Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

люстри свічки

  1. огляд моделей
  2. Асортимент нашого магазину

Шанувальники старовини по достоїнству оцінять люстри свічки, здатні перенести нас в романтичні часи, коли ще не було винайдено електрику

Шанувальники старовини по достоїнству оцінять люстри свічки, здатні перенести нас в романтичні часи, коли ще не було винайдено електрику. Дизайн сучасних люстр в точності копіює стиль конструкцій, які висвітлювали житла наших предків. Правда, є суттєва перевага: відсутність таких недоліків, як капає парафін, кіптява на стінах і стелі і пожежонебезпека.

Різноманітні люстри свічки зможуть відмінно доповнити дизайн, виконаний в історичному стилі, або ж стати неординарною родзинкою стильного сучасного інтер'єру. А велика кількість не надто яскравих ламп наповнить кімнату м'яким рівномірним світлом.

огляд моделей

Найпоширеніші люстри свічки від магазину LightYou (Київ, Україна), які можна замовити і купити за кілька хвилин, - це стельові прилади, укомплектовані лампами розжарювання з цоколем типу Е14, тобто міньйон. Колба лампочки виконана в формі полум'я свічки, яка може бути звичайною, кручений або як ніби колишеться на вітрі. Така електрична «свічка» виготовляється з прозорого або матового скла:

  • якщо Ви хочете яскраве, «іскристий» освітлення, Вам найкраще купити люстру свічку з прозорими лампочками;
  • любителям приглушеного м'якого світла слід вибрати матовий варіант;
  • чимало виробників прикрашають скло лампочки, завдаючи декоративне напилення, що імітує «лід» або «бурштин».

Світильники можуть відрізнятися і за технічними характеристиками:

  • Рідкістю є підвіси з електричними свічками на світлодіодах. Але такий великий світильник зі свічками порадує свого власника винятковою економічністю, безпекою і довгим терміном служби. Даний освітлювальний прилад функціонує завдяки батареям або акумуляторів. Мерехтіння LED-свічок - красиве, а світло - м'який.
  • Оптимальним рішенням, яке пропонують деякі виробники, стане сучасна люстра, що представляє собою гібридну версію традиційного канделябра + електричні лампочки-свічки.
  • Зручним варіантом стане використання світлодіодів або галогенних ламп і звичайних стеаринових свічок як разом, так і окремо. Важливо, щоб відстань від стелі до свічок на люстрі становило не менше півметра.
  • Екстравагантні натури зможуть знайти навіть традиційні підвісні канделябри зі справжніми свічками: це красиво і атмосферно, але незручно, непрактично і небезпечно.

Асортимент нашого магазину

Ми пропонує Вам недорого купити дивовижно красиві люстри свічки. Наш каталог представляє величезну кількість варіацій з цієї простої, на перший погляд, конструкцією, що імітує старовинний канделябр:

  • на фото в тематичному розділі проілюстровані пишні класичні і строгі готичні моделі;
  • ультрасучасна трактування «в'язнів» в геометричні конструкції свічок;
  • витончені і ажурні світильники, виконані в стилі модерн і арт-деко.

Вибрати, замовити та придбати вподобану люстру свічку вам завжди допоможуть наші професійні співробітники, докладно описавши всі технічні характеристики, матеріал виготовлення виробу і надавши інформацію про його виробника. У вартість замовлення, як правило, включена безкоштовна доставка товару, якщо сума покупки перевищує 500 грн.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама