Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ватерплаг

  1. опис
  2. призначення
  3. Особливості
  4. Принцип дії
  5. Як приготувати розчин матеріалу "Ватерплаг"
  6. Гарантія виробника
  7. Область застосування матеріалів системи «Пенетрон»
  8. Інструкції щодо застосування матеріалів

Суха будівельна суміш «Ватерплаг» відноситься до системи матеріалів проникаючої гідроізоляції «Пенетрон», преназначена для швидкої ліквідації напірної течі в конструкціях, виконаних з бетону, цегли, натурального каменю Суха будівельна суміш «Ватерплаг» відноситься до системи матеріалів проникаючої гідроізоляції «Пенетрон», преназначена для швидкої ліквідації напірної течі в конструкціях, виконаних з бетону, цегли, натурального каменю. Матеріал застосовують у випадках, коли інші склади ( «Пенетрон», «Пенекрит») вимиваються водою.

Суха суміш для швидкої ліквідації напірної течі ТУ 5745-001-77921756-2006.

Сертифікат відповідності

опис

Суха будівельна суміш, складається із спеціального цементу, кварцового піску певної гранулометрії, запатентованих активних хімічних добавок.

призначення

Швидка ліквідація напірної течі в конструкціях, виконаних з бетону, цегли, натурального каменю. Особливості. Короткий час схоплювання - 3 хв., Здатність до розширення в процесі схоплювання. Можна застосовувати матеріали під водою. «Ватерплаг» не містить пенетрирующих добавок, тому потребує додаткової обробки «Пенетроном».

Використовується для швидкої ліквідації напірної течі в конструкціях, виконаних з бетону, цегли, натурального каменю. Матеріали застосовують у випадках, коли інші склади ( «Пенетрон», «Пенекрит») вимиваються водою.

Особливості

  • короткий час схоплювання (3 хв. при температурі води, що +20 С °),
  • здатність до розширення.
  • «Ватерплаг» можна застосовувати під водою.
  • «Ватерплаг» екологічно чистий, радіоактивно безпечний.
  • дозволений для застосування в господарсько-питне водопостачання.
  • сертифікований для застосування в будівництві.

Примітка

Матеріали застосовують тільки в поєднанні з «Пенекрітом» і «Пенетроном».

Принцип дії

Дія матеріалу «Ватерплаг» засноване на здатності «ВАТЕРПЛАГ» швидко схоплюватися і при схоплюванні розширюватися. Застосування «ВАТЕРПЛАГ» дозволяє ізолювати напірну текти для подальшої обробки бетону матеріалами «Пенекрит» і «Пенетрон».

Як приготувати розчин матеріалу "Ватерплаг"


посилання для скачування Як приготувати розчин матеріалу "Ватерплаг" (11,7 Мб)

Дивіться технічні характеристики матеріалу Ватерплаг

Гарантія виробника

Завод гідроізоляційних матеріалів «Пенетрон» гарантує відповідність матеріалів системи Пенетрон Технічним Умовам 5745-001-77921756-2006 «Суміші сухі гідроізоляційні дисперсні системи Пенетрон», а також всім сучасним стандартам. Завод гідроізоляційних матеріалів «Пенетрон» гарантує, що матеріали системи Пенетрон містять всі компоненти в їх відповідній пропорції. Застосування матеріалів системи Пенетрон повинно здійснюватися в суворій відповідності з Технологічним регламентом на застосування гідроізоляційних матеріалів проникаючої дії системи Пенетрон.

Область застосування матеріалів системи «Пенетрон»

технологічний регламент

посилання для скачування

Інструкції щодо застосування матеріалів

Посилання для скачування (0,3 Мб)

З питань покупки і застосування даного товару дзвоніть: +7 (923) 631-09-11 , +7 (3843) 71-81-66

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама