Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виробники гідроізоляції в Росії

  1. Виробники обмазувальної гідроізоляції
  2. Застосування проникаючої гідроізоляції
  3. Виробники бітумної гідроізоляції
  4. Застосування бітумної гідроізоляції
  5. Виробники рулонної гідроізоляції
  6. Застосування рулонної гідроізоляції
  7. Виробники гідроізоляції під покрівлю
  8. Застосування покрівельної гідроізоляції

Практично всі виробники гідроізоляції в Росії поставляють на будівельний ринок якісну ізоляцію для різних конструкцій, але недобросовісні постачальники є скрізь і ви можете зіткнутися з фальсифікатом і контрафактом. Розглянемо в статті основних вітчизняних виробників обмазувальної, проникаючої і рулонної гідроізоляції під металочерепицю в Росії, Московської області та Санкт-Петербурзі. Коротенько розповімо про виробників гідроізоляції в Європі.

Проблема створення гідроізоляційного шару завжди актуальна при зведенні будівель на ділянках з високим рівнем грунтових вод. Гідрозахист будівельних конструкцій виконували за допомогою обмазувальних або рулонних матеріалів. Сучасні технології гідроізоляції в Росії пропонують іншу технологію - використання проникаючої гідроізоляції, знижує поглинання вологи бетонними конструкціями.

Сучасні технології гідроізоляції в Росії пропонують іншу технологію - використання проникаючої гідроізоляції, знижує поглинання вологи бетонними конструкціями

Гідроізоляція фундаменту побудованого будинку

Виробники обмазувальної гідроізоляції

Проникаюча гідроізоляція змінює структуру бетону на молекулярному рівні, завдяки цьому поглинання вологи практично виключається. Склади випускаються у вигляді сумішей, що розчиняються у воді. Відмінність проникаючої гідроізоляції від традиційних матеріалів полягає в тому, що склад проникає в бетон за існуючими порам, а спеціальні добавки утворюють нерозчинні сполуки.

Гідроізоляція Xypex створена на основі цементу, відрізняється складом застосовуваних добавок. Область застосування проникаючої гідроізоляції даного виробника різноманітна - цегляна кладка, бетон, бутовий камінь і т.д.

Гідроізоляція Ксайпекс забезпечує захист від води і від хімічних розчинів хлориду. Матеріал підвищує корозійну стійкість залізобетону, тому основною сферою застосування Ксайпекс є обробка ж / б конструкцій.

Гідроізоляція Пенетрон застосовується для обробки залізобетону, матеріал підвищує морозостійкість бетонних конструкцій. До складу входять активні добавки, а основу суміші становить спеціальний цемент і кварцовий пісок.

Гідроізоляція Лахті випускається у вигляді сухої суміші, яка розлучається звичайною водою. До складу входять активні речовини, кварцовий наповнювач і портландцемент, застосовується для обробки залізобетонних конструкцій і цегли.

Гідроізоляція Isomat Aquamat застосовується для обробки гідротехнічних споруд (колодязі, вигрібні ями, басейни). Може застосовуватися для обробки різних ємностей, в яких вода перебуває під невеликим тиском.

Гідроізоляція фундаменту складом Пенетрон

Застосування проникаючої гідроізоляції

проникаюча гідроізоляція має широку сферу застосування, суміш може безпечно застосовуватися всередині житлових приміщень для обробки бетонних і цегляних поверхонь. Завдана гідроізоляція не потребує подальшого обслуговуванні, вона не може бути зруйнована механічним впливом, так як проникає вглиб матеріалу на кілька сантиметрів і утворює нерозчинний з'єднання.

Перед нанесенням проникаючої гідроізоляції необхідно ретельно підготувати і очистити бетонну основу. З поверхні видаляється фарба, обсипається штукатурка, грибок і пліснява. Підготовка суміші повинна здійснюватися за інструкцією виробника проникаючої гідроізоляції. Готовий склад слід виробити протягом години, саме такий обсяг суміші для застосування і готуйте на початку робіт.

Виробники бітумної гідроізоляції

Одними з лідерів серед вітчизняних виробників бітумних мастик в Росії є корпорація «ТехноНІКОЛЬ» і вітчизняний виробник бітумної гідроізоляції компанія «Aquamast». Крім «ТехноНІКОЛЬ» і «Aquamast», виробництвом і постачанням бітумної гідроізоляції в Москві і Петербурзі займаються багато компаній, найбільш відомі серед яких такі:

Гідроізол - не поступається за асортиментом «ТехноНІКОЛЬ» і «Aquamast»;

ІзоАрт - спеціалізується на виробництві будівельних сумішей;

Грида - випускає якісну бітумну гідроізоляцію в Росії;

Декарт - продукцією компанії є хімія і лакофарбова продукція.

Декарт - продукцією компанії є хімія і лакофарбова продукція

Гідроізоляція фундаменту бітумною мастикою

Застосування бітумної гідроізоляції

Бітумна мастика - це густа речовина, призначене для обмазки будівельних конструкцій. Основними компонентами мастики є: нафтовий бітум, який становить близько 85% від ваги суміші; пластифікатори необхідні для роботи в холодну пору року, вони надають мастиці пластичність. Також до складу входять наповнювачі з азбестового крихти, каучуку і різних полімерних речовин.

Мастику вітчизняного та іноземного виробництва можна придбати в будь-якому будівельному магазині. Використання бітумної мастики вважається одним з найбільш недорогих і простих способів гідроізоляції. Обмазувальна гідроізоляція повністю захищає оброблену поверхню від контакту з водою. Часто використовують бітумну обмазку для обробки стрічкового фундаменту і цокольних стін.

Виробники рулонної гідроізоляції

Виділимо кілька сучасних виробників рулонної гідроізоляції, чия продукція є на сьогоднішній день найбільш затребуваною і популярною: Техноеласт, Техноніколь, Бікрост, рубітекс і т.д. Затребуваність ці виробники отримали завдяки продукції високої якості, яка відповідає всім сучасним вимогам і стандартам з екологічної безпеки для людини.

В якості основи рулонної гідроізоляції раніше використовували картон, який просочувався бітумом, в результаті виходив звичайний руберойд. Але матеріал досить швидко руйнується і гідроізоляція конструкції порушується. Сучасні виробники для основи використовують стеклохолст, склотканина або поліестер. Склотканина більш міцний матеріал, поліестер здатний витримати розтяжку до 30%.

Гідроізоляція між фундаментом і кладкою

Застосування рулонної гідроізоляції

Гідроізоляцію на основі поліестеру використовувати найкраще в конструкціях, які схильні до значних деформацій. Як просочення рулонної гідроізоляції використовують бітум, при цьому в нього додають полімери, що додають еластичності і стійкості до холодів. Використання даного виду гідроізоляції вигідно при створенні захисного шару на поверхні з великою площею.

Рулонне покриття може бути наплавляються, і його укладають за допомогою пальника. Щоб настелити рулонний матеріал, необхідно підготувати і вирівняти підставу. Якщо гідроізоляція наплавляється, то основу слід попередньо обробити бітумною мастикою. Гідроізоляційні рулонні матеріали, в великому асортименті, виробляють, як російські, так і зарубіжні компанії.

Виробники гідроізоляції під покрівлю

Гідроізоляційні мембрани - це різновид полімерних рулонних матеріалів. Їх основне призначення в захисті крокв від вологи, так як металочерепиця при контакті з холодним повітрям утворює конденсат, який здатний пошкодити кроквяну систему . Щоб уникнути цього, виробники пропонують використовувати гідроізоляцію для покрівлі, про яку піде мова далі.

Теноніколь виробляє унікальні покрівельні мембрани, адаптовані до українських умов. Компанія випускає кілька видів покрівельної гідроізоляції: ECOPLAST і LOGICROOF (армована і неармована мембрана), Tyvek Soft - мембрана для утеплених покрівель, дифузійна мембрана Delta Vent для монтажу по настилу, поліпропіленова мембрана Ізоспан.

Приклад використання пароізоляції при влаштуванні теплої покрівлі

Застосування покрівельної гідроізоляції

Покрівельна гідроізоляція призначена для захисту покрівлі і крокв від вологи і підтримки низького рівня вологості. Час експлуатації покрівлі залежить від якості гідроізоляційного шару. Мембрани знайшли застосування у всіх видах покрівель, незалежно від конструкції і призначення. Особливостями матеріалу є стійкість до агресивних середовищ і високих механічних навантажень.

Дифузійна мембрана має обмежену паропроникність, складається з нетканого поліпропілену і полімерної плівки.

Монтаж мембран під металочерепицю досить простий. Важливо попередньо очистити поверхню, прибрати нерівності і сміття. Спочатку мембрану закріплюють по краях обрешітки, а потім починають накривати всю площу даху. При монтажі гідроізоляційної мембрани в якості ізоляційного шару під покрівлю, всі стики між листами проклеюються скотчем і кріпляться степлером до решетування.

-

(5,00

з 5)
з 5)   Завантаження Завантаження ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама