Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будинок з газобетону

  1. Блок будинок - символ творення
  2. Теплотехнічні або теплофізичні показники будинків з газобетону
  3. Вартість будівництва будинків з блоків

22 22.05.2016 р Автор Валентин Лимар

Блок будинок - символ творення

Газобетонний блок - вигідна заміна цеглі

Газобетонний блок - вигідна заміна цеглі

Блок будинок або будинок з газобетону - ці словосполучення вже давно символізують будівництво надійного приватного будинку. Ми спробуємо додати ще й енергозбереження.

Газобетонний блок - це вже не молодий будівельний матеріал, який завдяки своїм теплотехнічних, екологічних і низьким ціновим характеристикам набуває все більше і більше своїх "шанувальників".

Газоблок або ГАЗОБЕТОН, як його ще називають, відноситься до групи пористих бетонів . Його структура нагадує губку. Складається з великої кількості пустот, заповнених повітрям, чимось схожий з пінополістиролом , Але набагато міцніше. Як відомо, повітря прекрасний теплоізолятор, що він дав нам природою. Саме завдяки такій структурі, блок і увібрав в себе багато унікальні властивості:

Теплотехнічні або теплофізичні показники будинків з газобетону

  • Цей матеріал, через свою пористу структуру, можна назвати утеплювачем. Колись стіни, зібрані з нього стіни, в принципі, не потребували утепленні, що дозволяло значно скоротити витрати при будівництво будинку, якщо порівнювати з цеглою або керамо-блоком.
  • · У будинку з газобетону стіни практично повітронепроникні, що гарантує приємний мікроклімат всередині взимку, і влітку.
  • · Головне, що вигідно виділяє такий вид будівництва на тлі канадських , каркасних і дерев'яних будинків - це висока пожежостійкість.
  • · По швидкості будівництва, порівняємо тільки з будинками з СИП панелей . За рахунок невисокої маси, немає обмеження за кількістю кладок, як у цегли. Правильна, геометрична форма самого газоблоку (+ -2%), легкість обробки, невеликий стикочний шов - сприяють швидкому і рівному процесу його кладки.
  • · Екологічність пористих матеріалів з бетону визначена його натуральними і природними компонентами, з яких його виробляють: вода, вапно, цемент, кварцовий пісок і зовсім небагато піноутворювача - алюмінієва пудра. Блок будинок нейтральний до всіх хімічних компонентів. На ньому не утворюється цвіль і грибки.
  • · Нагадаємо про невелику вагу блоків, який дуже ВИГІДНО упливає на низьку вартість виробництва фундаменту. Фундамент дуже схожий з фундаментами під канадські будинки з СИП панелей .
  • · Геометрична точність газобетонних блоків (+ -2%), значно полегшує зовнішню і внутрішню обробки: & і. Але мусимо зауважити, що прогнозувати вартість внутрішніх робіт, так само точно, як у СІП будинків НЕМОЖЛИВО! .

Вартість будівництва будинків з блоків

Середня вартість метра квадратного загальної площі будинку в стані під обробку, коливається від 300 - 330 у Середня вартість метра квадратного загальної площі будинку в стані під обробку, коливається від 300 - 330 у.о. На остаточну вартість будівництва будинку можуть впливати багато факторів:

  • · Якість самого блоку,
  • · Поверховість майбутнього будинку,
  • · Архітектурна складність будинку,
  • · Тип фундаменту (складність місця будівництва, грунти, висота грунтових вод)
  • · Віддаленість від заводу виробника блоків,
  • · тип даху (кроквяна або дах СІП панельна ),
  • · Габаритні розміри блоків,
  • · Клас енергоспоживання майбутнього будинку - будинок енергозберігаючий.

Що б правильно розрахувати попередню вартість будівництва Вашого газобетонного будинку, Ви можете звернутися в нашу компанію «Промжитлобуд Котедж».

Прорахувати вартість будівництва мого будинку з газобетону

Наші фахівці зможуть прорахувати вартість виконання основних робіт по картинці:

  • · фундамент
  • · коробка
  • · дах
  • · вікна
  • · Захист даху
  • · Захист фасаду

Або вартість виконання будівельних робіт в стані «ПІД КЛЮЧ», за умови проектування будинку нашими фахівцями.

Наші архітектори зможуть спроектувати ДІМ ВАШОЇ МРІЇ або змінити планування обраного Вами будинку з наших проектів або будь-яких вподобаних на інших сайтах.

ЧИТАТИ статтю "ПРОЕКТУВАННЯ"

Навчений та професійний персонал, тривалий досвід виконання складних будівельних завдань, а головне, тільки комплексний підхід до будівництва блок будинків або будинків з газобетону - вигідно виділяє нашу компанію на будівельному ринку України.

Основне наше завдання - ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ!

Саме тому, газобетонний блок поряд з СИП панелями, основні матеріали, які ми вибрали для будівництва енергозберігаючих будинків!

Прорахувати вартість будівництва мого будинку з газобетонного блоку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама