Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія гідроізоляції будівельних конструкцій | Виробництво високоякісних полімерних покриттів для захисту металу, бетону, каменю, пластифікатори для бетону

  1. Переваги гідроізоляційної системи Силор-Ультра
  2. Гідроізоляція бетонних поверхонь
  3. Влаштування гідроізоляційного відсічення методом ін'єктування

П ронікновеніе води в будівельні конструкції призводить до поступового їх руйнування, порушення теплоеффектівності конструкцій, появі цвілі і грибків

П ронікновеніе води в будівельні конструкції призводить до поступового їх руйнування, порушення теплоеффектівності конструкцій, появі цвілі і грибків. Тому з метою запобігання негативних впливів як старі, так і нові конструкції необхідно гідроізолювати.

Переваги гідроізоляційної системи Силор-Ультра

  • Така система після полімеризації утворює міцний водонепроникний шар бетону товщиною 0,3-3 мм

    і безшовне еластичне покриття

  • Висока еластичність поліуретанової мембрани дозволяє зберігати цілісність покриття при утворенні тріщин

  • Покриття має високу міцність на удар, розтягнення, вигин;

  • Безшовне покриття забезпечує непроникність для води, солей, масел, нафтопродуктів
  • Висока стійкість до дії агресивних середовищ: кислот, лугів середньої концентрації
  • Можливість нанесення при t від -20 до + 60⁰С, температура експлуатації від -60 до + 120⁰С. Короткочасні температурні навантаження +240 ⁰С
  • Можливість нанесення на бетон з вологістю до 20%, а також з більш високою вологістю при застосуванні осушувача бетону
  • Простота і зручність застосування, забезпечення надійної герметизації важкодоступних місць
  • Довговічність, надійність і неперевершені якісні характеристики

Короткочасні температурні навантаження +240 ⁰С   Можливість нанесення на бетон з вологістю до 20%, а також з більш високою вологістю при застосуванні осушувача бетону   Простота і зручність застосування, забезпечення надійної герметизації важкодоступних місць   Довговічність, надійність і неперевершені якісні характеристики

Гідроізоляція бетонних поверхонь

Бетон повинен бути сухою, очищений від слабосвязанних частинок, старих покриттів, висолів, біологічних і хімічних забруднень.

У разі, якщо на поверхні бетону є замокання, рекомендується попередньо нанести склад Силор-Ультра ПАР, який відтісняє воду з поверхневих пір бетону і забезпечує проникнення полімеру.

Силор-Ультра КМ - поліуретанова грунтовка, наноситься на поверхню бетону за кілька проходів до насичення, поки не перестане вбиратися.

Силор-Ультра УТК-М - поліуретанова мастика, наноситься в 2-3 шари на прогрунтовать поверхню. Вре тимчасової проміжок між шарами становить 2-24 години.

герметизація примикань пів-стіна і холодних швів

Силор-Ультра Гр - клейовий еластичний склад, наноситься в місцях примикань пів-стіна, зонах холодних швів і армуються смугою склотканини.

Силор-Ультра Г - поліуретановий герметик використовують для герметизації місць зіткнення різнорідних матеріалів, наскрізні х і технологічних отворів.

Для додаткового захисту від механічних пошкоджень гідроізолюючі покриття може додатково армуватися кварцовим піском, який накидають на липкий останній шар мастики і накочують валиком. Після полімеризації надлишки кварцового піску видаляють.

Влаштування гідроізоляційного відсічення методом ін'єктування

Для запобігання капілярного підйому вологи в фундаментах і стінах, герметизації дефектів, тріщин конструкцій виробляють ін'єктування товщі бетону під тиском поліуретановим складом.

Для цього в бетоні або цегляній кладці, в нижній частині стіни вибурюють отвори d 10-16 мм, на відстані до 20-25 см одна від одної. У зоні тріщин отвори вибурюють під кутом 45 г

Радус, з двох сторін в шаховому порядку, на відстані 4-5 см від тріщини. Тріщини заклеюються склотканиною на клейовий склад Спрут +. В отвори встановлюються пакери.

Силор-Ультра КМК - ін'ектіруемий склад, який заповнює тріщини, розшарування, порожнечі, частково заповнює пори бетону. Склад Силор-Ультра КМК не містить розчинників, має високу міцність і пружністю. Така технологія не тільки гідроізолюють стіну, але і зміцнює її.

Після завершення ін'єктування, пакери витягуються, отвори герметизуються.

Система безшовних гідроізоляції включає в себе

Така система після полімеризації утворює дворівневу захист: міцний водонепроникний шар бетону товщиною 0,3-3 мм і безшовне еластичне водонепроникне покриття, стійке до дії агресивних середовищ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама