Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ін'єкційна гідроізоляція підземних споруд

Ін'єкційна гідроізоляція підземних споруд   http://www Ін'єкційна гідроізоляція підземних споруд

http://www.gidrozaschita.ru/

Гідроізоляція ін'єкційними складами - надійніше поки що не придумали.

Гідроізоляція - комплекс заходів спрямований на запобігання надходження всередину приміщення води. Гідроізоляція включає в себе оптимальний підбір гідроізоляційних матеріалів і технологій їх використання.
У більшості випадків на стадії будівництва заміських будинків, не враховуються гідрогеологічні й рельєфні особливості забудовується місцевості, застосовуються невдалі рішення конструкцій фундаментів, неправильно підбираються гідроізоляційні матеріали і, як результат, підвали і цокольні поверхи неможливо використовувати через надходить вологи на розсуд власників - влаштовувати додаткові приміщення, встановлювати чутливі до вологості системи забезпечення життєдіяльності.
Основними місцями проникнення води в підвали можуть бути: 1. «Холодні шви», якщо фундамент був виконаний монолітним способом з більшим часовим інтервалом при пошарової заливанні і між залитими шарами існують частинки грунту або будівельного сміття, що перешкоджають адгезії (сцепляемос Гідроізоляція - комплекс заходів спрямований на запобігання надходження всередину приміщення води ти) бетонних шарів і т.д.
2. Міжблочні шви, якщо фундамент виконаний з блоків.
3. Крім цього в самому бетоні можуть утворюватися мікротріщини внаслідок усадки прилеглих до стін підвалу грунтів, через які вода починає активно надходити всередину приміщення.
Проблема гідроізоляції, найчастіше залишається, незважаючи на конструктивні зміни підвалів (спроби підняти підлогу на 15-20 см, засипати підвал повністю землею та інші подібні рішення). Все це не призводить до бажаного результату - стіни підвалу можуть не висихати навіть у жарку пору року через постійно просочується води. Ситуацію іноді не рятує і водозниження, тобто створення дренажу: рівень грунтових вод може виявитися вище основи фундаменту, і тоді вода може залити дренажну систему, і насоси не впораються з відкачуванням води. Таким чином, навіть створюючи дорогу дренажну систему, необхідно також проводити роботи з використанням якісних гідроізоляційних матеріалів.
Сьогодні пропонується величезна кількість як наших російських, так і імпортних гідроізоляційних матеріалів. При безграмотному підборі вирішити проблемуне вдасться або взагалі, або можна прийти до короткочасного ефекту (іноді до першого сильної зливи або танення снігу навесні). Намагаючись захистити стіни свого підвалу різними гідроізоляційними складами зсередини без консультацій фахівців, можна витратити даремно чималі кошти і нерви.
Ін'єкційна гідроізоляція полімерними составамі.Еслі гідроізоляцію проблемного підвального приміщення традиційними гідроізоляційними (найчастіше за все, обмазувальних) матеріалами раннє вирішити не вдалося, наші фахівці пропонують гідроізоляцію ін'єкційними складами нового покоління.
Деякі фірми, що пропонують послуги з гідроізоляції застосовують ін'єкційні склади на мінеральної, поліуретанової, епоксидної засадах. Коли ж руйнівну дію грунтових, техногенних і поверхневих вод на стіни досить велика, багато зі згаданих вище гідроізоляційних матеріалів, виявляються малоефективними внаслідок недостатньої еластичності, поганий адгезії до мокрих поверхонь, нездатності перекрити всі дефекти.
У цьому випадку необхідна надійна гідроізоляція, що дозволяє витримувати натиск води до кількох атмосфер і не втрачає своїх властивостей при впливі навколишнього середовища, і при низьких температурах.

Такі гідроізоляційні матеріали існують уже більше трьох десятків років і вважаються найбільш ефективними від будь-якого напору води. Їх складна олігомерних структура, вдає із себе метілакрілатние гелі, по щільності близькі до щільності води, тобто здатні проникати у всілякі руйнування (навіть в волосяні тріщини товщиною не більше 0.1 мм) в стінах конструкції, як і вода.

Метілакрілатние гелі використовуються на стадії Метілакрілатние гелі використовуються на стадії   відновлення гідроізоляції будь-яких підземних споруд - від метрополітену, підземних паркінгів до підвалів будинків і виробляються на основі ефірів метілакріловой кислоти відновлення гідроізоляції будь-яких підземних споруд - від метрополітену, підземних паркінгів до підвалів будинків і виробляються на основі ефірів метілакріловой кислоти. .
Специфіка їх застосування полягає в тому, що вони вливаються (ін'еціруются) за допомогою спеціального насосного обладнання під високим тиском (до 240 атмосфер) в матеріал стіни зсередини підвального приміщення, і, виходячи назовні, утворюють гідроізоляційний високоеластичний бар'єр - мембрану між стіною і грунтом, при цьому проникаючи в руйнування в самій стіні

. см Технологія ін'єктування.

Для цього заздалегідь засверливают отвори діаметром від 10 до 20 мм на відстані 40-60 см одна від одної, що не приводить до зменшення конструктивної міцності стіни. Отвори перекривають тріщини, злами й інші дефекти конструкції. Місця свердління отворів визначаються фахівцем на стадії попереднього обстеження конструкції.
Завдяки своїй низькій в'язкості, гелі всередині конструкції поводяться подібно воді, тобто. проникають в усі мікро-, макротріщини, пори і порожнечі.

З огляду на те, що щільність метілакрілатних гелів близька до щільності води, вони легко полімеризуються в матеріалі конструкції (бетоні, цеглі) і грунті, утворюючи з ними дуже міцний зв'язок (мають високу адгезію до мокрих поверхонь. Т.ч. забезпечується надійна гідроізоляція. Можливість управління часом реакції полімеризації дозволяє повністю перекривати доступ цілим потокам, проникаючим в підземні споруди. Створюється захист від напірної води, як в самих стінах конструкцій, так і зовні - між стіною і грунтом. до того ж, пр і змішуванні з частинками грунту відбувається ще й зміцнення прилеглих до стіни шарів, що фактично веде до стабілізації грунту навколо будівлі, захисту його від вимивання, що дуже важливо для будівельної конструкції.

Основними властивостями метілакрілатних гелів є: · Відсутність в складі розчинників
· Низька в'язкість
· Щільність складу 1.1 м / см3, після змішування компонентів 1.05 м / см3.
· Добре проникнення в маленькі тріщини <0.1 мм
· Низька мінімальна температура нанесення Основними властивостями метілакрілатних гелів є: · Відсутність в складі розчинників   · Низька в'язкість   · Щільність складу 1
· Кероване час реакції. Реально для роботи від 8 сек до декількох хвилин, в залежності від ситуації.
· Висока гнучкість з низьким опором деформацій
· Висока химстойкость
· Чи безпечні для навколишнього середовища відповідно до інструкцій KTW
(Німецький закон) - без небезпеки для питної води.
Гідроізоляція підземної частини конструкції
Гідроізоляція важкодоступних ділянок
Гарна адгезія до поверхні незалежно від її вологості.
Опис метілакрілатного гелю (скачати)

Саме основне властивість метілакрілатних гелів - проникати в усі внутрішні ушкодження у фундаменті, зробило їх дуже популярними в багатьох странах.Г ідроізоляція підземних споруд в Голландії, де третина території країни знаходиться нижче рівня моря, використання Метилакрилат є головним в умовах великого напору вологи,
Незважаючи на свою відносно високу вартість, метілакрілатние гелі широко використовуються в гідроізоляції на стадії «лікування» будівель. Достатньо всього один раз прокачати місця проникнення води в конструкцію, щоб більше не повертатися до цієї проблеми протягом усього терміну експлуатації будівлі, тому що утворюється в процесі прокачування полімер є стійким до різних впливів навколишнього середовища.
Таким чином, споживач один раз платить за вічну гідроізоляцію. Фахівці Групи компаній «Нью Білдінг Текнолоджіс» використовують гелі на
метілакрілатной основі, вироблені кількома провідними німецькими хімічними підприємствами (MINOVA, TPHGmbH, MC-Bauchemie). У всі розроблювані комплекси заходів по гідроізоляції об'єктів включаються роботи по ін'єкція метілакрілатнимі гелями, тому що це дозволяє домогтися повної герметизації підземної частини конструкції, особливо при наявності важкодоступних ділянок.
Крім свого головного достоїнства - здатності майже миттєво зупиняти проникаючу воду, метілакрілатние гелі рятують від необхідності проводити земляні роботи (всі заходи щодо гідроізоляції проводяться зсередини в будь-який час року, незалежно від того наскільки сильно в даний момент в приміщення надходить вода). Для цих робіт потрібні невеликі тимчасові витрати при гарантованій якості з боку виконавця. Гідроізоляція може виконуватися без порушення обробки в приміщенні: немає необхідності віддирати штукатурку або плитку. Досить лише в кількох місцях надходження води засвердлити ін'єкційні отвори і прокачати їх метілакрілатним гелем.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама