційного шару;   міцність, надійність і довговічність (шар рідкої гуми являє собою монолітну безшовну мембрану, вкрай стійку до механічних пошкоджень, термін експлуатації матеріалу до 30 років);   екологічність;   технологічність (наноситься без пальників і багать)

Гідроізоляція підвалу рідкою гумою - найекономічніший, надійний і швидкий варіант.

Гідроізоляція підвалу рідкою гумою відбувається або холодним напиленням, або за допомогою обмазування. Технологія тут вибирається залежно від стану підвалу і його конкретних зон. Роботи з гідроізоляції підвалів можуть проводитися як зовні, так і зсередини.

Під внутрішньої гідроізоляцією розуміється захист не тільки від грунтових і зливових вод, але і капілярних.

Повноцінна зовнішня гідроізоляція часто буває утруднена через близькість будинків сусідів, тому люди частіше шукають можливість провести гідроізоляційні роботи зсередини. Однак, щоб раз і назавжди захиститися від напливу грунтових вод зовнішня захист фундаменту просто необхідна.

матеріали

Асортимент на сучасному ринку такий широкий, що часом вибір являє собою нелегке завдання. Ми пропонуємо тільки даний західне якість від одного з кращих канадських виробників Liquid Rubber.

Вартість гідроізоляції підвалу

Ціна на гідроізоляційні роботи може варіювати в залежності від:

  • стану підвалу, вологості, близькості грунтових вод;
  • площі приміщення.

стану підвалу, вологості, близькості грунтових вод;   площі приміщення

Переваги роботи з нами

Гідроізоляція підвалу рідкою гумою з нашою компанією гарантує Вам:

  • тільки якісний матеріал від провідного канадського бренду;
  • людські ціни;
  • швидку доставку;
  • великий асортимент для будь-яких будівельних робіт;
  • вичерпні консультації з будь-яких питань, що виникають.

Наші фахівці готові відповісти на будь-яке вас цікавить!

Напишіть нам в форму нижче або телефонуйте:
8 (495) 151-15-12


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама