Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обмазочная гідроізоляція підлоги

  1. Обмазочная гідроізоляція підлоги від 350 руб. / М2.
  2. Типи обмазувальної гідроізоляції
  3. переваги технології

Занадто висока вологість, надлишок води негативним чином позначаються на стані несучих конструкцій будь-якої будівлі. Тому облаштування якісної гідроізоляції, особливо в мокрих зонах - одна з першорядних завдань будь-якого ремонту. У продажу можна зустріти широкий асортимент гідроізоляційних матеріалів, які допомагають вирішувати поставлені завдання на високому рівні. Найпопулярнішою з них сьогодні є обмазочна гідроізоляція.

Обмазочная гідроізоляція підлоги від 350 руб. / М2.

Занадто висока вологість, надлишок води негативним чином позначаються на стані несучих конструкцій будь-якої будівлі

Пристрій обмазувальної гідроізоляції підлоги в Нижньому Новгороді | Компанія «Будинок Мрії»

Типи обмазувальної гідроізоляції

Обмазувальна гідроізоляція виконується із застосуванням полімерних, бітумних, цементних складів і герметиків. Вибір робиться з урахуванням геометрії і типу ділянки, на якому потрібно облаштувати ізоляцію, а також умов експлуатації.

Самі широко поширені обмазувальні матеріали, що застосовуються для гідроізоляції - це бітумосодержащие, може використовуватися і бітум в чистому вигляді. Обмазувальна гідроізоляція не представляє складнощів в облаштуванні і доступно варто. Не забувайте тільки, що при нульовій температурі повітря бітум стає нееластичним, тендітним - тому на ньому часто з'являються тріщини.

переваги технології

Основні переваги обмазувальної гідроізоляції - це практичність, простота в застосуванні і дешевизна. Тому її часто використовують на промислових об'єктах значної площі, в приватних будівлях житлового (будинку) і нежитлового (гаражі, підсобні приміщення) призначення. Бітум і бітумосодержащие склади при грамотному застосуванні дозволять в стислі терміни облаштувати якісну ізоляцію і при цьому не витратити зайвих грошей. Застосовувати їх можуть як професійні майстри, так і ремонтники-любителі - фахівці стверджують, що зробити щось не так досить проблематично.

Як правильно створювати гідроізоляцію обмазувального типу? Потрібно приготувати розчин і, дотримуючись інструкції, створити надійний захист від підвищеної вологості. Вже через кілька днів після завершення робіт ви побачите результати - в приміщенні стане більш сухо і комфортно. Чим вище був початковий рівень вологості в кімнатах, тим швидше він знизиться після облаштування гідроізоляційного зовнішнього захисного шару.

Як правильно створювати гідроізоляцію обмазувального типу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама