Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Мембранна покрівля в Одесі - монтаж, ремонт ... Купити ПВХ мембрану за вигідною ціною

HouseFix готова виконати монтаж мембранної покрівлі в Одесі за вигідною ціною в найкоротші терміни, використовуючи якісні матеріали та професійне обладнання для зварювання ПВХ мембрани. Ми виконуємо всі роботи, пов'язані з мембранним покриттям покрівлі: укладання, ремонт, пристрій гідроізоляції даху.

Ціна монтажу мембранної покрівлі - від 50 грн / м2 *
* У вартість туру не включає в себе ціну ПВХ мембрани і інших витратних матеріалів.

Технологія пристрою мембранної покрівлі конкурентно відрізняється від інших покрівельних покриттів:

  • Настил можна виконувати безпосередньо на утеплювач (базальтові плити, пінополістирол і т. П.);
  • Монтаж можна робити в будь-який момент - навіть в зимову пору року;
  • Ідеально підходить для гідроізоляції плоскої покрівлі та може виступати як самостійне покрівельне покриття.

Використовувати ПВХ мембрану можна для влаштування даху балкона, багатоповерхового або приватного будинку, а також в якості гідроізоляції відкритої тераси ...

  • монтаж ПВХ мембрани

    ПВХ мембрана - це сучасний покрівельний матеріал, що володіє безліччю переваг, які дозволяють виконати гідроізоляцію поверхні будь-якої форми. З її допомогою ви легко реалізуєте будь-які дизайнерські ідеї, наприклад, підготуєте поверхню на даху гаража для облаштування там тераси або іншої зони відпочинку.

    Наші фахівці готові виконати монтаж мембранної покрівлі в Одесі як на плоскій, так і похилому даху. Якщо поверхня повністю готова, то настил ПВХ мембрани зажадає 2-3 дня (для 4-х-скатної даху площею 250 м2).

    Якщо поверхня повністю готова, то настил ПВХ мембрани зажадає 2-3 дня (для 4-х-скатної даху площею 250 м2)

    Вартість робіт - від 50 грн / м2;

  • ремонт мембранної покрівлі

    Незважаючи на високий ступінь захисту від проколів і інших механічних пошкоджень мембранна покрівля може зажадати проведення ремонтних робіт. Зазвичай поділяють такі типи пошкоджень:

    • механічні, наприклад, розриви гідроізоляційного килима або проколи, які виникають через волочіння гострих предметів, проколювання інструментами або жорсткими предметами.

      Усувається шляхом накладання латки і припаювання її спеціальним обладнанням при температурі понад 800 ° С, що забезпечує створення безшовного покриття;

    • розшарування зварних швів може виникати через некваліфікованої роботи монтажників, які неправильно визначили необхідну температуру гарячого повітря і силу продувки.

      «Лікується» така проблема обробкою місць розшарування спеціальним очищувачем і надалі спаивается будівельним феном за допомогою гарячого повітря.

    Вартість робіт - за домовленістю

    У нас ви можете не тільки замовити монтажні роботи по влаштуванню мембранної покрівлі, а й вигідно купити ПВХ мембрану в Одесі від кращих вітчизняних і європейських виробників:

    Bauder Vinitex Logicroof

    від 6.6 € / м2

    від 253 ₴ / м2

    від 152 ₴ / м2


    Види робіт Ціна, грн Послуги: - монтаж ПВХ мембрани від 50 грн / м2 - ремонт мембранної покрівлі по домовленості Продаж матеріалів: - Bauder (товщина 1.2 мм) від 6.6 € / м2 - Logicroof, Техноніколь (товщина 1.2 мм) від 152 грн / м2 - Logicroof, Техноніколь (товщина 1.5 мм) від 178 грн / м2 - Vinitex, Texsa (товщина 1.5 мм) від 253 грн / м2 - підкладка (геотекстиль з просоченням) від 17 грн / м2
    Хочете дізнатися вартість ремонту? Виїзд майстра - БЕЗКОШТОВНО! Телефонуйте - (073) 112-65-57 , (098) 192-73-25 Ми працюємо з 9:00 до 20:00

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама