Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будинки з блок-хауса: характеристика, переваги та недоліки

  1. Панелі блок-хауса з натуральної деревини
  2. Вініловий блок-хаус
  3. Блок-хаус. Достоїнства і недоліки
  4. Як монтувати блок-хаус (відео)
  5. Тонкощі вибору блок-хауса

Оздоблення будинку блок-хаусом - це естетично приваблива і досить надійний захист стін будівлі Оздоблення будинків натуральною деревиною надає їм затишний і теплий вид

Оздоблення будинку блок-хаусом - це естетично приваблива і досить надійний захист стін будівлі Оздоблення будинків натуральною деревиною надає їм затишний і теплий вид Оздоблення будинку блок-хаусом - це естетично приваблива і досить надійний захист стін будівлі Оздоблення будинків натуральною деревиною надає їм затишний і теплий вид. Будинки з блок-хауса практично повністю повторюють структуру будівель з дерев'яного зрубу, візуально повертаючи нас у минуле. Блок-хаус настільки досконально виконаний, що навіть при найближчому розгляді складно відрізнити його від натуральних колод.

Сьогоднішній ринок будматеріалів і матеріалів для обробки пропонує чималий асортимент вибору панелей блок-хауса для внутрішньої і зовнішньої обробки будівель. Панелі можуть бути виконані з натуральної деревини, з металу або з полівінілхлориду. Напівкругла з лицьової і плоска з тильного боку дошка блок-хауса забезпечена пазами і гребенями з боків для зчеплення між собою.

Для зовнішнього облицювання будівель більш прийнятна широка дошка Для зовнішнього облицювання будівель більш прийнятна широка дошка

До стіни блок-хаус монтується, як правило, за допомогою спеціальних кляймер.

Панелі блок-хауса з натуральної деревини

Матеріал має вигляд дошки, оструганной півколом з лицьового боку. Оздоблення будинку блок-хаусом з натуральної деревини повністю імітує структуру дерев'яного зрубу, такий будинок за всіма зовнішніми показниками нагадує будинок з колод. Можна дізнатися ніж обробити блок-хаус .

Вибрати якісний блок-хаус для зовнішнього облицювання - непросте завдання, навіть не дивлячись на зовнішню простоту матеріалу Вибрати якісний блок-хаус для зовнішнього облицювання - непросте завдання, навіть не дивлячись на зовнішню простоту матеріалу

Панелі блок-хауса виробляються як з листяних, так і з хвойних порід дерев:

  • Блок-хаус з ялини, сосни або модрини володіє водовідштовхувальними властивостями завдяки вмісту смол. Таке облицювання найменше схильна до гниття і утворення цвілі, так як крім смол, в хвойної деревини містяться природні антисептичні компоненти.
  • Цей різновид блок-хауса з натурального дерева є найбільш довговічною і міцної. Блок-хаус з хвойних деревних порід має саму демократичну ціну, тому його собі може дозволити кожен забудовник. З ялини проводиться вагонка виключно для внутрішньої обробки будівель, так як ялинова деревина не досить міцна.
  • З листяних порід дерев для виробництва панелей блок-хауса вибирається вільха, дуб або береза. Ці матеріали більш дорогі, тому в облицюванні будівель застосовуються рідше. Дуб має високу міцність в силу своєї структури, тому обробка з дуба може вважатися практично вічної.

Слід пам'ятати, що при виборі блок-хауса з деревини необхідно переконатися в його якості. Панелі повинні бути ідеально рівними, без сучків і тріщин.

Якщо проводиться обробка старих будівель блок-хаусом, краще перевагу віддати панелям з ПВХ Якщо проводиться обробка старих будівель блок-хаусом, краще перевагу віддати панелям з ПВХ

Вініловий блок-хаус

  • Блок-хаус їх ПВХ набагато міцніше і надійніше натурального. Панелі блок-хауса з полівінілхлориду не зазнають вологи, не утворюють цвілі, не гниють і не потребують регулярного догляду.
  • Кріплення блок-хауса з ПВХ здійснюється за аналогічним принципом з дерев'яним блок-хаусом, проте його монтаж не включає в себе столярних робіт, як натуральна деревина.
  • Блок-хаус з полівінілхлориду володіє широким спектром кольорів і великим вибором фактур, що дозволяє створити неповторний і унікальний дизайн. Блок-хаус з ПВХ, що імітує структуру рідкісних деревних порід, за зовнішніми показниками складно відрізнити від натурального матеріалу.

Навісні вентильовані фасадні системи, оброблені блок-хаусом, виконують не тільки декоративну функцію, а й захищають стіни Навісні вентильовані фасадні системи, оброблені блок-хаусом, виконують не тільки декоративну функцію, а й захищають стіни

  • Металеві панелі блок-хауса виробляються з оцинкованої сталі із захисним покриттям із полімерних матеріалів. Багата колірна палітра металевого блок-хауса дозволяє створити практично унікальний вигляд облицьовується будівлі.
  • Варто металевий блок-хаус значно менше, ніж дерев'яних або з ПВХ, однак фасад, оздоблений металом, не володіє таким шармом, як натуральна деревина.

Слід пам'ятати, що при виборі блок-хауса з деревини необхідно переконатися в його якості Слід пам'ятати, що при виборі блок-хауса з деревини необхідно переконатися в його якості

Блок-хаус. Достоїнства і недоліки

навісні вентильовані фасадні системи, оброблені блок-хаусом, виконують не тільки декоративну функцію, а й захищають стіни будівлі від руйнівного впливу навколишнього середовища. Можна ознайомитися з матеріалом про блок-хаусі під брус .

Блок-хаус в оздобленні фасадів володіє наступними перевагами:

  • стіни будинку отримують додаткову гідроізоляцію та утеплення, завдяки особливостям монтажу даної фасадної системи;
  • підсистема вентфасада з блок-хауса забезпечує необхідну вентиляцію простору під облицюванням, допомагаючи виводити звідти залишки конденсату;
  • пристрій фасаду можна виконувати в будь-яку погоду, в будь-який час року і в максимально короткі терміни;
  • матеріал облицювання є безпечним в екологічному плані;
  • панелі блок-хауса оснащені пазогребневі системою зчеплення і торцевих фігурним кріпленням.


Якщо в продажу є блок-хаус з деревини безпосередньо північних порід - краще віддати йому перевагу в першу чергу Якщо в продажу є блок-хаус з деревини безпосередньо північних порід - краще віддати йому перевагу в першу чергу

До недоліків блок-хауса відносяться:

  • Необхідність в щорічному догляді. Так як натуральна деревина є дуже чутливою до зовнішніх впливів, панелі блок-хауса вимагають регулярної щорічної обробки антисептичними і водовідштовхувальними засобами. В даному випадку можна віддати перевагу блок-хаусу з ПВХ.
  • Висока вартість матеріалу.

Якщо проводиться обробка старих будівель блок-хаусом, краще перевагу віддати панелям з ПВХ.

Панелі з вінілу мають меншу вагу, вони не будуть давати значну додаткове навантаження на старий фундамент будівлі. Можна дізнатися, чому блок-хаус оптимальний оздоблювальний матеріал для фасаду .

Як монтувати блок-хаус (відео)

Тонкощі вибору блок-хауса

Вибрати якісний блок-хаус для зовнішнього облицювання - непросте завдання, навіть не дивлячись на зовнішню простоту матеріалу. Різновиди дощок можуть відрізнятися як за зовнішнім виглядом, так і за характеристиками.

  • Для зовнішнього облицювання будівель більш прийнятна широка дошка, тому при виборі матеріалу варто звертати увагу на ширину панелі, вона повинна бути не менше 150мм, панелі все повинні бути однаковими.
  • Також потрібно визначити вид деревини, з якої виготовлені панелі. Для зовнішніх оздоблювальних робіт застосовується сайдинг з хвойних порід дерев, так як його характеристики більш поєднані з умовами подальшої експлуатації.
  • Якщо в продажу є блок-хаус з деревини безпосередньо північних порід - краще віддати йому перевагу в першу чергу. Деревина з півночі більш щільна, що забезпечує довговічність матеріалу. За зовнішніми показниками північну деревину визначити досить просто: між річними кільцями меншу відстань, ніж у інших порід дерев.

Оздоблення будинку блок-хаусом - це естетично приваблива і досить надійний захист стін будівлі від руйнівних впливів навколишнього середовища. Дотримуючись вірних критеріїв вибору панелей блок-хауса можна забезпечити своєму будинку довговічну облицювання, яка буде служити досить довго, не перестаючи притягувати заворожені погляди перехожих. Рекомендуємо прочитати статтю - блок-хаус, як оптимальне рішення для обробки фасаду заміського будинку .

Додати коментар

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама