Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пароізолірующую акрилове покриття DELTA LIQUIXX акрилова гідроізоляція і пароізоляція з віскозою для створення повітронепроникних примикань ціна купити на Roof-n-Roll.ru

  1. Інноваційний матеріал для пароізоляції мансард і гідроізоляції примикань. Скатна покрівля має на...
  2. Технічні характеристики рідкої пароізоляції DELTA-LIQUIXX.
  3. Застосування акрилової пасти DELTA®-LIQUIXX.
  4. Рекомендовано для роботи з наступними мембранами:

Інноваційний матеріал для пароізоляції мансард і гідроізоляції примикань.

Скатна покрівля має на увазі реалізацію багатошарової системи: несучої конструкції, теплоізоляції, пароізоляційної плівки, дифузійної мембрани і потім вже, безпосередньо, покрівельного матеріалу. При правильному монтажі всіх верств ми отримуємо несучу конструкцію і теплоізоляційний прошарок завжди в сухому стані, що говорить про те, що вони будуть обмежені від впливу грибків, для росту яких необхідна вологе середовище, і в сухому стані будуть служити довго і ефективно.

Для того, щоб в покрівельну систему не проникала зайва волога, необхідно правильно змонтувати як пароізоляційний шар (який захищає від проникнення теплого пара з приміщення), так і шар дифузійної гідроізолюючої мембрани (який виводить, що потрапила внаслідок теплопередачі вологу і запобігає утворенню конденсату). Важливо дотримуватися герметичність стиків і проходок різних вентиляційних і технічних кабелів через покрівлю, оскільки при порушенні цілісності пароізоляційного шару, волога неконтрольовано буде виходити через дірку.

Найчастіше такі «щілини» виникають в місцях примикання пароізоляційною плівки до стін, ригелів, фронтонам тощо. Конструкціям, де монтажникам складно здійснити герметичний стик.

Німецький виробник покрівельних аксесуарів DORKEN представляє інноваційний продукт для пароізоляції мансард і гідроізоляції примикання - DELTA-LIQUIXX, який представляє собою пастоподібні покриття з акрилової дисперсії з наповнювачем з віскози.

Акрилова гідроізоляція і пароізоляція DELTA-LIQUIXX це:

  • Ідеальний матеріал для створення паронепроникних швів і швів примикань підпокрівельних плівок до стін, труб, кабелів, вентиляційних коробів і до складно доступним деталей конструкцій.
  • Готовий до роботи і має високу в'язкість.
  • Має властивість темніти при висиханні (стає темно-синім)
  • Не потребує часу для придбання гідроізолюючих властивостей - забезпечує гідроізоляцію негайно.
  • Не має усадки.
  • За рахунок пластичності прилягає щільно, не утворює зморшок і складок, як це можливо при застосуванні скотчей або клеїв.
  • Легко наноситься пензлем.
  • Повністю повітронепроникний при застиганні.
  • Після застигання можна мити.
  • При армуванні спеціальної нетканій тканиною (входить в комплект поставки) забезпечує високу міцність на розрив.
  • Можна виконувати повну пароізоляцію складних конструкцій, не вдаючись до використання плівок. Ціна вказана за відро.

Зони застосування акрилової гідроізоляції і пароізоляції DELTA-LIQUIXX:

  • 1. Примикання гідроізоляційних мембран до пічних труб і вентиляційних шахтах.
  • 2. Проходки через покрівельний пиріг антенних виходів, виходів вентиляції та ін.
  • 3. Примикання гідроізоляційних і пароізоляційних мембран до стін, труб та інших нерівним вертикальних поверхнях (наприклад, до цегляної кладки)
  • 4. Примикання підпокрівельних мембран в важкодоступних місцях (карнизний звис, фронтонні вузли, де складно забезпечити надійне примикання за допомогою скотча - приклеїти складно, а ось дотягнутися і залити акрилової гідроізоляцією вийде).
  • 5. В принципі, за допомогою цього продукту можна виконати пароізоляційний бар'єр мансарди для забезпечення 100% гарантії пароізоляції в приміщеннях з підвищеною вологістю, наприклад, в басейнах.

В принципі, за допомогою цього продукту можна виконати пароізоляційний бар'єр мансарди для забезпечення 100% гарантії пароізоляції в приміщеннях з підвищеною вологістю, наприклад, в басейнах

Технічні характеристики рідкої пароізоляції DELTA-LIQUIXX.

Матеріал акрилова дисперсія з віскозою Робоча температура (температура, при якій проводяться роботи): +5 оС Температура експлуатації: -40 ° С + 80 ° С Час висихання: 3-4 години при температурі 21 ° С і вологості 45% Індикатор висихання: світло блакитний - дисперсія ;
темно-синій - повністю висохлий Еквівалентна дифузійна товщина: Sd 1,5 м Витрата: 0,9 л / м2 спеціальної тканини GT15 (входить в комплект поставки) Упаковка: Відро 18 л. Зі змістом: 2,5 л / 2,875 кг пасти DELTA-LIQIXX в 5-літровому контейнері з пластика плюс 1 рулон спеціального нетканого матеріалу DELTA-LIQUIXX GT 15, 20 м х 0,15 м, достатнього для обробки ок. 2,8 м?

2,8 м

Застосування акрилової пасти DELTA®-LIQUIXX.

Поверхня повинна бути сухою, чистою і міцною.

Нанести перший шар DELTA®-LIQUIXX на всю зону примикання, відразу укласти шару не з нетканого матеріалу GT 15 і за допомогою кисті забезпечити щільне з'єднання тканини і пасти.

Після нанести другий шар DELTA®-LIQUIXX поверх тканини.

Робота повинна виконуватися за принципом «мокре по мокрому».

Рекомендовано для роботи з наступними мембранами:

Як правильно монтувати плівки в конструкції покрівель?

Переглянути весь асортимент аксесуарів для монтажу підпокрівельних плівок в покрівельних конструкціях >>>


М?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама