Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення балкона в Москві - ціна під ключ

  1. Що дає утеплення балкона під ключ
  2. Переваги утеплення балконів
  3. Етапи проведення робіт
  4. Результат робіт по утепленню балкона під ключ, виконаних компанією "Мосспецмонтаж"

Утеплення балкона під ключ - один з основних напрямків діяльності компанії «Мосспецмонтаж». Наші співробітники - фахівці високої кваліфікації з великим стажем проведення такого виду робіт. Ми проводимо утеплення лоджій і дотримуємося всіх вимог СНиП. Завдяки застосуванню сучасних будівельних матеріалів і новітніх технологій ваш балкон або лоджія в найкоротші терміни придбає новий вид.

Що дає утеплення балкона під ключ

У більшості багатоповерхових будинків саме лоджія або балкон є тим місцем, де зберігаються речі, які не використовуються в повсякденному житті. Таке додаткове приміщення часто відкрито, не засклено, підпадає під вплив атмосферних опадів і вітрам. Це з часом негативним чином впливає на будівельну конструкцію, відбувається передчасне руйнування. Завдання вирішується дуже просто:

  • провести посилення парапету;
  • склити приміщення;
  • провести монтаж гідроізоляційних матеріалів;
  • утеплити балкон або лоджію;
  • провести обробку приміщення.

Переваги утеплення балконів

Правильне утеплення балконів за прийнятну ціну фахівцями нашої компанії дозволить:

  • знизити втрату тепла;
  • захистити приміщення і квартиру в цілому від шумів за вікном, а також попадання пилу і дощу або снігу;
  • істотно розширити загальну площу житла.

Етапи проведення робіт

Терміни виконання робіт з утеплення залежать від стану об'єкта на момент огляду нашими фахівцями, а також від конструктивного проведення утеплення. Кожен окремий випадок проведення такого виду робіт має свої особливості. Кожен об'єкт має свою специфіку, але є загальні правила і послідовні етапи.

Етапи проведення обробки балконів і лоджій:

  1. Підготовчі роботи:
    • очистку всіх деталей від застарілої штукатурки;
    • вирівнювання нерівностей в бічних стінках;
    • виправлення порушень конструкції парапету.

    Також підготовчий етап включає проведення скління приміщення з використанням сучасних віконних рам із пластику.

  2. Утеплення.
    Проведення робіт здійснюється із застосуванням сучасних матеріалів, які мають низький рівень теплопровідності:
    • рулонні утеплювачі;
    • екструдований пінопласт або пінополістирол.

    Вибираючи утеплювач важливо пам'ятати, що необхідно вибирати той матеріал, який при невеликій товщині дасть хороший ефект, використавши простір приміщення по мінімуму. Незважаючи на застосування новітніх технологій, особливу увагу необхідно приділяти швах і стиках. Це дозволить в повній мірі виключити теплову втрату.

  3. Оздоблення.
    На цьому етапі проводяться такі види робіт:
    • оздоблення стін і стелі;
    • установка арматури і освітлювальних конструкцій;
    • монтаж підлогового покриття.

    На даному етапі ми дотримуємося всіх побажань замовника. Якщо немає гідроізоляції, то утеплення проводитися з використанням каркасної конструкції, на яку встановлюються панелі з пластика, дерева або гіпсокартон. На лоджії або балконі підлогу можна зробити такий же, як і у всій квартирі або з використанням електропідігріву.

  4. Установка приладів опалення.
    На цьому завершальному етапі здійснюється установка опалювальних приладів. На сьогоднішній день використовуються:
    • електричні радіатори;
    • нагрівальні панелі, підключені до електромережі;
    • інфрачервоні теплові прилади.

Утеплення балконів в Москві фахівцями компанії «МосМпецМонтаж» допоможе в найкоротші терміни зробити додаткове приміщення в квартирі одним з найулюбленіших місць, де можна відпочивати і насолоджуватися видами за вікном. Представлені вище фотографії відображають результати нашої роботи, а саме, поетапне зміна лоджії і перетворення її в затишне місце для повноцінного використання приміщення і комфортного перебування всіх членів сім'ї. Ми - команда професійних будівельників і фахівців в області ремонтних робіт, наші співробітники проводять якісне утеплення балконів і лоджій самих різних розмірів і площ, будь-то невеликий балкон у звичайній квартирі, в панельному будинку або розкішна простора лоджія в заміському особняку.

Результат робіт по утепленню балкона під ключ, виконаних компанією "Мосспецмонтаж"

Ми зробимо все, щоб балкон або лоджія стали одним з улюблених місць у вашій квартирі!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама