Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Види гідроізоляції покрівлі: захист конструкції покрівлі від проникнення вологи

  1. Відео по темі: «Види гідроізоляції покрівлі: захист конструкції покрівлі від проникнення вологи»

Про вологоізоляції покрівлі будь-якої споруди необхідно подумати ще на етапі будівництва. тільки забезпечивши хорошу гідроізоляцію покрівлі можна приступати до утеплення цієї покрівлі . Давайте розглянемо різні види гідроізоляції покрівлі в залежності від типу конструкції. Для проведення даної роботи не потрібно великих витрат, але, вологоізоляція забезпечує більш тривалу експлуатацію будь-якої покрівлі. Захистити покрівлю від проникнення вологи можна за допомогою різних матеріалів, але не кожен матеріал підійде для будь-якої покрівлі, так само як і не кожен покрівельний матеріал можна використовувати на даху в залежності від її конструкції.

1. Мастика для вологоізоляції

Малюнок 1. Використання бітумної мастики холодного застосування для покрівлі

Даний матеріал один з найпопулярніших видів гідроізоляції покрівлі, проте його можна використовувати для вологоізоляції лише в плоских дахах (або дахах з дуже маленьким ухилом). Це універсальний матеріал, який застосовується для запобігання попадання вологи в конструкцію покрівлі, як житлових будинків, так і промислових приміщень. Її формування проводиться безпосередньо на поверхні даху за допомогою нанесення рідких полімерних мас, які згодом утворюють цілісну, досить еластичну мембрану. Плюсом органічної полімерної мастики є чудова адгезія з металевою поверхнею, бетонної і бітумної. Є чудовим Влагоізоляціонний матеріалом при обробці вузлів, стиків і швів.
Серед різновидів даного матеріалу найбільш часто використовується поліуретан. Його нанесення на покрівлю здійснюється наливним методом. Повне висихання і затвердіння перетворюють його в моноліт. Він не піддається окисленню і корозії. Витримує температурні перепади.

Малюнок 2. Підпокрівельні плівки для гідроізоляції марки Tyvek

Захистити покрівлю від проникнення вологи можна за допомогою міцної полімерної плівки. Вона має стійкість до розриву і не розтягується. Для того щоб вивести водний конденсат або пар, деякі види гідроізоляційної плівки для покрівлі передбачають наявність тонкої перфорації. Укладання гідроізоляційної плівки здійснюється під покрівельний матеріал.

Дуже важливо пам'ятати, що матеріал потрібно укладати правильної стороною, так як технологія виготовлення цих плівок на увазі, що з одного боку волога буде скочуватися і не проникати всередину, а з іншого боку водяні пари і повинні виходити ізнуттрі. Матеріал ніби дихає, не пропускає вологу всередину, в той час як допомагає виводити її назовні

Матеріал ніби дихає, не пропускає вологу всередину, в той час як допомагає виводити її назовні

Малюнок 3. Гнучка (бітумна) черепиця

Певний вид черепиці має високі влагоізоляціонние властивості. Найбільш стійким до вологи матеріалом вважається бітум, який використовується для виготовлення черепиці. Цей виріб є досить міцним. Не має потреби в подальшому догляді і чудово запобігає потраплянню вологи в конструкцію покрівлі. Досить хороші влагоізоляціонние властивості має і черепиця, для виготовлення якої використовується чистий пісок і цемент. Протягом всієї експлуатації вологостійкі властивості не втрачаються.

Гнучка черепиця, або як її ще називають бітумна черепиця, дуже міцний і красивий матеріал, який завдяки своєму різноманіттю кольорів і видів, допоможе не тільки защет вашу покрівлю від вологи, а й прикрасить її, допоможе підкреслити особливість саме вашої даху.

Малюнок 4. Полімерна штукатурка для покрівлі

Захист покрівлі від вологи можна здійснити, використовуючи полімерно-цементну штукатурку. Головне достоїнство цього виду гідроізоляції покрівлі в екологічності матеріалу. Він чудово перешкоджає проникненню вологи в конструкцію покрівлі. Але, даний матеріал має і свій недолік, який полягає в схильності до розтріскування.

Недолік - схильність до розтріскування.

Відео по темі: «Види гідроізоляції покрівлі: захист конструкції покрівлі від проникнення вологи»

Відео по темі: «Види гідроізоляції покрівлі: захист конструкції покрівлі від проникнення вологи»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама