Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Характеристики та сфери застосування поліетиленової плівки

  1. Характеристики поліетиленової плівки
  2. Сфери застосування поліетиленової плівки

Експерти компанії-постачальника пакувальних матеріалів SkladPack розповідають про основні переваги і сферах застосування поліетиленової плівки

Експерти компанії-постачальника пакувальних матеріалів SkladPack розповідають про основні переваги і сферах застосування поліетиленової плівки

Винайдена під кінець XIX століття поліетиленова плівка припала до вподоби споживачами практично відразу. Однак максимально широкого поширення набула ближче до середини ХХ століття. В СРСР жадані пакетики були настільки дефіцитними, що дбайливі господині навіть прали і висушували їх нарівні з одягом і рушниками.

Але пік популярності поліетиленової плівки - це, звичайно ж, настав XXI століття. Цей матеріал знайшов застосування чи не у всіх основних секторах економіки. Чим же хороша поліетиленова плівка? Експерти компанії-постачальника пакувальних матеріалів SkladPack виділяють кілька основних переваг цього матеріалу.

Характеристики поліетиленової плівки

Отже, які ж основні характеристики поліетиленової плівки, що визначили таку високу популярність цього матеріалу?

  1. еластичність

    Поліетилен надзвичайно еластичний. Їм можна обмотати вантаж будь-якої стандартної і нестандартної форми. Його можна скласти в будь-яку кількість разів, якщо потрібно зробити багатошарову упаковку. Він легко натягується на опору, якщо потрібно зробити навіс або покрівлю. Така пластичність матеріалу затребувана в багатьох сферах.

  2. водонепроникність

    Поліетилен відноситься до водонепроникним і водовідштовхувальним покриттям. Упакований в поліетиленову плівку вантаж надійно захищений від дощу, снігу, конденсату, підтоплення знизу і інших водних напастей. А накрита поліетиленом поверхню буде довго зберігати вологу.

  3. Стійкість до механічних впливів

    Намотаний в кілька шарів поліетилен практично наглухо блокує будь-які «несанкціоновані» зсув вантажу при транспортуванні. Матеріал неможливо розкрити непомітно, що неабияк запобігає розкрадання вантажів. Спеціальна армована поліетиленова плівка має підвищену міцність, витримуючи при правильному розподілі ваги багатотонні навантаження.

  4. Стійкість до агресивних середовищ

    Хімічний склад поліетилену зумовлює його досить високу стійкість до багатьох хімічних впливів. Він витримує вплив всіх різновидів побутової хімії, майже всіх фарб і розчинників, солоної морської води і іншого. Що і сприяє його повсюдного застосування в торгівлі, харчової промисловості, на транспорті і так далі.

  5. Стійкість до УФ-випромінювання

На сьогоднішній день розроблено світлостабілізуючі вид плівки ПЕ, який максимально стійкий до сонячних променів. При невисокій вартості цей матеріал служить до двох-трьох років навіть в південних кліматичних зонах, де кількість сонячних днів в році більше, ніж в середній смузі. А різновид плівок, що мають властивість пропускати УФ-промені, відкриває широкі можливості щодо підвищення врожайності і швидкості визрівання тепличних культур.

Детальніше про поліетиленову плівку можна дізнатися на сторінці http://skladpack.com.ua/upakovochnyie-materialyi/plenki/plenka-polietilenovaya-pe.html .

Сфери застосування поліетиленової плівки

Які ж основні сфери застосування такого цінного матеріалу, як поліетиленова плівка? З досвіду оптових поставок плівки компанією SkladPack, основними областями застосування є наступні.

  1. Будівництво будівель та гідроспоруд

    При будівництві будівель поліетиленову плівку використовують для гідроізоляції фундаменту, пароізоляції стін, покрівель, горищ і підвалів. Для стін і покрівель використовують особливу мембранну поліетиленову плівку, що дозволяє поверхні дихати. Також поліетилен використовується для гідроізоляції басейнів, відвідав, теплових трас, кабельних магістралей та іншого. А при зведенні гідротехнічних споруд (водосховищ, гребель і т.д.) з поліетилену роблять протифільтраційні екрани.

  2. Дорожнє будівництво

    Водонепроникність плівки має особливу цінність у дорожньому будівництві, коли потрібно передбачити підстилковий або розділовий шар між покриттями. При будівництві бетонованих доріг поліетиленова плівка потрібна як підстилковий матеріал на грунт під бетон. А все аеродромні покриття мають розділовий поліетиленовий шар між шаром бетону і верхнім армованим покриттям.

  3. Сільське господарство

    Водо- і теплоізоляційні властивості поліетиленової плівка дуже цінуються в аграрному секторі. А спеціальна світлостабілізуючі плівка незамінна як покриття для теплиць і парників. Властивість поліолефінових плівок пропускати сонячні промені підвищує врожайність культур, що вирощуються в теплицях, і скорочує час їх дозрівання. Також плівка застосовується для так званого мульчування грунту, тобто покриття засіяних агрокультур ділянок поля. Такий захід запобігає появі бур'янів і зберігає вологу в землі.

  4. Харчова промисловість

    У харчовій промисловості поліетиленова плівка широко використовується як підкладковий і пакувальний матеріал. А для упаковки і транспортування риби вона взагалі незамінна. Поліетилен водонепроникний і стійкий до агресивних середовищ, в тому числі солоній воді. Такий тандем якостей ідеальний для транспортування рибної продукції без небезпеки псування і протікання.

  5. Торгівля

    При будівництві будівель поліетиленову плівку використовують для гідроізоляції фундаменту, пароізоляції стін, покрівель, горищ і підвалів. Для стін і покрівель використовують особливу мембранну поліетиленову плівку, що дозволяє поверхні дихати. також поліетилен використовується для гідроізоляції басейнів, відвідав, теплових трас, кабельних магістралей та іншого. А при зведенні гідротехнічних споруд (водосховищ, гребель і т.д.) з поліетилену роблять протифільтраційні екрани.

    Міцність і водонепроникність плівки робить її універсальним пакувальним матеріалом для будь-якого виду товару: одягу, взуття, тканин, продуктів, напоїв, книг, побутової хімії, картин, меблів і т. Д. А також ідеальним обмотувальним матеріалом для вантажів, упакованих в картон. Тут плівка грає роль додаткового захисного шару.

Як бачите, характеристики поліетиленової плівки універсальні, а області застосування - воістину невичерпні. Навіть звичайнісінька плівка «вміє» багато, а її спеціальні види (армована, мембранна, світлостабілізуючі) розширюють сферу використання поліетиленового покриття ще більше. Так що кожному, хто зацікавлений в успішному бізнесі, якісному наданні послуг своїм клієнтам і мінімізації невиробничих втрат, варто задуматися про застосування поліетиленових плівок у себе на підприємстві. Благо, вибір зараз великий!

Компанія «Складпак» - лідер на національному ринку пакувального обладнання та матеріалів
Адреса: Україна, Київ, вул. Н. Грінченко, 4
Бізнес-центр «Горизонт Парк»
Контактні телефони: (044) 500-91-63, (056) 409-79-97, (067) 694-12-12
Веб сайт: http://skladpack.com.ua

Чим же хороша поліетиленова плівка?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама